Ivermectine, Joe Rogan, en schuldige marionetten in de media.

Joe Rogan heeft onlangs covid gehad en is snel hersteld.

Joe voelt zich geweldig na ivermectine & multi-drugs behandeling

"Paarden Ontwormer"

CNN, onderdeel van de Criminele Covid Onderneming, beweerde dat hij "paardenontwormer" nam, en maakte de behandeling belachelijk. Dat maakt deel uit van hun taak om de massa's naar de slachtbank te leiden.

Joe Rogan confronteerde CNN's medische spin-meester Dr Sanjay Gupta in een face to face interview, dat de moeite waard is om even te bekijken. Net als CBC in Canada, heeft CNN in de VS geholpen veel mensen te doden door het verspreiden van valse negatieve informatie over ivermectine. Ivermectine is een van de basismedicijnen in succesvolle behandelingsprotocollen voor covid-19 en elk van zijn varianten. Dit is te danken aan de veilige maar diepgaande antivirale eigenschappen van ivermectine die werken op verschillende soorten virussen waaronder coronavirussen. Door de juiste behandeling te blokkeren, maken deze voorstanders zich schuldig aan het veroorzaken van onnodig lijden en dood.

 Ivermectine is fel en gewetenloos bestreden door de criminele coviden-onderneming. De reden hiervoor is dat het een ontsnappingsmogelijkheid biedt voor de massa's die worden bijeengedreven in gevaarlijke, snode injecties die deze psychopaten ons allemaal willen opdringen.

Deze dubbele moordzuchtige schuld geldt voor alle deelnemende actoren in media, regeringen en instellingen. Zij blokkeren een goede veilige behandeling, en dwingen gevaarlijke ongewenste injecties af.

Dit is een briefing van één minuut

Hier is de twee en een halve minuut durende clip:

CNN marionetten proberen hun sporen uit te wissen

Hier zijn twee van de vele covid criminele media marionetten die hun sporen proberen te wissen. Het zijn CNN's Don Lemon, en Dr Sanjay Gupta. Gupta beweert dat er geen bewijs is dat ivermectine werkt. Naar onze mening moeten deze twee, net als veel andere daders, terecht hangen voor hun misdaden.

In tegenstelling tot wat ze beweren:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands