De Zuid-Afrikaanse arts waarschuwt voor het grotere plan

Dr Shankara Chetty legt beknopt de duistere wetenschap van de covid agenda uit, en de functie van het spike glycoproteïne vergif

Inleiding

Dr Shankara Chetty is een wereld expert op het gebied van de wetenschap en behandeling van covid 19. Hij is zich ook zeer bewust van de covid-19 agenda die hij in detail beschrijft. In deze korte en bondige video van 11 minuten, voegt Dr. Chetty zijn medische kennis samen met zijn politieke inzichten. Hij schetst een duidelijk en krachtig beeld van onze huidige realiteit.

"Dit plan is om ervoor te zorgen dat we controle en doden een groot deel van onze bevolking zonder dat iemand vermoedt dat we vergiftigd en dus denk ik dat de rechtvaardiging voor alles wat we zien gerechtvaardigd is in het begrijpen van de eindspel.”

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Dagelijkse nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands