Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Spoedeisendehulp Artsen Globaal Situatie Rapport

Inleiding

Tijdens de recente Caribbean Health Summit werd Dr. Trozzi verzocht een kort overzicht te geven van onze situatie in de wereld. Dr. Trozzi zet de belangrijkste feiten en analyses van de afgelopen twee jaar uiteen en roept op tot gerechtigheid, herstel van de mensenrechten en de rechtsstaat. Wij hopen dat u geniet van de helderheid van deze 10 minuten.  

Meer Caribbean Health Summit en World Council for Health Inhoud

Er waren nog veel meer uitstekende sprekers en discussies op deze Caribbean Health Summit 7-9 oktober 2021. De video's zijn hier te vinden in de videobibliotheek van de Wereldgezondheidsraad:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands