Wie vecht er voor de grondwettelijke rechten van de Canadezen?

Het Justice Center voor Constitutionele Vrijheid; en de helden die zij beschermen.

Dank aan de JCCF

Sinds 2010 bestaat het Justice Center for Constitutional Freedom om één reden: het verdedigen van onze grondwet en vrijheid. De donateurs die het JCCF steunen, financieren de verdediging van de grondwet en van elke Canadese burger.

Sinds de start van de Criminal Covid Enterprise (CCE) schenden politici, regeringen, instanties die medische vergunningen afgeven en vele andere instellingen de grondwet en het handvest van rechten en vrijheden op een nooit eerder gezien niveau in Canada.

Mensen zoals ik zijn opgekomen voor ethiek en mensenrechten; hebben hun hele inkomen opgeofferd; en hebben onvermoeibaar gestreden om waarheid, mededogen en de rechtsstaat terug te brengen in ons land en de wereld. We zijn voortdurend aangevallen door de vele tentakels van CCE.

Zonder de JCCF, en de geweldige mensen die haar steunen, zouden velen van ons zonder verdediging zitten. Met het verlies van onze inkomens voor de ethische standpunten die we innemen, zouden we ons geen juridische verdediging kunnen veroorloven. Wij zijn de JCCF en hun donateurs zeer dankbaar.

Zonder de JCCF zou ik niet in staat zijn mij te verdedigen tegen de aanvallen van de CPSO. Ik kan u uit de eerste hand vertellen dat de JCCF echt is. Zij staan in de frontlinie en verdedigen onze rechten en vrijheden.

Hier zijn enkele van de Canadese helden die strijden tegen de Criminele Covid Onderneming, en die verdedigd worden door de JCCF:

Dr. Francis Christian's toespraak op het jaarlijkse George Jonas Vrijheidsprijs evenement

21 oktober 20210 hield de JCCF het jaarlijkse George Jonas Freedom Award Event. Het evenement vond plaats op Zoom, vanwege de tirannieke lockdowns waartegen wij strijden. Twee grote sprekers op het evenement waren Dr. Jay Bhattacharya van Stanford, en mijn dierbare en gerespecteerde vriend Dr. Francis Christian. 

Dr Christian is chirurg, bekroond docent en auteur. Hij was directeur van het programma voor chirurgische geesteswetenschappen en het programma voor kwaliteitsverbetering en patiëntveiligheid aan de medische faculteit van de Universiteit van Saskatchewan, tot hij in juni 2021 publiekelijk het voor de hand liggende zei, namelijk dat mensen geïnformeerd moeten worden over de risico's en mogelijke voordelen van de experimentele covidinjecties die de Canadezen opgedrongen krijgen. Zijn vervolging begon die dag, maar hij is trouw gebleven aan zijn waarden en is doorgegaan met het verdedigen van de Canadezen, ongeacht de kosten.

Dr. Christian is ook een fervent student geschiedenis, in het bijzonder die van autoritaire dictaturen zoals de Sovjet-Unie, de maoïstische Chinese communisten, Nazi-Duitsland, en anderen. Zijn toespraak op dit JCCF-evenement is diepgaand inzichtelijk, onverbloemd realistisch, en diep inspirerend.

Er wordt gezegd: "Zij die de geschiedenis niet kennen, zijn gedoemd haar te herhalen".

Dank u, Dr Christian, voor het delen van de historische context van de huidige misdaden tegen de menselijkheid, en de uitdagingen waarvoor wij staan. 

Hier is het hele JCCF-evenement, dat allemaal uitstekend is. Dr Christian wordt geïntroduceerd om 14:00 en zijn toespraak begint om 16:12

Als u wilt, hier is de tekst van Dr Christian's toespraak

Als u meer wilt weten over Dr. Christian's achtergrond, klik dan op de knop hieronder:

Voor meer informatie over het Justice Center for Constitutional Freedom, om hun hulp te vragen, of om hun werk te steunen, ga naar:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands