Dr. Mark Trozzi

Oorspronkelijke Antigene Zonde - Nog een Reden om de Shots te stoppen

Hoe de gedwongen injecties Covid de evolutionaire sprong op de mensheid kunnen geven

Inleiding tot de Oorspronkelijke Antigene Zonde

Hier gaan we het fenomeen verklaren dat "Oorspronkelijke Antigene Zonde" heet. Virussen evolueren. Dat geldt ook voor coronavirussen. Daarom hebben we sinds kort de zeer besmettelijke maar minimaal gevaarlijke Delta Variant. 

De immuniteit van een persoon voor een virusfamilie is het sterkst tegen de eerste versie of "variant" ervan die hij tegenkomt. Hun immuniteit voor opeenvolgende virussen van die familie waaraan zij worden blootgesteld, is zwakker. Als iemands eerste blootstelling aan een virus, of een van zijn antigenen via immunisatie, van een vroegere versie van het virus is, dan is zijn immuniteit voor toekomstige versies minder robuust en effectief.

De natuurlijke co-evolutie van mensen en virussen

Het spreekt vanzelf dat de eerste blootstelling van een kind aan een virusfamilie, zoals influenza of coronavirus, de huidige of nieuwste versie van het virus is. Daarom hebben jonge mensen van nature de beste immuniteit tegen de jongste of nieuwste versie van het virus. Het immuunsysteem van oudere mensen is beter bestand tegen de oudere versies waaraan zij in hun vroege leven zijn blootgesteld. Zij zijn gevoeliger voor nieuwere versies.

Daarom evolueren de virussen en de mensen gewoonlijk zij aan zij, en de jongste mensen worden het meest immuun voor de nieuwste virussen.

In zeldzame gevallen kan een oude versie (of "variant") van een virus vele jaren later weer de kop opsteken, en paradoxaal genoeg zijn het de oudste mensen die een betere immuniteit hebben tegen deze "ouderwetse" variant die is teruggekeerd. De grieppandemie van 1957 was hier een geval van, en mensen van in de zeventig hadden de beste immuniteit ertegen; omdat het er een was waaraan zij vele jaren eerder als kinderen waren blootgesteld.

Geldige kritiek

Wij hebben veel terechte kritiek op de huidige experimentele biologische covid-injecties die worden gepresenteerd als "Covid 19 Vaccins". Deze virale genetische injecties zetten menselijke cellen in het lichaam van de slachtoffers aan tot de productie van het giftige spike-eiwit van het coronavirus, dat op zijn beurt het immuunsysteem van de proefpersonen aanzet tot de productie van antilichamen tegen deze spike-eiwitten. Hier zijn veel problemen mee, die wij in eerder werk hebben toegelicht:

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Dit begrip van de Oorspronkelijke Antigene Zonde geeft echter een andere ernstige reden waarom deze injecties schadelijk zijn. Het covid-19 virus evolueert zoals alle virussen. Mensen worden geïnjecteerd met genetische experimenten, die ertoe leiden dat hun lichaam een immuunrespons produceert tegen de spike-eiwitproductie die in hen wordt opgewekt. Dit spike-eiwit lijkt op dat van de vorige versie van het SARS CoV2 dat eind 2019/begin 2020 in het publiek werd gelanceerd. Dat is nu een oude versie van het virus. Het is niet de deltavariant.

Nu heeft de CCE-agenda om iedereen te injecteren een nog donkerder wending genomen; en kinderen van nog maar vijf jaar oud zijn de nieuwe doelwitten. Dit is ofwel misleidend ofwel kwaadaardig.

https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Conclusie: stop met je te bemoeien met de natuur

Oorspronkelijke antigene zonde is een andere krachtige reden om met deze injecties te stoppen, vooral bij kinderen. Als deze kinderen worden geïnjecteerd, zal hun immuunreactie nu het grootst zijn op de versie van vorig jaar van dit virus, in plaats van op de huidige versie. Dit zal de evoluerende virussen een voorsprong geven op de mens, waardoor wij een stap achterblijven op hun evolutie.

Natuurlijke immuniteit werkt. Stop de roekeloze, high-profit ingrepen in de natuur, inclusief de injecties.

Aanbevolen verdere lectuur

Hier is een geweldig artikel met meer details over de Oorspronkelijke Antigene Zonde:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands