Dr. Mark Trozzi

Dokter Marik klaagt ziekenhuis aan na overlijden mensen

Wereldberoemde covidae expert, ziet helaas mensen sterven, omdat covide agenda vlees marionetten goedkope veilige levensreddende medicijnen verbieden

Ik stel Dr Marik voor

Dr. Paul Marik, is een veteraan op het gebied van intensive care, en een wereldleider in de behandeling van covid 19. Hij is een van de oprichters van het FLCCC, en hun verfijnde behandelingsprotocollen die ivermectine en andere veilige geneesmiddelen en supplementen omvatten. Hij heeft direct en indirect vele levens gered.

Onderdrukking van doeltreffende behandelingsprotocollen

Helaas druist het veilig en effectief behandelen van covids in tegen de agenda van de criminele covids onderneming. De CCE heeft de handen vol aan een heleboel marionetten in de regering, ziekenhuizen, scholen, universiteiten, media, en vele andere instellingen.

Ter ondersteuning van het doden met hoge winsten en autoritarisme, vaardigden de vleespoppen aan het bureaucratische roer van het Sentara Norfolk General Hospital in Virginia, een decreet uit dat meerdere levensreddende medicijnen niet in hun ziekenhuis mochten worden gebruikt. Bij gebrek aan een goede vroegtijdige behandeling met deze medicijnen, gingen de patiënten in het ziekenhuis achteruit en werden ze overgeplaatst naar de ICU. Zelfs op de ICU werden de medicijnen geblokkeerd en waren ondoeltreffende protocollen met hoge winstcijfers de enige toegestane opties. De artsen wisten wel beter, maar hun handen waren gebonden. Dr. Marik zag mensen sterven en was niet in staat behandelingen toe te passen die hij goed kende. Onder de doden waren mensen van in de 30 en 40.

Een crisis van de legitimiteit?

Dr Marik's zaak is meer voor de berg van bewijzen dat we ons in een legitimiteitscrisis bevinden. Regeringen en instellingen worden achtervolgd door vijanden van het volk; hun mandaten zijn onnatuurlijk, slecht en dus ongeldig. We kunnen hen niet langer vertrouwen met onze gezondheid, onze kinderen, onze grootouders, onze belastingen, onze veiligheid, of wat dan ook. Het geneesmiddel voor covid is gerechtigheid.

Dr Marik klaagt Sentara Healthcare aan

Op 8 november 2021 spande Dr Marik een rechtszaak aan tegen Sentara Healthcare. De 79 pagina's tellende aanvraag voor een gerechtelijk bevel begint met "Kritiek zieke patiënten in Sentara Norfolk General Hospital... sterven onnodig"

Hier is een link naar dit juridisch memorandum: https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/11/Dr.-P.-Marik-v.-Sentara-Healthcare.pdf

Op maandag 18 november 2021 deelde Dr. Marik de details van deze ervaring met de Algemene Vergadering van de Wereldraad. Hier is zijn getuigenis:

De Wereldraad voor Gezondheid en de volledige Algemene Vergadering van bovenstaande video

Klik hier voor de volledige verslaglegging van de algemene vergadering van 18 november: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/general-assembly-meeting-november-15-2021/

Voor meer video's en bronnen van de Wereldgezondheidsraad, bezoek: www.worldcouncilforhealth.org

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands