Hoe de gezondheid van het immuunsysteem te optimaliseren

Rechtstreeks advies om de gezondheid van het immuunsysteem te optimaliseren: de echte oplossing.

Inleiding

Je immuunsysteem is je echte verdediging tegen Covid-19, de delta variant, en alle infecties.
De WHO en andere oude corrupte regeringen, instellingen, propagandisten en instanties die medische vergunningen afgeven, samen met schurken als Bill Gates en Anthony Fauci, dringen aan op het muilkorven van gezichten, asociale distantie, PCR uitstrijkjes, huisarrest, het sluiten en vernietigen van bedrijven en economieën, en vooral op hun experimentele biologische injecties, of bio-wapens, die niet veilig en niet effectief zijn. Pervers genoeg geven ze nooit het advies dat echt levens redt van besmettelijke ziekten: hoe we de gezondheid van ons immuunsysteem kunnen optimaliseren.

NIEUWE START

Vorig jaar deelden we de essentie van het NEWSTART programma met Dr Nedley voor het optimaliseren van de immuun gezondheid.

Nutrion

Elichaamsbeweging

Water (hydratatie)

Sunshine

Temperantie (vermijden van immuunonderdrukkers zoals tabak en overmatig alcoholgebruik)

Air (ga naar buiten en haal frisse lucht)

Rest (kwaliteitsslaap)

Troest in Goddelijke Kracht (geestelijke gezondheid)

Hier is een 13 minuten durend interview met Dr Niel Nedley over NEWSTART vanaf maart 2020: https://drtrozzi.org/2021/01/10/useful-advice-to-improve-your-immunity/

Advies om de gezondheid van het immuunsysteem te optimaliseren van de Wereldgezondheidsraad

Nu heeft onze wereldwijde baken: de World Council for Health een gedetailleerd immuun gezondheidsadvies gepubliceerd. De WCH werkt regelmatig gezondheidsinformatie bij, omdat de WCH artsen en wetenschappers van over de hele wereld, voortdurend onderzoek doen en onze kennis verbeteren. Wij raden u aan de bronnen routinematig te bezoeken voor frequente nieuwe bronnen en updates op www.worldcouncilforhealth.org

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Dagelijkse nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands