Nano-elektrische theorieën

Nano-elektrische theorieën

Rice University 2016 Zelfassemblerend grafeen in elektromagnetische invloed

De controverse over grafeenoxide

Wij apprecieerden de verscheidenheid aan feedback die wij ontvingen op ons verslag van 11 oktober waarin wij de beweringen en beelden van Dr Botha's microscopische analyse deelden. Sommige lezers waren blij dat we eindelijk grafeenoxide bespraken, omdat ze er vertrouwen in hebben dat dit deel uitmaakt van het spelletje. Sommigen echter, waaronder een van mijn meest gerespecteerde collega's, schreven eerlijk dat dit "pure fictie" is. Volkomen terecht wees hij erop dat het onderwerp kan afleiden van de biologische elementen en gevolgen van de injecties waarvan we absoluut zeker zijn, en die meer dan voldoende bewijs zijn om deze injecties onmiddellijk te stoppen. Ik ben het absoluut eens met mijn gewaardeerde collega; met of zonder grafeen, metaaldeeltjes of andere berichten over geheime ingrediënten in de snode injecties; er zijn vele redenen waar we absoluut zeker van zijn, om de injecties onmiddellijk te stoppen.

Het is echter op zijn minst een interessant discussiegebied. Dus, met een grote korrel zout, hier is iets dat op zijn minst interessant is.Beschouw het concept van injecteerbaar grafeenoxide dat zichzelf assembleert tot elektrische componenten onder invloed van elektromagnetische invloeden. Is dit niets anders dan een gekke onrealistische futuristische sci-fi fantasie? Misschien, maar kijk eens naar deze presentatie uit 2016 van technologie die in stilte werd ontwikkeld gedurende verschillende jaren voorafgaand aan 2016.

De Rice University presenteert hier grafeen-nanobuisjes die zichzelf assembleren onder invloed van de elektromagnetische invloed van een tesla-spoel:

Let op de vermelding van biomedische techniek als een toepassing van deze teslaphorese van grafeenmicrotubuli, meer dan vijf jaar geleden.

Koolstofnanobuizen zijn cyclindrische moleculen die bestaan uit opgerolde vellen koolstofatomen van één laag, "grafeen" genoemd

Indien aanwezig, kunnen er verschillen zijn tussen grafeenoxide waarvan velen vermoeden en waarvan sommigen melden dat het aanwezig is in covidinjecties, en het grafeen in de video van de Rice University uit 2016. Ook verschilt het elektromagnetische veld gegenereerd door een tesla spoel van het reeds betreffende spectrum van elektromagnetische straling die kan worden gegenereerd met behulp van 5 G communicatie/wapentechnologie; echter, dit Rice University onderzoek dat meer dan vijf jaar geleden werd gepresenteerd, moet ons waarschuwen dat dergelijke voorstellen van een interactie tussen injecteerbaar grafeen en 5G gerichte bundel EMF straling, niet reflexief absoluut moeten worden weggegooid als een "far-out, futuristische, sci-fi fantasie ".

Om Dorothy uit de tovenaar van Oz te citeren, "Toto, ik heb het gevoel dat we niet meer in Kansas zijn."

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands