Hulp voor degenen die zijn geïnjecteerd en onderdak voor degenen die dat niet hebben gedaan.

"Gezond blijven na de Jab" van de WCH en de controlegroep.

De Wereldraad voor Gezondheid heeft "A Practical Approach to Keeping Healthy After Your Covid-19 Jab" gepubliceerd. Wij bevelen de covid-injecties aan niemand aan, maar we hebben allemaal familie, vrienden en geliefden die onder dwang zijn geïnjecteerd. Deze injecties brengen veel nieuwe gezondheidsuitdagingen met zich mee omdat ze meerdere mechanismen van toxische effecten hebben. Veel van de ethische wetenschappelijke en medische groepen die bijeenkomen in de Wereldgezondheidsraad zijn betrokken bij laboratorium- en klinisch onderzoek om de schadelijke effecten te bestuderen en er oplossingen voor te zoeken. Hoewel we te maken hebben met een geheel nieuwe verzameling van iatrogene ziekteprocessen, hebben mensen nu hulp nodig. Hier zijn enkele huidige inzichten en richtlijnen. Meer materiaal en updates zullen volgen van het WCH, inclusief het opnemen van natuurlijke en kruidengeneesmiddelen binnen een week. Deel deze informatie alstublieft, vooral met mensen die al geconfronteerd worden met de effecten van deze stoffen in hun lichaam, of mensen die zorgen voor anderen die dat doen. Ook voor mensen die twijfelen om zich te laten injecteren, zou deze zeer conservatieve publicatie een waarschuwing moeten zijn voor de zeer reële gevaren die in de doofpot worden gestopt terwijl de covide agenda doorgaat.

Toetreden tot de controlegroep

Hoewel het CCE en hun propagandisten de "niet gevaccineerde" mensen demoniseren en haat jegens hen aanwakkeren onder de slachtoffers van gedwongen injecties. Ons standpunt is niet het tegenovergestelde. Mensen zijn voorgelogen, gemanipuleerd, op zoveel manieren benadeeld gedurende de laatste 19 maanden, en uiteindelijk geïnjecteerd in strijd met de code van Neurenberg en andere bronnen van medische ethiek. Wij willen hen helpen. Het is dwaas om te vallen voor de agenda die de "vaxxed" tegen de "unvaxxed" verdeelt. In plaats daarvan zijn we allemaal slachtoffers van deze misdaden en moeten we ons verenigen tegen de daders van de agenda.

Voor degenen onder ons, die niet geïnjecteerd zijn en wensen te blijven; de wetenschap heeft ons nodig! Wij zijn de controlegroep. In het beste geval zijn de injectiecampagnes klinische farmacologische proeven. Proeven of experimenten vereisen een behandelingsgroep en een controlegroep. Anders valt er niets te vergelijken en is er geen wetenschap. Als regeringen en instellingen er echter op aandringen dat 100% van de bevolking wordt geïnjecteerd, dan is er geen controle. We hebben geen manier om de gezondheid van mensen met en zonder de injecties te vergelijken. De controlegroep, de niet-geïnjecteerden, is van essentieel belang om eventuele voordelen en nadelige effecten van de injecties waar te nemen. Bij gebrek aan een controlegroep zouden de mensen bijvoorbeeld voor de gek kunnen worden gehouden door te denken dat ziekte en dood als gevolg van de injecties te wijten zijn aan iets anders, zoals de delta-variant, of een nieuw virus met patent, PCR, en de injectie-industrie.

Bijvoorbeeld, zie: https://drtrozzi.com/2021/08/examining-the-delta-variant/ 

Dus, help de wetenschap terwijl u uw keuze uitvoert om niet geïnjecteerd te worden. Sluit u officieel aan bij de controlegroep. Meld u aan en print uw controle groep foto ID kaart waarop staat dat u "Niet Gevaccineerd Mag Worden".

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Dagelijkse nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands