Dr. Mark Trozzi

Dr Botha's schokkende microscopische analyse

Ernstige bloedcelbeschadiging bij injectieslachtoffers, en microscopische hightech metalen voorwerpen in de injecties

Inleiding

Dr. Trozzi: Ik heb net een uitzonderlijke driedaagse online top bijgewoond, The Caribbean Health Summit 2021. Het werd zeer goed bijgewoond en veel van 's werelds beste deskundigen op het gebied van Covid hebben uitstekende presentaties gegeven. We hopen dat de volledige videobibliotheek van de Caribbean Health Summit snel klaar zal zijn, want er is veel voor ons om te delen.

Een van de presentaties was die van Dr Zandre Botha. Zij heeft het bloed van vele mensen onder de microscoop onderzocht nadat zij het slachtoffer waren geworden van de onder dwang toegediende, verkeerd voorgelichte biotechnologische Covid-injecties die op misdadige wijze worden verkocht als "Covid-vaccins", waarvan wij weten dat zij dat niet zijn.   

Dr. Botha's microscopische bevindingen zijn afschuwelijk!

Ten eerste, ze ziet consequent extreme schade aan de rode bloedcellen in alle injectie slachtoffers. Ze merkt gestapelde rouleaux vorming op. Dit we beschreven in juni Gestapelde rouleaux zijn een extreme vorm van beschadiging van rode bloedcellen, waardoor ze aan elkaar kleven, niet langer doeltreffend zuurstof kunnen vervoeren en kleine bloedvaten verstoppen, wat bijdraagt tot dodelijke bloedklonters.

Ten tweede, Dr Botha ontving een veilig monster van een van de covid injecties. Microscopisch onderzoek hiervan onthulde de anorganische electro-tech elementen in deze biowapen injecties. Wij hebben begrepen dat het excuus van Big Bad Pharma voor de geheime ingrediënten in de cocktails die bij onschuldige mensen worden ingespoten, is dat hun "product intellectueel eigendom bevat dat zij het recht hebben te beschermen". Herinnert u zich het "mysterieuze ingrediënt" waar we naar zochten in Dr. Trozzi's uitgebreide artikel van juni 2021, getiteld: Covid "Vaccins"; Hoe gevaarlijk zijn ze?

Dr. Botha's presentatie van de Caribbean Summit is nog niet beschikbaar, maar hier zijn andere recente presentaties die zij heeft gegeven, waarin dezelfde microscopische bevindingen naar voren komen.

Nooit eerder gezien: Bloeddokter onthult HORRIFISCHE bevindingen na onderzoek van flesjes

We ontdekken dat de injecties erger zijn dan we dachten

We ontdekken dat de injecties nog erger zijn dan we al dachten, wat al verschrikkelijk was. Ondertussen blijven verraderlijke politici, zoals Trudeau in Canada, en corrupte hoofden van zovele instellingen over de hele wereld, ze opdringen aan de mensen; en demoniseren ze de mensen die weigeren zich te laten injecteren, en in plaats daarvan het slachtoffer worden van medische apartheid; en hun banen, huizen, en meer vrijheid verliezen. Het is aanranding, massamoord, en high-tech lichaamsinvasie.

Deze electro-tech zelf-assemblage elementen van de injecties, lijken het duivelse hacken van menselijke lichamen door de criminele covid onderneming.

Ik deel Dr. Botha's hartstochtelijke pleidooi voor mensen om deze injecties te verwerpen, zelfs onder de tirannieke laarzen van medische apartheid. Wij moeten vooral de kinderen beschermen tegen onderdrukkende, verraderlijke politici als Canada's Trudeau, die onlangs Canadezen van 12 jaar en ouder heeft verboden om binnen Canada te reizen, Canada te ontvluchten, in hun levensonderhoud te voorzien of aan de samenleving deel te nemen, tenzij zij zich aan injecties onderwerpen:

https://www.jccf.ca/trudeau-bans-the-unvaccinated-from-leaving-the-country-and-from-earning-a-living/

Steun alstublieft organisaties die hiertegen strijden, zoals het Justice Center for Constitutional Freedoms in Canada.

Het geneesmiddel voor Covid is gerechtigheid

Het geneesmiddel voor covid is gerechtigheid. We mogen ons niet onderwerpen en we moeten elkaar helpen de harde onderdrukking van medische apartheid te overleven. Wij bidden dat de vele medeplichtigen van de Covid-misdaden spoedig uit hun ambt zullen worden ontheven en in gevangenissen zullen worden geplaatst in afwachting van een spoedig proces voor misdaden, waarvan vele, zoals verraad, de doodstraf vereisen. Het is duidelijk dat zij misdaden tegen de menselijkheid begaan.

Tot slot nog dit: wat is de functie van deze microscopische zelfassemblerende elektrotechnische eenheden die massaal bij onschuldige mensen worden ingespoten? Natuurlijk, ze zijn zeer onnatuurlijk en slecht voor ieders gezondheid. Maar er moet meer aan de hand zijn.

Laten we even uitweiden. Denk aan maart 2020, toen we voor het eerst werden opgesloten voor "twee weken om de curve af te vlakken". Alleen "essentiële werknemers" mochten hun werk doen. Vreemd genoeg waren onder "essentiële werknemers" ook ploegen die met grote snelheid en intensiteit 5G-masten installeerden in steden over de hele wereld, waaronder Canada. Zou er een interactie kunnen zijn tussen de 5G elektromagnetische signalen en zelfassemblerende elektrotechnische deeltjes die in de nietsvermoedende onschuldige massa worden geïnjecteerd?

Overweeg deze:

Grafeenoxide geanimeerd door mobiele telefoon EMR

Grafeenoxide zelfassemblerend

We hebben meer onderzoek te doen

Het is duidelijk dat we nog veel meer onderzoek en werk te doen hebben over dit onderwerp. Voorlopig moeten we, nu we al proberen de slachtoffers van injecties te helpen tegen de vele biologische giftige effecten, zoals giftige spike-eiwitten, antilichaam-afhankelijke versterking, onvruchtbaarheid, auto-immuunziekten, en meer; we moeten ook het zeer waarschijnlijke verband in overweging nemen tussen twee aspecten van dit wapen- en controlesysteem, namelijk deze microscopische elektrotechnische elementen in de injecties, en de giftige 5G-velden die overal om ons heen worden geassembleerd. We zullen dit in de toekomst nog veel verder onderzoeken en bespreken. Het weigeren van de injectie is zelfverdediging. Het uitschakelen van de 5G-masten is ook zelfverdediging, en zou eerlijk gezegd het werk van de politie moeten zijn, alsook het grondrecht van alle burgers. We zullen blijven onderzoeken en delen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands