Een ernstige waarschuwing van Dokters Vanden Boscche, Alexander, Stock, en Trozzi

We zien de hoogste percentages infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de landen die het meest "gevaccineerd" zijn

Dr Vanden Boscche trekt aan de alarmbel over de vernietiging van de aangeboren immuniteit

Dr. Geert Vanden Boscche is een viroloog, immunoloog en vaccinoloog van wereldklasse. Hij is de perfecte insider en klokkenluider. Zijn uitgebreide carrière omvatte functies op hoog niveau bij de Bill and Melinda Gates Foundation en GAVI.  

Drie dagen geleden, op 17 november 2021, gaf hij deze gedetailleerde waarschuwing op de Afrikaanse gezondheidstop. Hij uitte zijn geschoolde bezorgdheid dat de hoop al verloren is voor de zwaar geïnjecteerde bevolkingen van de wereld; voordat hij de mensen van Afrika smeekte om de injecties te verwerpen voordat zij op dezelfde weg zijn naar massaal falen van het immuunsysteem, wijdverspreide ziekte en dood.

Onthulling van de grimmige realiteit van door vaccinatie geïnduceerde antilichaam gemedieerde selectie

De zogenaamde "vaccins" richten verwoestingen aan bij individuen en bevolkingen.

Afgezien van de recordcijfers van de eerste ongewenste voorvallen en sterfgevallen als gevolg van deze gedwongen injectiecampagnes, worden we ook geconfronteerd met deze andere catastrofes in ontwikkeling:

  • beschadigde immuunsystemen,
  • verbeterde cornavirus ziekte,
  • gevaarlijke nieuwe varianten,
  • injectieslachtoffers worden superverspreiders
  • het blokkeren van de ontwikkeling van een gezonde immuniteit van de kudde die zonder deze injecties zou worden bereikt,
  • en verstoringen van de aangeboren immuniteit bij jong en oud, "gevaccineerd" en "niet-gevaccineerd", die zullen leiden tot: ernstige coronavirusziekte; verergering van vele andere infecties die door de beschadigde immuunsystemen heen breken; auto-immuunziekten; en verlammende persistente effecten op het immuunsysteem van kinderen.

Deze zogenaamde "vaccins" zijn lek, wat betekent dat zij weliswaar de symptomen verminderen, maar het virus niet elimineren, noch infectie of overdracht blokkeren. De slachtoffers van injecties hebben een hogere virusbelasting in hun luchtwegen en hun symptomen zijn gebufferd, zodat zij meer kans hebben om de infectie te verspreiden. De met virus beladen luchtwegen van deze slachtoffers zijn evolutionaire broeinesten waar de coronavirussen kunnen leven, en evolueren in gevaarlijker varianten. In 2020 werden we voorgelogen over "Asymptomatische verspreiding" bij natuurlijke mensen; maar nu creëren de injecties superverspreiders .

Het is waar dat de injecties reeds ernstige schade aan het licht brengen bij de proefpersonen, en dat er in dit opzicht helaas nog veel meer te verwachten valt. Maar we zien nu ook dat de injectieslachtoffers pools van coronavirussen herbergen en ontwikkelen, de kudde-immuniteit belemmeren, en een constante aanwezigheid van coronavirus in de bevolking in stand houden die de aangeboren immuniteit zelfs bij de "ongevaccineerden" doet wegvloeien. De injectiecampagnes brengen ons dus allemaal in groot gevaar.

Voor meer details en bewijzen van deze zaken, zie dit recente artikel van Dr. Paul Alexander met inbreng van de artsen Dan Stock en Mark Trozzi.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands