Dr. Mark Trozzi

Zelfverklaard medisch vrijstellingsdocument

Regeringen en instellingen hebben geen legitieme macht om je te dwingen je te injecteren, maar je hebt wel de legitieme macht om nee te zeggen. Hier is een zelfverklaarde medische vrijstelling.

Inleiding

Vele malafide en misleide organisaties eisen uw "vaccin"-papieren te zien, dreigen inbreuk te maken op uw mensenrechten en deze te belemmeren. Sommige van deze misdaden zullen doorgaan, met minachting voor de wet, totdat er arrestaties zijn verricht en de rechtsstaat volledig is teruggekeerd in onze samenlevingen. Ondertussen is hier een volledig geldig document dat u kunt invullen, afdrukken en ondertekenen. Het is een geldige zelf-verklaarde vrijstelling van de zogenaamde "vaccins". U hebt zowel het recht als de goede redenen om te verklaren dat u het volstrekt wettige recht hebt om te weigeren te worden geïnjecteerd, terwijl u toch uw mensenrechten en vrijheden behoudt. De waarheid is dat we wettelijk gezien geen documenten nodig hebben om onze rechten uit te oefenen en ons te verzetten tegen gedwongen injecties; maar als ze om een papier vragen, hier is er een:

self-declared medical exemption

We willen graag  Promic voor het samenstellen van deze zelf-verklaarde medische vrijstelling.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands