Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Cole: Covid Compleet van het scherp van de snee

Dit is een zeer up to date en beknopte samenvatting van alle covid wetenschap

Dr. Cole presenteert op de algemene vergadering van de WCH

Op 1 november 2021 presenteerde de Amerikaanse patholoog Dr. Ryan Cole voor de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad. De vele leden van over de hele wereld waren opgetogen over de kwaliteit van zijn presentatie. Dr. Cole is een van de eerste wetenschappers die microscopische en bruto pathologie resultaten van dode slachtoffers van de covid injecties heeft gedeeld.

Dr. Cole is een geweldige spreker die beschikt over een zeer gedetailleerde kennis van de coronaviruswetenschap. Zijn perspectieven en adviezen zijn duidelijk en constructief. Deze live presentatie was zo krachtig en informatief dat andere sprekers, waaronder stuurlui van de Wereldgezondheidsraad, hun spreektijd opgaven en erop aandrongen dat Dr. Ryan Cole zo lang zou doorgaan als hij nodig had. It staat vol met accurate up-to-date corona virus kennis. Dank u, dr. Cole!

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands