Dr. Mark Trozzi

Dr Alexander heeft zoveel voor ons gedaan, wilt u hem helpen zijn missie voort te zetten?

Een kennismaking met Dr. Paul Alexander

Dr. Paul Alexander is een Epidemioloog van wereldklasse, en hij heeft veel opgeofferd, en ontelbare uren van zijn onverzettelijke arbeid gewijd, aan het herstel van de wetenschappelijke waarheid en integriteit sinds de Criminele Covid Enterprise eind 2019 hun campagne tegen de mensheid lanceerde. Door zowel co-auteur te zijn met Dr. Trozzi, als zijn onafhankelijke artikelen aan ons te leveren voor distributie, samen met zijn vele ongeziene inspanningen, heeft hij enorm bijgedragen aan onze collectieve strijd voor gerechtigheid en het herstel van onze vrije samenlevingen. Hij heeft ons allen geholpen, en het is tijd dat wij hem helpen.

Hier volgen de artikelen op drtrozzi.org waarvan hij de auteur is of die hij samen met Dr. Trozzi heeft geschreven, om maar een fractie van zijn toegewijde inspanningen te noemen:

Vanwege Dr. Alexander's op feiten gebaseerde wetenschappelijke visie op covid, en zijn bereidheid om zijn waarheid te vertellen, koste wat het kost, is zijn carrière onder vuur komen te liggen, en werkt hij nu al een jaar rusteloos zonder inkomen. Als we wat geld voor hem kunnen inzamelen, zal dat hem helpen zijn werk voort te zetten ten voordele van ons allen.

Fondsenwerving Beschrijving

Door Dr. Paul Alexander

Beste Supporter van GiveSendGo, 

Ik ben zeer vereerd dat ik een hand uitsteek en mogelijk steun krijg. Ik ben een academische wetenschapper en onderzoeker en ben vanaf het begin van de pandemie betrokken geweest bij COVID. Mijn achtergrond, deskundigheid en ervaring ligt op het gebied van evidence based medicine en onderzoeksmethodologie en die heb ik de afgelopen 20 jaar opgebouwd. 

Ik was ook een voormalig assistent-professor aan een Canadese universiteit, maar zij hebben mijn benoeming ingetrokken vanwege mijn pleidooi, namelijk dat ik een van de pioniers ben van een vroegtijdige ambulante behandeling met medicijnen voor COVID en dat ik tegen het COVID-vaccin voor kinderen ben, omdat het geen kans op voordeel biedt en alleen kans op schade. De berekening van de risico's en de voordelen leidt tot een negatief besluit over het vaccin. Vanwege mijn standpunt over het COVID-vaccin zijn mijn sollicitaties afgewezen. De beste manier om mijn standpunt over COVID en mijn pleidooi en wie ik ben te laten zien is door de volgende opiniestukken te lezen die ik heb geschreven (ik heb er meer geschreven maar dit is een voorbeeld, inclusief dit baanbrekende artikel met Dr. Peter McCullough, Dr. Risch, etc. over vroegtijdige behandeling voor COVID):

4 voorbeeld opiniestukken

  1. https://brownstone.org/articles/dear-pfizer-leave-the-children-alone/
  2. https://brownstone.org/articles/the-attack-on-scientific-dissent-becomes-ever-more-brutal/
  3. https://brownstone.org/articles/79-research-studies-affirm-naturally-acquired-immunity-to-covid-19-documented-linked-and-quoted/
  4. https://brownstone.org/articles/twenty-steps-to-end-the-madness/

2 gepubliceerde artikelen over behandeling

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33387997/
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34130113/

Gezien mijn standpunten, zoals aangetoond in de links hierboven, die allemaal ondersteund worden door wetenschappelijk bewijs, heb ik, omdat ze tegen het mainstream verhaal ingaan, vreselijk geleden onder mijn levensonderhoud. Ik zal me daardoor niet laten weerhouden om te vechten voor mensenlevens, veiligheid en het recht van mensen om weloverwogen keuzes te maken, zodat ze hun uiteindelijke beslissing kunnen nemen. Ik ben in het bijzonder tegen elke vaccinatieplicht en ik geef steun aan verschillende politie-, militaire en verpleegstersgroepen die mandaten wettelijk willen aanvechten. Ik bied mijn hulp gratis aan. Ik zal blijven schrijven, onderzoek doen en verschijnen op wereldwijde media platforms om de waarheid over COVID te verspreiden zodat individuen weloverwogen keuzes kunnen maken.

Ik ben erg dankbaar voor elke hulp. Ik dank u.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands