Dr. Mark Trozzi

Dr. Cole: Covid Compleet van het scherp van de snee

Dit is een zeer up to date en beknopte samenvatting van alle covid wetenschap

Dr. Cole presenteert op de algemene vergadering van de WCH

Op 1 november 2021 presenteerde de Amerikaanse patholoog Dr. Ryan Cole voor de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad. De vele leden van over de hele wereld waren opgetogen over de kwaliteit van zijn presentatie. Dr. Cole is een van de eerste wetenschappers die microscopische en bruto pathologie resultaten van dode slachtoffers van de covid injecties heeft gedeeld.

Dr. Cole is een geweldige spreker die beschikt over een zeer gedetailleerde kennis van de coronaviruswetenschap. Zijn perspectieven en adviezen zijn duidelijk en constructief. Deze live presentatie was zo krachtig en informatief dat andere sprekers, waaronder stuurlui van de Wereldgezondheidsraad, hun spreektijd opgaven en erop aandrongen dat Dr. Ryan Cole zo lang zou doorgaan als hij nodig had. It staat vol met accurate up-to-date corona virus kennis. Dank u, dr. Cole!

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands