Dokters Alexander en Trozzi live morgen, en meer

Vaccine Choice Canada 4 november Live Evenement

Vaccine Choice Canada organiseert elke week gratis live online-evenementen met vele deskundigen uit de hele wereld over alles wat met covid te maken heeft, zoals gezondheid, wetenschap, behandeling, criminaliteit en corruptie.

Ik ben zeer vereerd om samen met Dr Paul Alexander als gastspreker op te treden deze donderdag 4 november om 7 PM EST. Ons gesprek zal beginnen over het complot om kleine kinderen in te spuiten met de gevaarlijke ongerechtvaardigde covid-injecties, maar ik ben er zeker van dat het een eigen leven zal gaan leiden, en informatief en onderhoudend zal zijn, ondanks het duistere onderwerp waar we allemaal mee geconfronteerd worden en tegen vechten. Doe alsjeblieft mee en doe mee. Het is een geweldige kans om vragen te stellen en een dialoog aan te gaan. Schrijf u hier in: https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

Hier is een samenvatting van Dr Alexander's en mijn werk over het injecteren van kinderen: https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

De Vaccine Choice evenementen van deze week omvatten ook een presentatie vanavond om 19.00 uur door Dr Peter Breggin MD. Hij heeft grondig onderzoek gedaan naar en gerapporteerd over de wereldwijde roofdieren die de criminele covid-onderneming leiden, en hun corruptie en misdaden tegen ons allen. Hij is de auteur van het zeer goed onderzochte boek "Covid 19 and the Global Predators- We Are the Prey". 

https://www.wearetheprey.com/

U kunt zich ook hier inschrijven voor de presentatie van Dr Breggin:

https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

Dr Alexander's laatste artikel ter verdediging van wetenschap en kinderen

Hier is het laatste artikel van de Canadese Dr. Paul Alexander die onvermoeibaar doorgaat met zijn werk om de Canadezen en de wereld te informeren en te beschermen:

https://childrenshealthdefense.org/defender/children-immune-priming-covid-vaccines-infection-transmission/

Hier schrijft Dr Alexander ter verdediging van kinderen die in geen geval covidinjecties mogen krijgen. Dit artikel bevat een bespreking van: 

  • Oorspronkelijke Antigene Zonde. een onderwerp dat we vorige week kort bespraken https://drtrozzi.org/2021/10/27/original-antigenic-sin-another-reason-to-stop-the-shots/
  • het effect van de ziekte van Marek waarbij, zoals bij vele dode kippen in eerder onderzoek, de niet-geïnjecteerden het risico lopen dat het virus zich ontwikkelt in de lichamen van de geïnjecteerde slachtoffers https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4516275/#pbio.1002198.ref002 (wij zullen deze informatie in de komende week of zo verder uitwerken)
  • de echte sterke natuurlijke immuniteit versus de injectie gestimuleerde gevaarlijke pseudo-immuniteit
  • dit citaat van viroloog en immunoloog Dr Brian Malone: "Het idee dat als je een werkplek hebt waar iedereen gevaccineerd is, er geen virusverspreiding zal zijn, is totaal onjuist... een totale leugen... de gevaccineerden zijn in feite de "superverspreiders" waar iedereen in het begin van de pandemie over verteld werd."
  • en Dr Alexander's krachtige slotopmerkingen: "Wat is hier aan de hand? Dit gaat zeker niet "over de wetenschap". Ik daag elke volksgezondheidsvertegenwoordiger uit om met mij en mijn wetenschappelijke collega's aan tafel te gaan zitten en uw wetenschap uit te leggen. Ga met ons in debat. Laat ons zien waar u naar kijkt om tot deze zeer gevaarlijke verklaringen en beslissingen te komen. We kunnen uiteindelijk veel kinderen doden met deze vaccins. In feite, niet "wij", "u" - Fauci en Walensky en Dr. Francis Collins - kunnen uiteindelijk veel van onze kinderen doden. Stop alstublieft met deze waanzin, doe een stap terug en concentreer je op de kwetsbaren en ouderen waar er risico's zijn. Laat de kinderen met rust!"

Kom deze donderdag naar Dr Alexander en mij:

Tenslotte, hier een paar uitstekende video's die we vandaag willen delen

Europarlementariërs komen op voor ons recht op vrijheid na opleggen Digitaal Groen Certificaat in het Parlement

Net zo zeker als er goede en ethische wetenschappers en artsen in de wereld zijn, zijn er ook geweldige politici. Hier zijn er een paar met hun handschoenen uit, die de mensen van Europa verdedigen tegen de misdaden van Covid: Europarlementariërs komen op voor ons recht op vrijheid na opleggen Digitaal Groen Certificaat om Parlement binnen te komen

The Iron Will Report voor 1 november 2021

Strong and Free Canada is een van de beste bronnen van echte onderzoeksjournalistiek over alles wat met coviditeit te maken heeft in Canada. Iron Will maakt gebruik van een van de beste middelen die we hebben tegen autoritaire tirannieën: humor. In zijn uitstekende Iron Will Report van 1 november zitten 7 minuten met feiten gevulde verslaggeving met tongue in cheek. Dit omvat een verwijzing naar Dr. Steven Pelech's laboratoriumrapport dat 90% van ons al natuurlijke immuniteit hebben tegen covid-19 (de echte immuniteit die werkt en veilig is).

Video toont huidige Britse gegevens die aantonen dat de zogenaamde "vaccins" een complete mislukking zijn

Deze 3 minuten durende video laat de huidige Britse gegevens zien waaruit blijkt dat de zogenaamde "vaccins" een complete mislukking zijn, en dat de slachtoffers van injecties of de zogenaamde "gevaccineerden" het virus het vaakst overdragen, en niet de "niet-gevaccineerden". Er is dus geen geldige rechtvaardiging voor "vaccin"-paspoorten.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Dagelijkse nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands