Ivermectine kuren Uttar Pradesh

Terwijl veel regeringen genocide plegen, kijk wat er gedaan kan worden als ze eerlijk "de wetenschap volgen"

Inleiding

De dichtstbevolkte staat van India, Uttar Pradesh met bijna tweehonderd miljoen inwoners, is van een besmettingshaard van covids veranderd in een covidsvrije regio sinds de regering daar het gebruik van ivermectine voor de behandeling van covids heeft bevorderd. Het heeft de ziekenhuizen letterlijk van covid ontdaan.

Dit veilige, goedkope, effectieve medicijn dat covid geneest en voorkomt, is letterlijk onderdrukt door zoveel criminelen in het netwerk van de covid-ondernemingen. Zij zijn schuldig aan de dood van alle kwetsbare mensen die aan covid zijn overleden en die met dit goedkope, veilige medicijn gered hadden kunnen worden. Ze doen dit nog steeds; en door te forceren in dystopische en kwaadaardige injecties, die veel meer mensen doodt dan ze ooit zullen helpen.

In heel Canada vervolgen de colleges van artsen en chirurgen, waaronder die van Ontario, ethische en goed onderzochte artsen die ivermectine voorschrijven of er zelfs maar goede dingen over zeggen. Ondertussen muilkorven ze alle dokters die ook maar iets negatiefs durven te melden over de dodelijke covidinjecties. Het nieuwe "misdrijf" voor artsen is "aarzeling over vaccins veroorzaken". Wat een zieke grap!

Zouden artsen die zich hiertegen hebben verzet, zoals de Canadese Dr. Patrick Phillips, Dr. Charles Hoff en Dr. Francis Christian, geen onderscheidingen moeten krijgen en gesmeekt moeten worden om leidinggevende functies op zich te nemen, in plaats van ontslagen te worden en hun vergunning om geneeskunde te beoefenen te worden aangevallen?

Het lijkt erop dat de bebloede handen die van bureaucraat dokters zijn zoals Dr Tam en Dr Whitmore. Terwijl Dr. Patrick de prijs voor ethische en nobele dokter van het jaar in Ontario zou moeten krijgen, zouden deze politieke handlangers uit hun functie moeten worden ontheven en aangeklaagd moeten worden voor het verlies van levens dat zij op vele manieren hebben veroorzaakt, waaronder het onderdrukken van ivermectine en het forceren van gevaarlijke injecties. 

Alles in deze korte, bondige video is accuraat. De humor met de tongue in cheek is geweldig! Geniet ervan en vertel het verder. 

One America News: Ivermectin

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands