Dr. Ros Jones Twee minuten om kinderen te redden

Dr Ros Jones MD FRCPCH is altijd voorstander geweest van vaccins, maar niet van deze injecties.

Inleiding

De covid-criminelen zijn nog steeds niet tevreden, ook al hebben hun gedwongen injectie-campagnes meer mensen gedood dan tientallen jaren van alle echte vaccins bij elkaar. Zij weten dat dit recordaantal doden nog maar het begin is, omdat er zich nog veel meer schadelijke gebeurtenissen zullen voordoen in de maanden en jaren nadat de slachtoffers zijn geïnjecteerd. Voor een uitgebreid onderzoek naar veel van de manieren waarop deze injecties schadelijk en dodelijk zijn, en wat men op korte, middellange en lange termijn kan verwachten, klik hier: https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Nu willen ze de kinderen.

De kinderen zijn gemuilkorfd, ontkend, geestelijk mishandeld, opgesloten en geterroriseerd door de covid-agenda. Zij hebben statistisch geen enkel risico op ernstige ziekten door covid, en geen van deze mishandelingen is wetenschappelijk of gerechtvaardigd. Kinderen kunnen alleen microbiologisch veilig zijn, als ze worden ontmaskerd, vrijgelaten, natuurlijk voedsel krijgen, mogen leven, spelen en een gezond natuurlijk immuunsysteem ontwikkelen.

Wij bevelen deze lectuur aan: https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

De injecties zijn niet veilig en niet doeltreffend: https://drtrozzi.org/2021/10/19/safe-and-effective-not/ 

De beheerders van de covid-agenda, zijn gewelddadige criminelen die niet te vertrouwen zijn: https://drtrozzi.org/2021/11/13/emergency-physicians-global-situation-report/

Veteraan kinderarts en grootmoeder Dr Ros Jones, is geen "anti-vaxer". Zij is altijd voorstander geweest van echte "vaccins" voor zowel haar gezin als haar patiënten. Zij is echter fel gekant tegen deze injecties die de mensheid worden opgedrongen, en die nu op onze kinderen zijn gericht. Dr Jones maakt haar zaak hier heel kort in 2 minuten 18 seconden. Bedankt voor het lezen, bekijken en delen.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands