Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Deze injecties zijn...een eindeloze winst, eugenetica en controle mechanisme

Dr. Mark Trozzi geïnterviewd door The Strong & Free Broadcast

Inleiding

De Wereld Gezondheids Organisatie is onderdeel van de criminele Covid onderneming. In dit interview bespreekt Dr. Mark Trozzi de World Council for Health, een apolitiek alternatief of zelfs mogelijke vervanging voor de WHO.

"Het doel is om dit ongedaan te maken en de wortels ervan weg te nemen, zodat we een beschaafde wereld kunnen hebben; een wereld waar mensenrechten bestaan en waar de waarheid ertoe doet. En waar de wet telt, ongeacht hoeveel geld iemand heeft."

Dr. Trozzi bespreekt ook de uitdagingen die voor ons liggen en zijn overtuiging dat we uiteindelijk niet alleen onze rechten en vrijheden zullen terugwinnen, maar ook een betere wereld zullen opbouwen.

"Het einddoel is een einde te maken aan deze corruptie. De mensheid heeft de laatste anderhalf jaar en meer een vreselijk pak slaag en misbruik gekregen. We moeten daar een eind aan maken. We hebben nieuwe parallelle instellingen nodig die ethisch en eerlijk zijn."

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands