Dr Lawrie daagt artsen uit om trouw te zijn aan hun ethiek

Inleiding

Dr Lawrie is een gerespecteerd pionier op het gebied van ethische covidiewetenschap en -behandeling. Zij is ook een van de oprichters van de World Council for Health. In deze 3 minuten durende video over de huidige corruptie van de medische autoriteiten, daagt Dr Lawrie artsen uit om trouw te blijven aan onze ethiek en wetenschap, en in verzet te komen tegen de schadelijke covid agenda.

"Onze band met onze patiënten wordt systematisch ondermijnd, door meedogenloze desinformatie die voortkomt uit hebzucht van bedrijven. "

"Zullen we ons blijven laten gijzelen door corrupte organisaties, gezondheidsautoriteiten, grote farmaceuten en sociopaten van miljardairs, of zullen we onze morele en professionele plicht doen om geen kwaad te doen, en altijd het beste te doen voor degenen die aan onze zorg zijn toevertrouwd."

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands