Dr. Mark Trozzi

Viral-waardige Meme, Wetenschap, Italiaanse onderdrukking, een Nobele Rechter, en misdaden van de CPSA

We hebben 5 snelle items om vandaag te delen

Hier is er een die het verdient om viraal te gaan:

Oorspronkelijke Antigene Zonde

Hier is een kort artikel van Dr Trozzi waarin "Original Antigenic Sin" wordt uitgelegd; nog een reden waarom de injecties een zeer slecht idee zijn en nu moeten worden gestopt!

Voorbeeld

Hier gaan we het fenomeen verklaren dat "Oorspronkelijke Antigene Zonde" heet. Virussen evolueren. Dat geldt ook voor coronavirussen. Daarom hebben we sinds kort de zeer besmettelijke maar minimaal gevaarlijke Delta-variant. 

De immuniteit van een persoon voor een virusfamilie is het sterkst tegen de eerste versie of "variant" ervan die hij tegenkomt. Hun immuniteit voor opeenvolgende virussen van die familie waaraan zij worden blootgesteld, is zwakker. Als iemand voor het eerst wordt blootgesteld aan een virus, of een van de antigenen daarvan via immunisatie, van een eerdere versie van het virus, dan is zijn immuniteit voor toekomstige versies minder robuust en effectief."

Een boodschap van het Italiaanse volk

Hier is een bericht van mensen in Italië. Zij zijn het slachtoffer van aanslagen op hun lichaam en schendingen van hun fundamentele mensenrechten.

Bericht uit Italië

Beste vriend,

Italië staat onder dictatorschap.

Vanaf 15 oktober heeft de regering de mensen een "groene pas" opgedrongen: als je niet met 2 doses bent ingeënt, mag je niet werken, niet naar de universiteit, geen bioscopen, kuuroorden, sportscholen, theaters, langeafstandstreinen en nog veel meer! Dit alles gaat niet over covid, maar over sociale controle!

We verzetten ons, mensen en arbeiders blokkeren de havens (Triëst, Genua, Ravenna, Ancona) en demonstreren in de straten. Het wordt erger met het uur. Ze experimenteren met deze totalitaire beperkingen op ons, het zal ook naar uw land komen, als we ze niet stoppen.

Laat de wereld weten wat de Italiaanse regering met haar eigen mensen doet! Luister alstublieft niet naar de corrupte mainstream media, wij kunnen u foto's en video's sturen met de ECHTE situatie.

Verspreid het nieuws alstublieft!
We hebben hulp nodig!
Is dit de wereld waarin je wilt leven?

Dank u.

Een nobele Italiaanse rechter

Angelo Giorgianni staat voor het volk, en tegen de Groene Pas. Dit is verfrissend!

"Vandaag eist het soevereine volk gerechtigheid voor alle doden die zij hebben veroorzaakt, voor ontberingen, voor onze kinderen en voor ons lijden." - Angelo Giorgianni

Onethisch gedrag van het college van artsen en chirurgen van Alberta

De CPSO staat niet alleen in het vervolgen van ethisch goed geïnformeerde artsen, noch in het medeplichtig zijn aan misdaden tegen de menselijkheid. Hier zijn welverdiende aanklachten tegen hun Alberta-cohort, het College of Physicians and Surgeons of Alberta. Verscheidene artsen die anoniem wensen te blijven vanwege de verhulde bedreigingen en advocaten van de CPSA, beschuldigen de CPSA van diepgaand onethisch gedrag, waaronder schendingen van de Neurenberg Code die misdaden tegen de mensheid vormen. Hier is het gedetailleerde document.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands