Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

De komende pandemie van de "gevaccineerden"

Laat je niet voor de gek houden. Begrijp de echte oorzaken van de huidige tragedies

Inleiding

Misleiding en misbruik van het publiek tiert welig. Herinner je het bewijs dat we vorige week presenteerden over de huidige zwendel in Canada en vele andere landen om het valse verhaal te creëren dat de huidige ziekte bij de "niet gevaccineerden" zit en dat varianten veroorzaakt worden door de "niet gevaccineerden". Dit is een absolute leugen!

Dr. Paul Alexander PhD epidemiologie, en Dr. Mark Trozzi MD leggen de echte wetenschap bloot. Laat u niet misleiden en manipuleren. Deel dit materiaal a.u.b. om de misinformatiecampagne tegen te gaan die wordt gebruikt om iedereen tot de injecties te dwingen en onschuldige mensen te demoniseren die zich tegen de gedwongen injecties hebben verzet en het slachtoffer zijn geworden van medische apartheid. Regeringen bouwen "isolatiekampen", demoniseren mensen die injectie weigeren, blokkeren veilige behandelingen, en misleiden het publiek om deze dodelijke injecties te aanvaarden. Ethische en goed geïnformeerde wetenschappers en artsen riskeren alles om de waarheid aan het licht te brengen, levens te redden en de misdaden van de Criminele Covid Onderneming tegen te gaan. Help hen de waarheid te verspreiden. 

De komende echte pandemie van de "gevaccineerden"

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands