Heb je er genoeg van om voorgelogen te worden?

Woon live de algemene vergadering bij van de Wereldgezondheidsraad

Over

Het is moeilijk om niet misselijk te worden als je luistert naar mensen als Dr. Tedros van de Wereldgezondheidsorganisatie, Dr. Tam van het Trudeau-regime, en de vele andere handlangers van de criminele coviditeit die in regeringen en instellingen over de hele wereld zijn geïnstalleerd. Zij omhelzen leugens en propaganda. Zij manipuleren het publiek in dienstbaarheid aan hun globalistische opperheren. Er bestaat een diep corrupte relatie tussen centrale banken, grote farmaceutische bedrijven, Bill Gates, Anthony Fauci, de Wereldgezondheidsorganisatie, en vele vleesmarionetten die zijn geïnstalleerd in regeringen en instellingen over de hele wereld. Zij schenden op flagrante wijze de mensenrechten, dwingen gevaarlijke injecties af, belemmeren veilige behandelingen, en onderdrukken alle eerlijke deskundigen die zich verzetten tegen hun snode agenda.

Daarom besteed ik veel van mijn tijd en energie aan de World Council for Health. De WCH bouwt aan een eerlijke instelling, vrij van bedrijfs-, financiële- en overheidsinmenging. Wij zijn op een missie om een betere weg voor de mensheid uit te stippelen.

Elke maandag komt de Algemene Vergadering van de WCH bijeen. Zij bestaat uit meer dan vijftig leden, uit landen over de hele wereld. Wij horen getuigenissen van wetenschappers, artsen, juristen en anderen. We overwegen onderzoek, theorieën en perspectieven. Nieuwe leden stellen zich voor. Wetenschappelijke, medische en juridische commissies brengen verslag uit aan de Algemene Vergadering, en er worden vragen gesteld. 

Voor mij zijn deze Algemene Vergaderingen van de WCH wekelijkse hoogtepunten die ik nooit wil missen. Ik leer er zo veel van helden van de covid waarheids- en ethiekbeweging uit de hele wereld.

Onze deskundige gastsprekers worden niet gecontroleerd. Wij houden rekening met wat zij presenteren. Wij hoeven het niet eens te zijn met alles wat gepresenteerd wordt. Wij geloven in vrijheid van mening, constructieve dialoog en debat. Het is door dit proces, onbevooroordeeld onderzoek en beraadslaging, dat de Wereldraad voor Gezondheid eerlijke gezondheidsinformatie voor het publiek genereert; en op verschillende fronten werkt aan het herstel van de menselijke gezondheid en de mensenrechten, die aan flarden zijn geraakt door de misdaden van de covidische onderneming.

De wekelijkse bijeenkomsten beginnen om 3 PM EST tijd (Toronto), dat is 8 PM BST (Londen, Engeland), of 12 PM PST (Los Angeles, USA). Controleer de wereldklokken om er zeker van te zijn dat u de tijd van de bijeenkomst in uw tijdzone kent.

Nu kunt u zich bij ons aansluiten en op de eerste rij zitten bij deze opwindende wekelijkse vergaderingen van de Algemene Vergadering van de Wereldraad voor Gezondheid. Dit maakt deel uit van de WCH modus operandum van echte transparantie.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands