Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Paul Alexander De aanval op wetenschappelijke dissidentie

Een goede wetenschapper, trouw aan zijn ethiek, blijft zich verzetten tegen medische tirannie

Inleiding

Dank u, Dr. Paul Alexander.

We hebben zoveel om Dr. Paul Alexander voor te bedanken.

Hij heeft een doctoraat in epidemiologie en is een wetenschapper van wereldklasse met een zeer indrukwekkend CV. Gedurende het hele covid-tijdperk is Dr. Alexander trouw gebleven aan de feiten, nauwgezet in de wetenschap, en volledig toegewijd om ons de waarheid te vertellen, ongeacht de druk op de agenda van de covid-industrie en al hun volgelingen.

Voor het geval u Dr. Alexander, PhD, nog niet kent: hij heeft expertise in het onderwijs van epidemiologie (klinische epidemiologie), evidence-based medicine, en onderzoeksmethodologie. Hij is voormalig hoogleraar aan de McMaster University in evidence-based geneeskunde; voormalig COVID pandemie-adviseur bij de WHO-PAHO in Washington, D.C. (2020); en voormalig senior adviseur voor COVID pandemie-beleid bij het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) in Washington, D.C. Hij studeerde af aan de Oxford University in Engeland, de University of Toronto in Canada, McMaster University in Canada, en York University in Canada. Hij is momenteel een onafhankelijke academische wetenschapper en consultant.

Wat hebben de universiteiten, de instanties voor medische vergunningen, de regeringen, gedaan sinds de strategische lancering van Covid-19?

Sinds de strategische lancering van Covid-19 zijn universiteiten, instanties voor medische vergunningen, regeringen en vele andere instellingen ongelooflijk toegewijd geworden aan de kwade agenda. Artsen worden gemuilkorfd van elk debat, spreken geen woord, en worden verhinderd om veilige en effectieve behandelingen voor te schrijven, of om de criminele gedwongen injectiecampagnes niet te steunen. Deze instellingen tolereren niets dat niet past in de onwetenschappelijke agenda gedreven globalisten mandaten, injecties, en autoritaire bevoegdheden. De weinige artsen die ethisch zijn gebleven, trouw aan de wetenschap, en openhartig, worden beroofd van hun licenties en carrières, terwijl ze ook worden aangevallen door de dinosaurus media. Er zijn artsen en verpleegkundigen die hun loopbaan beëindigen en zich aansluiten bij de vele slachtoffers van medische apartheid, omdat zij weigeren zich te laten injecteren. De wetenschap is duidelijk; en goed geïnformeerde mensen willen de injectie niet. 

Gedachte Misdaad

Wetenschappers worden ook vervolgd omdat zij gewoon eerlijk denken en spreken. Veel professionals zijn nu medeplichtig aan het vergemakkelijken van de grootste misdaden tegen de mensheid ooit gepleegd. Velen doen dit om hun positie en inkomen te beschermen. Het zijn echter kortzichtige dwazen. Figuurlijk gesproken houden zij vast aan hun luxe suites op een cruiseschip, terwijl zij ook helpen het schip tot zinken te brengen.

Een heldhaftig offer voor de waarheid

Dr. Paul Alexander is niet zo'n lafaard of dwaas. Hij heeft de wetenschap van de runderachtigen nauwgezet bestudeerd, solide wetenschappelijke conclusies getrokken, en deze wijd en zijd gedeeld in zijn pogingen om de samenleving weer gezond te maken. Eerlijke medische en wetenschappelijke experts kijken naar hem voor inzichten. Je zou verwachten dat zo'n wetenschapper en goed mens onderscheidingen, lofbetuigingen en financiële bonussen zou ontvangen. In plaats daarvan heeft Dr Alexander zijn positie als hoogleraar aan de McMaster University verloren zien gaan, omdat hij het aangedurfd heeft ons allen echte wetenschap bij te brengen, en omdat hij zijn eerlijke deskundige analyse van de epidemiologie van de runderachtigen met ons gedeeld heeft. Dus heeft Dr Alexander het afgelopen jaar, op eigen kosten en zonder inkomen, onvermoeibaar gewerkt om vele waarheden over covid te ontdekken en te delen. 

Ongeschoolde en corrupte bureaucraten zien toe op de vervolging van grote wetenschappers als Dr Alexander, omdat hij weigert te buigen voor de covid-agenda.

Nu geeft onze held ons deze gedurfde wetenschappelijke en sociale analyse van de situatie: "De aanval op wetenschappelijke dissidentie wordt steeds brutaler." Merk op hoe grondig Dr Alexander referenties geeft en al zijn wetenschappelijke beweringen ondersteunt. Er is letterlijk één plaats in dit artikel waar hij meer dan 100 referenties geeft voor deze bewering: "Het is en was de bijkomende schade van de ineffectieve lockdowns die de transmissie niet stopten en het aantal doden niet verminderden, die meer schade, dood en wanhoop veroorzaakten dan het virus zelf."

Hij legt de grote kloof bloot tussen enerzijds de wetenschap en een gezond gezondheidsbeleid, en anderzijds de schadelijke, door leugens gestuurde agenda van de kovidies, met opsluiting, muilkorven, gedwongen injecties en vaccinpaspoorten die ons allemaal worden opgedrongen.

Hoewel hij zelf het slachtoffer is van de vervolging en medische apartheid, staat Dr Alexander nog steeds op, spreekt hij duidelijke taal, deelt hij de waarheid, en komt hij op voor de andere moedige en eerlijke wetenschappers en artsen die hetzelfde doen.

Wij brengen hulde aan Dr. Paul Alexander, en danken hem voor het schrijven van weer een geweldig artikel: De aanval op wetenschappelijke dissidentie wordt steeds brutaler

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands