Wat gebeurt er als artsen 'gewoon bevelen opvolgen'?

Inleiding

Met dank aan Ezra Levant voor dit korte overzicht van de geschiedenis van de eugenetica, gewelddadige medische experimenten, Josef Mengele, de Nazi's, en de Neurenberg processen en code; plus de huidige rol van het College of Physicians of Surgeons of Ontario als moedige medeplichtigen aan de covid misdaden tegen de menselijkheid. Het CPSO muilkorft en onderwerpt de meeste artsen om zich bij hun misdaden aan te sluiten, terwijl het de weinige artsen aanvalt die onze ethiek en eed handhaven.

Dinosaurus Mediadekking

Ondertussen, hier is een deel van de berichtgeving van de korf denkende, door de staat gefinancierde, dinosaurus media met betrekking tot dezelfde artsen. Zij ontvangen uw belastinggeld, en helpen daarmee de mensenrechten te beëindigen, door de Canadezen verkeerd voor te lichten en in verwarring te brengen:

De code van Neurenberg

Tijdens de Tweede Wereldoorlog voerden de nazi's afschuwelijke martelingen en mutaties uit, die zij "medische experimenten" noemden, op gevangen groepen, met name het Joodse volk. Na de oorlog hebben internationale groepen zich ingespannen om dergelijke experimentele mishandeling van mensen in de toekomst te voorkomen. Naar aanleiding van het afschuwelijke bewijsmateriaal dat door de rechtbank werd onderzocht tijdens het "Doktersproces" van 1947, werd een reeks ethische principes voor experimenten op mensen aangenomen door de medische wereld, die bekend werd als de Code van Neurenberg. Er werd verklaard dat medische en menselijke experimenten bepaalde basisprincipes in acht moeten nemen om te voldoen aan morele, ethische en wettelijke concepten.

De tien beginselen van de code werden gegeven in het gedeelte van het vonnis getiteld "Toelaatbare medische experimenten".

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands