Dr. Mark Trozzi

Negenentwintig collegiaal getoetste wetenschappelijke studies en beleidsdocumenten op hoog niveau stellen de COVID-19-vaccinmandaten ter discussie

In deze opiniepeiling wordt de aandacht gevestigd op achtentwintig (28) kwalitatief hoogstaande onderzoekstudies en bewijzen die de geloofwaardigheid van vaccinatiemandaten weerleggen. Vaccinmandaten worden ernstig in twijfel getrokken. Wij beweren dat in totoDeze studies tonen gezamenlijk aan dat vaccinatieverplichtingen voor COVID onlogisch, onwetenschappelijk en speculatief zijn, en geen onderliggende medische rechtvaardiging hebben. Wij presenteren deze studies in eenvoudige tabelvorm (tabel 1) met de belangrijkste bevindingen. Wij roepen de juridische partijen en iedereen die deze mandaten wil aanvechten, op om deze studies te raadplegen en zij zullen de belangrijkste wetenschappelijke argumenten vinden waarom dergelijke mandaten absurd zijn en geen basis hebben. Dat deze mandaten zelfs schadelijk kunnen zijn en het zal de taak van een rechter of rechtsprekende partij veel gemakkelijker maken om de wetenschap te verwerken en een formele uitspraak te doen. Deze vaccins zijn naar mijn mening te onveilig voor mandaten en eigenlijk niet geïndiceerd op basis van alles wat we in 19 maanden te weten zijn gekomen. Als ze al worden gegeven, dan alleen voor hoogrisicogroepen, waaronder zwaarlijvige mensen en ouderen. Geen enkel gezond kind mag deze vaccins krijgen. Ze brengen vrijwel geen risico's met zich mee en er is geen kans op baten. De aansprakelijkheidsbescherming moet worden opgeheven voor de ontwikkelaars van vaccins en allen die bij de vaccins betrokken zijn, inclusief overheidsinstanties.

 

De Ziekte van Marek ("lekkende" niet-steriliserende, niet-neutraliserende imperfecte vaccins die de symptomen verminderen maar infectie of transmissie niet stoppen) model en het concept van het Oorspronkelijke antigene zonde (de aanvankelijke priming van het immuunsysteem beïnvloedt de immuunrespons op de ziekteverwekker of een soortgelijke ziekteverwekker levenslang) kan verklaren waar we nu mogelijk mee worden geconfronteerd met deze onvolmaakte COVID-vaccins (immuunontsnapping, toegenomen transmissie, snellere transmissie, en mogelijk meer "hetere" varianten).

 

Tabel 1: Negenentwintig (29) wetenschappelijke bewijzen die de COVID-19 vaccinatiemandaten in twijfel trekken

 

Titel van de studie, achternaam van de hoofdauteur, jaar van publicatie

Belangrijkste bevindingen bij het aanvechten van de vaccinatieplicht

1) Geen significant verschil in virusbelasting tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde, asymptomatische en symptomatische groepen bij infectie met de SARS-CoV-2-deltavariant, Acharya, 2021

"Geen significant verschil gevonden in de cyclusdrempelwaarden tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde, asymptomatische en symptomatische groepen die besmet zijn met SARS-CoV-2 Delta."

2) Gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen hebben vergelijkbare virale belasting in gemeenschappen met een hoge prevalentie van de SARS-CoV-2-deltavariantRiemersma, 2021

 

Verspreiding van besmettelijk SARS-CoV-2 ondanks vaccinatie wanneer de Delta-variant prevalent is - Wisconsin, juli 2021

"Geen verschil in virale belasting bij vergelijking van niet-gevaccineerde personen met personen met "doorbraak"-infecties door vaccinatie. Bovendien testen personen met doorbraakinfecties door vaccinatie vaak positief met virale ladingen die consistent zijn met het vermogen om besmettelijke virussen uit te scheiden...als gevaccineerde personen besmet raken met de deltavariant, kunnen zij bronnen zijn van overdracht van SARS-CoV-2 op anderen...de gegevens staven het idee dat gevaccineerde personen die besmet raken met de deltavariant het potentieel hebben om SARS-CoV-2 op anderen over te brengen."

3) Vergelijking tussen de natuurlijke immuniteit voor SARS-CoV-2 en de door vaccinatie geïnduceerde immuniteit: herinfecties versus doorbraakinfecties, Gazit, 2021

"Natuurlijke immuniteit biedt een langduriger en sterkere bescherming tegen infectie, symptomatische ziekte en ziekenhuisopname veroorzaakt door de Delta-variant van SARS-CoV-2, vergeleken met de BNT162b2 twee-dosis vaccin-geïnduceerde immuniteit... SARS-CoV-2-naïeve gevaccineerden hadden een 13.06-voudig (95% CI, 8,08 tot 21,11) verhoogd risico op doorbraakinfectie met de Delta-variant in vergelijking met degenen die eerder waren geïnfecteerd."...para 27-voudig verhoogd risico op symptomatische COVID en 8-voudig verhoogd risico op ziekenhuisopname (gevaccineerden over niet-gevaccineerden).

4) Effectiviteit van Covid-19 vaccinatie tegen het risico van Symptomatische Infectie, Ziekenhuisopname, en Overlijden tot 9 Maanden: Een Zweeds cohortonderzoek bij de totale bevolking, Nordström, 2021

 

 

"Rapporteren over hun studie die aantoont dat (cohort bestond uit 842.974 paren (N=1.684.958), inclusief individuen gevaccineerd met 2 doses ChAdOx1 nCoV-19, mRNA-1273, of BNT162b2, en gematchte niet-gevaccineerde personen) "de effectiviteit van het vaccin van BNT162b2 tegen infectie nam geleidelijk af van 92% (95% CI, 92-93, P<0-001) op dag 15-30 tot 47% (95% CI, 39-55, P<0-001) op dag 121-180, en vanaf dag 211 en verder kon geen effectiviteit meer worden waargenomen (23%; 95% CI, -2-41, P=0-07)" ...terwijl het vaccin tijdelijke bescherming biedt tegen infectie, daalt de werkzaamheid tot onder nul en vervolgens tot een negatief werkzaamheidsgebied na ongeveer 7 maanden, hetgeen onderstreept dat de gevaccineerden zeer vatbaar zijn voor infectie en uiteindelijk zeer geïnfecteerd raken (meer dan de niet-gevaccineerden).

5) Afnemende bescherming van vaccin BNT162b2 tegen SARS-CoV-2-infectie in QatarChemaitelly, 2021

"De studie van Qatar waaruit bleek dat de werkzaamheid van het vaccin (Pfizer) na 5 tot 6 maanden tot bijna nul was gedaald en zelfs onmiddellijke bescherming na één tot twee maanden, waren sterk overdreven... De door BNT162b2 geïnduceerde bescherming tegen infectie lijkt snel af te nemen na de piek direct na de tweede dosis."

6) Transmissie van de SARS-CoV-2-deltavariant onder gevaccineerde gezondheidswerkers, Vietnam, Chao, 2021

"Gekeken naar de overdracht van SARS-CoV-2 Delta-variant onder gevaccineerde gezondheidswerkers in Vietnam, en hun bevindingen halen het COVID-19-injectielandschap verder overhoop en gooien het in de war in termen van rampzalige bevindingen. 69 gezondheidswerkers werden positief getest op SARS-CoV-2. 62 namen deel aan de klinische studie. Onderzoekers meldden dat "23 volledige genoomsequenties werden verkregen. Ze behoorden allemaal tot de Delta-variant, en waren fylogenetisch verschillend van de hedendaagse Delta-variant sequenties verkregen uit gevallen van gemeenschapstransmissie, wat wijst op voortdurende transmissie tussen de werknemers. Virale ladingen van gevallen van doorbraak-infectie met de Delta-variant waren 251 keer hoger dan die van gevallen geïnfecteerd met oude stammen die tussen maart-april 2020 werden gedetecteerd."

7) Uitbraak van SARS-CoV-2-infecties, inclusief COVID-19-infecties door doorbraakvaccin, geassocieerd met grote openbare bijeenkomsten - Barnstable County, Massachusetts, juli 2021Brown, 2021

Barnstable, Massachusetts, 20 juli 2021 CDC MMWR studie wees uit dat in 469 gevallen van COVID-19, er 74% voorkwamen bij volledig gevaccineerde personen. "De gevaccineerden hadden gemiddeld meer virus in hun neus dan de ongevaccineerden die besmet waren."

8) Een uitbraak veroorzaakt door de SARS-CoV-2 Delta-variant (B.1.617.2) in een ziekenhuis voor secundaire zorg in Finland, mei 2021, Hetemäki, 2021

"Concluderend kan worden gesteld dat deze uitbraak heeft aangetoond dat, ondanks volledige vaccinatie en universele maskering van HCW, doorbraakinfecties door de Delta-variant via symptomatisch en asymptomatisch HCW hebben plaatsgevonden, waardoor nosocomiale infecties zijn veroorzaakt...secundaire transmissie heeft plaatsgevonden van degenen met symptomatische infecties ondanks het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE)."

9) Nosocomiale uitbraak veroorzaakt door de SARS-CoV-2 Delta-variant in een sterk gevaccineerde populatie, Israël, juli 2021Shitrit, 2021

 

 "De PBM's en maskers waren in wezen ondoeltreffend in de gezondheidszorg. De indexgevallen waren meestal volledig gevaccineerd en de meeste (zo niet alle overdracht) vond plaats tussen patiënten en personeel dat gemaskerd en volledig gevaccineerd was, wat de hoge overdraagbaarheid van de Delta-variant onder gevaccineerde en gemaskerde personen onderstreept...deze nosocomiale uitbraak illustreert de hoge overdraagbaarheid van de SARS-CoV-2 Delta-variant onder dubbel gevaccineerde en gemaskerde personen."

10) COVID-19 vaccin surveillance rapport Week 42, PHE, 2021

 

Verslag # 44: PHE

De informatie op blz. 23 geeft aanleiding tot ernstige bezorgdheid wanneer wordt gemeld dat "de N-antilichaamrespons in de loop van de tijd afneemt en iii) recente waarnemingen uit surveillancegegevens van het UK Health Security Agency (UKHSA) aantonen dat de N-antilichaamspiegels lager lijken te zijn bij personen die infectie oplopen na twee vaccinatiedoses". Er blijkt ook een uitgesproken en zeer verontrustende trend te zijn, namelijk dat de "dubbel gevaccineerde personen een grotere infectie vertonen (per 100.000) dan de niet-gevaccineerden, en vooral in de oudere leeftijdsgroepen, b.v. 30 jaar en ouder".

11) Afnemende humorale immuunrespons op BNT162b2 Covid-19-vaccin gedurende 6 maanden, Levin, 2021

"Zes maanden na ontvangst van de tweede dosis van het BNT162b2-vaccin was de humorale respons aanzienlijk verminderd, vooral bij mannen, bij personen van 65 jaar of ouder, en bij personen met immunosuppressie."

12) Stijgingen in COVID-19 houden geen verband met vaccinatieniveaus in 68 landen en 2947 districten in de Verenigde Staten, Subramanian, 2021

"Stijgingen in COVID-19 zijn niet gerelateerd aan het niveau van vaccinatie in 68 landen en 2947 provincies in de Verenigde Staten."

 

13) Duurzaamheid van immuunresponsen op het BNT162b2 mRNA-vaccin, Suthar, 2021

 

"onderzochten de duurzaamheid van immuunresponsen op het BNT162b2 mRNA-vaccin. Zij "analyseerden de antilichaamresponsen op de homologe Wu-stam en op verschillende zorgwekkende varianten, waaronder de opkomende Mu (B.1.621)-variant, en de T-celresponsen bij een subset van deze vrijwilligers zes maanden (dag 210 na de eerste vaccinatie) na de tweede dosis ... "de gegevens tonen een aanzienlijke afname aan van de antilichaamresponsen en de T-celimmuniteit tegen SARS-CoV-2 en zijn varianten, zes maanden na de tweede vaccinatie met het BNT162b2-vaccin."

14) Infectiebevorderende anti-SARS-CoV-2 antilichamen herkennen zowel de originele Wuhan/D614G stam als de Delta varianten. Een potentieel risico voor massavaccinatie? Yahi, 2021

"Rapporteerde dat "in het geval van de Delta-variant, neutraliserende antilichamen een verminderde affiniteit hebben voor het spike-eiwit, terwijl faciliterende antilichamen een opvallend verhoogde affiniteit vertonen. ADE kan dus een probleem zijn voor mensen die vaccins krijgen op basis van de oorspronkelijke spike-sequentie van de Wuhan-stam (hetzij mRNA of virale vectoren)."

15) Ziekenhuisopname bij door vaccinatie veroorzaakte COVID-19-infecties, Juthani, 2021

 

Identificeerde 969 patiënten die waren opgenomen in een ziekenhuis van het Yale New Haven Health System met een bevestigde positieve PCR-test voor SARS-CoV-2... "Nam een hoger aantal patiënten met ernstige of kritieke ziekte waar bij degenen die het BNT162b2-vaccin kregen dan bij degenen die mRNA-1273 of Ad.26.COV2.S. kregen".

16) Het effect van vaccinatie tegen SARS-CoV-2 op de overdracht van de Alpha en Delta variant, Eyre, 2021

 

"Het effect van vaccinatie tegen SARS-CoV-2 op de overdracht van de Alpha & Delta-variant onderzocht. Zij rapporteerden dat "hoewel vaccinatie nog steeds het risico op infectie verlaagt, vergelijkbare virale ladingen in gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen geïnfecteerd met Delta zich afvragen in hoeverre vaccinatie verdere transmissie voorkomt ... de verminderde transmissie verminderde in de loop van de tijd sinds de tweede vaccinatie, voor Delta bereikten vergelijkbare niveaus als niet-gevaccineerde personen na 12 weken voor ChAdOx1 en verzwakten aanzienlijk voor BNT162b2. De bescherming door vaccinatie bij contacten nam ook af in de 3 maanden na de tweede vaccinatie...vaccinatie vermindert de overdracht van Delta, maar met minder dan de Alpha variant."

17) SARS-CoV-2-infectie na vaccinatie bij gezondheidswerkers in Californië, Keehner, 2021

 

"Gerapporteerd over het opnieuw opduiken van SARS-CoV-2-infectie in een sterk gevaccineerd personeelsbestand van het gezondheidssysteem. De vaccinatie met mRNA-vaccins begon medio december 2020; in maart was 76% van het personeel volledig gevaccineerd, en in juli was dit percentage gestegen tot 87%. Het aantal infecties was begin februari 2021 dramatisch gedaald... "samenvallend met het einde van het maskermandaat van Californië op 15 juni en de snelle dominantie van de B.1.617.2 (delta) variant die midden april voor het eerst opdook en eind juli goed was voor meer dan 95% van de UCSDH-isolaten, namen de infecties snel toe, ook bij volledig gevaccineerde personen...de onderzoekers meldden dat de "dramatische verandering in de doeltreffendheid van het vaccin van juni tot juli waarschijnlijk te wijten is aan zowel het opduiken van de deltavariant als de afnemende immuniteit in de loop van de tijd."

18) Communautaire transmissie en kinetiek van de virale belasting van de SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2)-variant bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen in het Verenigd Koninkrijk: een prospectieve, longitudinale, cohortstudie, Singanayagam, 2021

"De transmissie en kinetiek van de virale belasting onderzocht bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen met een milde deltavariant-infectie in de gemeenschap. Zij ontdekten dat (in 602 contacten in de gemeenschap (geïdentificeerd via het UK contract-tracing systeem) van 471 UK COVID-19 indexgevallen werden gerekruteerd voor de Assessment of Transmission and Contagiousness of COVID-19 in Contacts cohortstudie en 8145 monsters van de bovenste luchtwegen bijdroegen van dagelijkse bemonstering gedurende maximaal 20 dagen) "vaccinatie het risico op deltavariante-infectie vermindert en de virale klaring versnelt. Niettemin hebben volledig gevaccineerde personen met doorbraakinfecties een piekvirusbelasting die vergelijkbaar is met die van niet-gevaccineerde gevallen en kunnen zij de infectie efficiënt overdragen in huiselijke kring, ook aan volledig gevaccineerde contacten".

19) Afnemende immuniteit na het BNT162b2-vaccin in IsraëlGoldberg, 2021

"De immuniteit tegen de deltavariant van SARS-CoV-2 nam in alle leeftijdsgroepen af enkele maanden na ontvangst van de tweede dosis vaccin."

20) Virale belasting van Delta-variante SARS-CoV-2 doorbraakinfecties na vaccinatie en booster met BNT162b2, Levine-Tiefenbrun, 2021

De effectiviteit van de vermindering van de viral load neemt af met de tijd na vaccinatie, "significant afnemend na 3 maanden na vaccinatie en effectief verdwijnend na ongeveer 6 maanden".

21) Vergelijking van twee zeer doeltreffende mRNA-vaccins voor COVID-19 tijdens perioden van alfa- en deltavariantprevalentiePuranik, 2021

"In juli is de effectiviteit van het vaccin tegen ziekenhuisopname hoog gebleven (mRNA-1273: 81%, 95% CI: 33-96,3%; BNT162b2: 75%, 95% CI: 24-93,9%), maar de effectiviteit tegen infectie was voor beide vaccins lager (mRNA-1273: 76%, 95% CI: 58-87%; BNT162b2: 42%, 95% CI: 13-62%), met een meer uitgesproken vermindering voor BNT162b2."

22) Neutralisatietests met levend virus bij herstellende patiënten en personen die gevaccineerd zijn tegen 19A-, 20B-, 20I/501Y.V1- en 20H/501Y.V2-isolaten van SARS-CoV-2, Saade, 2021

"Beoordeelde het neutraliserend vermogen van antilichamen om celinfectie te voorkomen, met behulp van een neutralisatietest met levend virus met verschillende stammen [19A (initiële stam), 20B (B.1.1.241-lijn), 20I/501Y.V1 (B.1.1.7-lijn), en 20H/501Y.V2 (B.1.351 afstamming)] in serummonsters verzameld bij verschillende populaties: tweedosis gevaccineerde COVID-19-naïeve gezondheidswerkers (HCWs; Pfizer-BioNTech BNT161b2), 6 maanden post milde COVID-19 HCWs, en kritieke COVID-19 patiënten... bevinding van de huidige studie is de verminderde neutraliserende respons waargenomen tegen de 20H/501Y.V2-variant bij volledig geïmmuniseerde personen met het BNT162b2-vaccin in vergelijking met het wilde type en de 20I/501Y.V1-variant".

23) Significante vermindering van de humorale immuniteit bij gezondheidswerkers en verpleeghuisbewoners 6 maanden na COVID-19 BNT162b2 mRNA vaccinatieCanaday, 2021

"Anti-spike, anti-RBD en neutralisatieniveaus daalden meer dan 84% in 6 maanden tijd in alle groepen, ongeacht de voorafgaande SARS-CoV-2 infectie. Op 6 maanden na het vaccin hadden 70% van de infectie-naïeve NH bewoners neutralisatietiters op of onder de onderste detectiegrens vergeleken met 16% op 2 weken na volledige vaccinatie. Deze gegevens tonen een significante vermindering aan van antilichaamniveaus in alle groepen. In het bijzonder hadden de infectie-naïeve NH bewoners een lagere initiële humorale immuniteit direct na vaccinatie en vertoonden de grootste dalingen 6 maanden later."

24) Grootschalige studie van het verval van de antilichaamtiter na BNT162b2 mRNA-vaccin of SARS-CoV-2-infectie, Israël, 2021

"Het bepalen van de kinetiek van SARS-CoV-2 IgG-antistoffen na toediening van twee doses BNT162b2-vaccin, of SARS-CoV-2-infectie bij ongevaccineerde personen...Bij gevaccineerde personen daalden de antistoftiters elke volgende maand met maximaal 40%, terwijl ze bij herstellende personen met minder dan 5% per maand daalden. Zes maanden na vaccinatie tegen BNT162b2 hadden 16,1% personen antilichaamspiegels onder de seropositiviteitsdrempel van <50 AU/mL, terwijl slechts 10,8% van de herstellende patiënten onder de drempel van <50 AU/mL zaten na 9 maanden na SARS-CoV-2-infectie."

25) De longitudinale kinetiek van antilichamen in COVID-19 herstelde patiënten gedurende 14 maanden, Eyran, 2020

"Vond een significant sneller verval bij naïeve gevaccineerden vergeleken met herstelde patiënten, wat suggereert dat het serologisch geheugen na natuurlijke infectie robuuster is vergeleken met vaccinatie. Onze gegevens benadrukken de verschillen tussen serologisch geheugen geïnduceerd door natuurlijke infectie versus vaccinatie."

26) Nieuwe COVID-19 gevallen en ziekenhuisopnames onder volwassenen, naar vaccinatiestatus - New York, 3 mei - 25 juli, 2021, Rosenberg, 2021

In een studie uit de staat New York, Rosenberg et al. meldde dat "Gedurende 3 mei - 25 juli 2021 was de totale leeftijdsgecorrigeerde effectiviteit van het vaccin tegen ziekenhuisopname in New York relatief stabiel (89,5%-95,1%). De totale voor leeftijd gecorrigeerde effectiviteit van het vaccin tegen infectie voor alle volwassenen in New York daalde van 91,8% naar 75,0%." 

27) Effectiviteit van 2-dosis vaccinatie met mRNA COVID-19-vaccins tegen COVID-19-geassocieerde ziekenhuisopnames bij immuungecompromitteerde volwassenen - Negen staten, januari-september 2021, Embi, 2021

Een zeer recente studie gepubliceerd door de CDC meldde dat een meerderheid (53%) van de patiënten die met Covid-19-achtige ziekten in het ziekenhuis werden opgenomen, reeds volledig waren gevaccineerd met RNA-vaccinaties in twee doses. Tabel 1 onthult dat onder de 20.101 immuungecompromitteerde volwassenen die werden gehospitaliseerd met Covid-19, 10.564 (53%) volledig waren gevaccineerd met het Pfizer of Moderna vaccin (Vaccinatie werd gedefinieerd als het hebben ontvangen van precies 2 doses van een mRNA-gebaseerd COVID-19 vaccin ≥14 dagen voor de indexdatum van de ziekenhuisopname, dat was de datum van de afname van het ademhalingsmonster behorende bij het meest recente positieve of negatieve SARS-CoV-2 testresultaat vóór de ziekenhuisopname of de opnamedatum indien het testen pas na de opname plaatsvond).

28) Transmissiepotentieel van gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen besmet met de SARS-CoV-2 Delta-variant in een federale gevangenis, juli-augustus 2021Salvatore, 2021

"In totaal werden 978 specimens verstrekt door 95 deelnemers, van wie 78 (82%) volledig waren gevaccineerd en 17 (18%) niet volledig waren gevaccineerd....clinici en volksgezondheidswerkers moeten gevaccineerde personen die besmet raken met SARS-CoV-2 beschouwen als niet minder besmettelijk dan niet-gevaccineerde personen."

 

Wat betekent dit alles? Deze studies (het geheel van bewijsmateriaal) tonen onomstotelijk aan dat vaccinmandaten niet nodig zijn en geen wetenschappelijke basis hebben. Het is niet dat ze onnodig zijn, het is dat er geen basis is en volkomen absurd op basis van de huidige noodsituatie. De gegevens zijn robuust en duidelijk. Mandaten zouden leiden tot een onterechte scheiding van de samenleving die het weefsel aantast en, wat nog belangrijker is, ernstige vragen oproept over de beleidsbeslissingen van regeringen wanneer zij overgaan tot de uitvoering van vaccinmandaten die geen onderliggende wetenschap hebben om de mandaten te ondersteunen. Het betekent ook een inbreuk op de vrijheid en de vrijheden en doet vragen rijzen over de motieven achter deze mandaten wanneer de wetenschap het tegendeel aantoont.

 

De wetenschap toont aan dat dubbel (en waarschijnlijk driedubbel) gevaccineerde personen een vergelijkbaar, zo niet groter, risico lopen om met de Delta-variant (en waarschijnlijk met elke andere variant) te worden besmet dan niet-gevaccineerde personen. Het toont ook aan dat gevaccineerde personen zware (zwaardere) virale ladingen herbergen en een groot risico lopen om ziekteverwekker/virus over te dragen aan de niet-gevaccineerden. Bovendien lopen de gevaccineerden (evenals de niet-gevaccineerden) een verhoogd risico op ernstige ziekte tot de dood aan toe, en de niet-gevaccineerden lopen dit verhoogde risico waarschijnlijker doordat de gevaccineerden de infectie in de eerste plaats aan hen hebben overgedragen. De gegevens zijn zoals gezegd beschikbaar, maar er is verder onderzoek nodig om duidelijk te maken wat het bewijsmateriaal verontrustend genoeg aangeeft, namelijk dat de COVID-vaccins tegen de Delta-variant hebben gefaald en dat verplichte vaccins zonder enige basis contraproductief en bestraffend zouden zijn. Waarom zou je straffende, carrièreveranderende vaccinmandaten opleggen aan een ongevaccineerde verpleegster die hoogstwaarschijnlijk al immuun is door natuurlijke blootstelling?

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands