Dr. Mark Trozzi

Dr Hodkinson bericht, Dr Phillips update, en een lach

Inleiding

Het verslag van vandaag bevat een boodschap van de eminente, beknopte en ethische Canadese patholoog Dr Roger Hodkinson; een update over de fondsenwerving van Dr Patrick Phillips; en hopelijk een paar lachsalvo's om uw dag te verlichten.

Een bericht van Dr. Hodkinson

Eerst hebben we een bericht van de gewaardeerde Canadese patholoog Dr Roger Hodkinson, betreffende de bewering van de Canadese Federale Regering dat slechts 195 Canadezen zijn gestorven na de experimentele covid-19 biologishe injecties. Hier is de bewering van de Fed: https://westernstandardonline.com/2021/10/feds-say-195-canadians-dead-after-getting-covid-shots/

"Dit moet gestolde onzin zijn! Slechts 195 post-vaxx sterfgevallen in Canada? Echt waar? In de VS zijn er minstens 40.000 post-vaxx sterfgevallen (CDC klokkenluider met ondertekende beëdigde verklaring) en waarschijnlijk ~ 100.000 sterfgevallen als gevolg van massale onderrapportage. Dat zou betekenen ~4,000 - 10,000 post vaxx sterfgevallen in Canada, als de gebruikelijke 10% verhouding wordt toegepast. Wat een verdomd manipulerende leugenaars. "Niet vragen - niet vertellen!!" Hunter Biden noemt dat "plausible deniability"! Voor de context -- de poging om een vaccin tegen de Mexicaanse griep te ontwikkelen werd ingetrokken na 'slechts' 25 doden."

Ter verdere ondersteuning van Dr. Hodkinson's boodschap, herinner aan ons verslag van 27 september 2021      https://drtrozzi.org/2021/09/27/canadian-nurse-exposes-the-latest-covid-scam/

Een update over Ethische Wetenschappelijke Held Dr. Patrick Phillips

Vervolgens hebben we een update van Canada's ethische en wetenschappelijke kampioen, de geliefde Dr. Patrick Phillips MD. Hij is aangevallen door de CPSO voor het volgen van wetenschap en ethiek, in plaats van zich te onderwerpen aan de covid agenda. Op 2 oktober 2021 kondigden we zijn GoFundMe campagne aan om zijn juridische verdediging te steunen, en u riep op om hem te steunen door binnen een week meer dan $35,000 in te zamelen om hem te beschermen. Echter, GoFundMe onthulde hun globalistische hand en sloot de fondsenwerving zonder hem een dubbeltje te sturen. Al jullie donaties zijn teruggestort (denken we).

Dus, wij vrije mensen zijn klaar met GoFundMe, en wenden ons tot GiveSendGo.com als een nieuw fondsenwerving platform. Hier is de link naar de inzamelingsactie voor de goede dokter Phillips.

Kun je ons ergens mee helpen? (Satire)

Ondertussen zijn we als laatste bijdrage aan GoFundMe op zoek naar een manier om hun naam veel accurater en passender te maken bij hun gedrag; door simpelweg twee letters in hun naam te veranderen. Iemand een idee?

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands