Dr. Mark Trozzi

Kinderen moeten nu bevrijd worden en nooit Covid-injecties krijgen

door Dr. Paul Alexander PhD en Dr. Mark Trozzi MD

Kinderen zijn van nature zeer resistent tegen besmetting met het coronavirus, en wel om verschillende redenen die wij hieronder beknopt zullen bespreken.

ACE 2 Receptoren

EersteZoals de lezer wellicht weet, zijn coronavirussen bolvormig en hebben zij vele spike-eiwitten die rondom uit hun oppervlak steken. Opdat een coronavirus een menselijke cel kan infecteren, moeten deze spike-eiwitten zich eerst hechten aan receptoren op het oppervlak van de cel, de zogenaamde ACE2-receptoren. Zonder deze eerste fase van hechting kan het coronavirus de menselijke cel niet infecteren. ACE2-receptoren zijn de kwetsbaarheid die coronavirussen gebruiken om zich aan menselijke cellen te hechten en een infectie te initiëren.

Deze ACE 2 receptoren hebben beperkte (minder) expressie en aanwezigheid in het neusepitheel bij jonge kinderen; dit is een deel van de reden dat kinderen minder kans hebben om in de eerste plaats besmet te raken, of het te verspreiden naar andere kinderen of volwassenen, of zelfs ernstig ziek te worden; het apparaat is er gewoon niet, zoals gerapporteerd door (1a) Patel en (1b) Bunyavanich.  

Voorgeactiveerde antivirale aangeboren immuniteit

TweedeEen ander mechanisme van de krachtige weerstand van kinderen tegen coronavirussen wordt onthuld in recent onderzoek (2) van Loske in augustus 2021, dat ons begrip nog verder verdiept. Dit onderzoek toont aan dat vooraf geactiveerde antivirale aangeboren immuniteit in de bovenste luchtwegen van kinderen werkt om vroege SARS-CoV-2 infectie verder te beheersen. De studie levert bewijs dat "de luchtweg immuuncellen van kinderen zijn voorbereid op virusdetectie, wat resulteert in een sterkere vroege aangeboren antivirale respons op SARS-CoV-2 infectie dan optreedt bij volwassenen".

Natuurlijke immuniteit

Derde, In tegenstelling tot de onnatuurlijke, gevaarlijke en minder doeltreffende pseudo-immuniteit die door experimentele biologische covid-19-injecties wordt teweeggebracht (3), weten wij dat de natuurlijke immuniteit zeer breed en doeltreffend is. Dat betekent dat we van nature immuniteit hebben tegen nieuwe coronavirussen door blootstelling aan andere coronavirussen in het verleden. Dit geldt zelfs bij jonge kinderen. Coronavirussen zijn een van de virusfamilies die de "gewone verkoudheid" veroorzaken. Zelfs kleine kinderen zijn al blootgesteld aan verschillende verkoudheden voordat covid-19 werd gelanceerd. Bij de verkoudheden die coronavirussen waren, waren de kinderen minimaal ziek als gevolg van lage ACE2-receptoren in hun neusgaten en hun aangeboren antivirale immuniteit; maar toch hielp de blootstelling hen een sterke en brede immuniteit en antilichamen tegen coronavirussen te ontwikkelen. Deze natuurlijke immuniteit werkt zelfs tussen zeer verschillende coronavirussen. Dat is een van de redenen waarom de beruchte varianten minder zorgwekkend zijn voor niet-geïnjecteerde mensen, die een natuurlijke immuniteit hebben.

Bij kinderen wordt deze brede natuurlijke immuniteit tegen covid, dankzij eerdere verkoudheden, aangetoond door onderzoek van (4) Yang dat werd gepubliceerd in Science (mei 2021). Het toonde aan dat bloed onderzocht van kinderen opgehaald voorafgaand aan de COVID-19 pandemie, geheugen B-cellen hadden die zich kunnen binden aan SARS-CoV-2. Dit wijst op de krachtige rol van blootstelling aan gewone verkoudheidscoronavirussen (coronavirussen) in de vroege kinderjaren, waardoor zij een versterkte immuniteit tegen SARS-CoV2 en zijn varianten krijgen.

Met andere woorden, dit onderstreept het belang van klonale expansie van B-cellen in de vroege kinderjaren en kruisreactiviteit/kruisbescherming bij latere blootstellingen aan en reacties op nieuwe ziekteverwekkers, waaronder SARS-COV-2. Hier citeren wij dit werk van Dr. Yang: "In overeenstemming met de gerapporteerde serologie, hadden pre-pandemische kinderen klasse-switched convergente klonen voor severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 met zwakke kruisreactiviteit voor andere coronavirussen ... deze resultaten benadrukken het belang van vroege kinderjaren B cel klonale expansies en kruisreactiviteit voor toekomstige reacties op nieuwe ziekteverwekkers".

Kinderen hebben minder kans om covid te verspreiden.

Vierde, Wij willen ook de aandacht van de lezers vestigen op onderzoek in het (5) Journal of Infection door Galow (april 2021), waarin de overdracht in het huishouden bij kinderen en volwassenen werd onderzocht. Zij rapporteerden dat er "geen transmissie was van een indexpersoon < 18 jaar naar een huishoudcontact < 18 jaar (0/7), maar 26 transmissies van volwassen indexgevallen naar huishoudcontacten < 18 jaar (26/71, SAR 0=37)". Deze bevindingen zijn in overeenstemming met het bewijs dat kinderen minder risico lopen op het ontwikkelen van ernstige ziekteverloop, en ook veel minder vatbaar zijn en waarschijnlijk SARS-CoV-2 zullen verspreiden en overbrengen (6, 7, 8, 9).

In het kort

Samengevat: Kinderen hebben minimale ACE2-receptoren in hun bovenste luchtwegen; zij hebben krachtige aangeboren immuunreacties op virussen in de bovenste luchtwegen; zij hebben een brede effectieve immuniteit tegen SARS-CoV2 en zijn varianten van vroegere blootstelling aan coronavirussen; en verder bewijs toont aan dat zij in het algemeen geen covid overdragen op andere mensen, zelfs niet degenen die in nauw contact met hen staan.

Het idee dat kinderen wordt opgedrongen dat zij, door hun grootouders te omhelzen of met hen om te gaan, hen covid zullen geven en hun dood zullen veroorzaken, is dus volkomen ongegrond. Dit idee is niets meer dan een onderdeel van de zware psychologische mishandeling die onze kinderen nu al meer dan anderhalf jaar ondergaan. We moeten hier nu een einde aan maken. Kinderen hebben geen maskers nodig, geen antisociale afstand, geen enkele beperking van hun leven, zij hebben geen gezichtsbelemmeringen of onnatuurlijke afstand tot hun leraren nodig, en zij moeten zeker worden gespaard van de gevaarlijke experimentele injecties met genetische nanodeeltjes.

Wij weten nu dat zelfs bij bejaarden, die veel vatbaarder zijn voor ernstige ziekten met covid-19, de injecties vijfmaal zoveel doden als er gespaard worden. (10) Bij kinderen loopt deze verhouding op tot meer dan honderd. Stelt u zich voor te besluiten meer dan honderd kinderen te doden, voor elke mogelijke redding. Het is belachelijk of kwaadaardig. Stop onmiddellijk met deze injecties!

De injecties moeten onmiddellijk gestopt worden, vooral bij kinderen.

Verwijzingen

 • 1a.Patel AB, Verma A. Nasale ACE2-niveaus en COVID-19 bij kinderen. JAMA. 2020 Jun 16;323(23):2386-2387. doi: 10.1001/jama.2020.8946. PMID: 32432681.
 • 1b. Bunyavanich S, Do A, Vicencio A. Nasale Genexpressie van Angiotensine-Converting Enzyme 2 bij kinderen en volwassenen. JAMA. 2020;323(23):2427–2429. doi:10.1001/jama.2020.8707
 • 2. Loske, J., Röhmel, J., Lukassen, S. et al.Voorgeactiveerde antivirale aangeboren immuniteit in de bovenste luchtwegen controleert vroege SARS-CoV-2 infectie bij kinderen. Nat Biotechnol(2021). https://doi.org/10.1038/s41587-021-01037-9
 • 3. M. Trozzi MD Juni 2022 Covid "Vaccins", Hoe Gevaarlijk Zijn Ze? https://drtrozzi.com/2021/06/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/
 • 4. Yang F, Nielsen SCA, Hoh RA, Röltgen K, Wirz OF, Haraguchi E, Jean GH, Lee JY, Pham TD, Jackson KJL, Roskin KM, Liu Y, Nguyen K, Ohgami RS, Osborne EM, Nadeau KC, Niemann CU, Parsonnet J, Boyd SD. Shared B cell memory to coronaviruses and other pathogens varies in human age groups and tissues. Wetenschap. 2021 May 14;372(6543):738-741. doi: 10.1126/science.abf6648. Epub 2021 Apr 12. PMID: 33846272; PMCID: PMC8139427.
 • 5. Galow L, Haag L, Kahre E, Blankenburg J, Dalpke AH, Lück C, Berner R, Armann JP. Lower household transmission rates of SARS-CoV-2 from children compared to adults. J Infect. 2021 Jul;83(1):e34-e36. doi: 10.1016/j.jinf.2021.04.022. Epub 2021 Apr 28. PMID: 33930468; PMCID: PMC8079264.
 • 6. Koh WC, Naing L, Chaw L, Rosledzana MA, Alikhan MF, Jamaludin SA, Amin F, Omar A, Shazli A, Griffith M, Pastore R, Wong J. What do we know about SARS-CoV-2 transmission? A systematic review and meta-analysis of the secondary attack rate and associated risk factors. PLoS One. 2020 Oct 8;15(10):e0240205. doi: 10.1371/journal.pone.0240205. PMID: 33031427; PMCID: PMC7544065.
 • 7. Viner RM, Mytton OT, Bonell C, Melendez-Torres GJ, Ward J, Hudson L, Waddington C, Thomas J, Russell S, van der Klis F, Koirala A, Ladhani S, Panovska-Griffiths J, Davies NG, Booy R, Eggo RM. Susceptibility to SARS-CoV-2 Infection Among Children and Adolescents Compared With Adults: A Systematic Review and Meta-analysis. JAMA Pediatr. 2021 Feb 1;175(2):143-156. doi: 10.1001/jamapediatrics.2020.4573. Erratum in: JAMA Pediatr. 2021 Feb 1;175(2):212. PMID: 32975552; PMCID: PMC7519436.
 • 8. Jung J, Hong MJ, Kim EO, Lee J, Kim MN, Kim SH. Onderzoek van een nosocomiale uitbraak van coronavirusziekte 2019 op een pediatrische afdeling in Zuid-Korea: succesvolle bestrijding door vroege detectie en uitgebreide tracering van contacten met testen. Clin Microbiol Infect. 2020 Nov;26(11):1574-1575. doi: 10.1016/j.cmi.2020.06.021. Epub 2020 Jun 25. PMID: 32593744; PMCID: PMC7315989.
 • 9. Wongsawat J, Moolasart V, Srikirin P, Srijareonvijit C, Vaivong N, Uttayamakul S, Disthakumpa A. Risico van overdracht van nieuw coronavirus 2019 van kinderen op verzorgers: Een case serie. J Paediatr Child Health. 2020 Jun;56(6):984-985. doi: 10.1111/jpc.14965. PMID: 32567772; PMCID: PMC7361585.
 • 10. Waarom vaccineren wij kinderen tegen COVID-19? Ronald N.Kostoff, Daniela Calina, Darja Kanduc, Michael B.Briggs, Panayiotis Vlachoyiannopoulose, Andrey A.Svistunov, and AristidisTsatsakisg https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221475002100161X?via%3Dihub
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands