Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Hodkinson op het Alberta Unity Project Event

Inleiding

Dr Roger Hodkinson is consequent een van de grote helden van de covid waarheidsbeweging in Canada en internationaal. Zijn medische kennis is diepgaand, zijn studie van covid is ijverig en accuraat, en zijn toespraak is duidelijk, beknopt en eerlijk. Hier is zijn toespraak van 30 oktober 2021 op het Alberta Unity Project Event in Olds Alberta.

Ondanks het duistere onderwerp, zorgt Dr. Hodkinson voor een aantal goede lachsalvo's, terwijl hij eerlijke wetenschap uitlegt, de juiste gezondheidsadviezen geeft, en de misdaden en misbruiken die we ondergaan aan de kaak stelt. (2o minuten)

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands