Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Afrika leidt: Het geneesmiddel voor Covid is gerechtigheid

Dit is de grootste zaak in de wereld op dit moment

Inleiding

Wetenschappelijke en juridische deskundigen uit de hele wereld hebben de afgelopen anderhalf jaar tot in de kleinste details samengewerkt. De wetenschappelijke realiteit is nu volledig belicht. De pandemie, de uitsluiting van PCR-tests, de maskering en de gedwongen injecties zijn allemaal geworteld in bedrog en corruptie.

Terwijl wetenschappelijke en juridische teams uit de hele wereld samenwerken, ontstaan er specifieke fronten voor geavanceerde actie. Zuid-Afrikaanse juridische teams nemen het voortouw bij acties die de rest van Afrika en de wereld tot voorbeeld zouden moeten strekken.

De Zuid-Afrikaanse president, het parlement en de centrale bank van Zuid-Afrika hebben hun grondwet op talloze manieren geschonden, de mensenrechten geschonden, de gezondheid en de samenleving ernstige schade toegebracht en de burgers van Zuid-Afrika met enorme, ongerechtvaardigde schulden opgezadeld.

De gerechtelijke procedure, rechtszaak 299/21, die nu aanhangig is gemaakt bij het constitutionele hof van Zuid-Afrika, bevat een enorme hoeveelheid bewijsmateriaal over de illegaliteit en corruptie van de Zuid-Afrikaanse agenten van de criminele Covid Enterprise. Zij vragen om doortastende en noodzakelijke maatregelen van het hof om een einde te maken aan het misbruik van de covid, de mensen te bevrijden, gerechtigheid te brengen en maatregelen te nemen om een einde te maken aan de operaties van de wereldwijde roofdieren, zodat dit nooit meer gebeurt. Als het rechtssysteem intact is, en deze actie slaagt zoals het hoort; dan kunnen de wettelijke oplossingen voor de criminele onderneming van de covid de mensheid bevrijden, zodat we tot grotere hoogten kunnen stijgen dan ooit tevoren.

Bidt alstublieft voor het Zuid-Afrikaanse volk en dit nobele team van advocaten, wetenschappers, artsen en activisten, evenals voor het massale team van ons dat over de hele wereld opstaat en samenkomt.

ZUID-AFRIKA'S HOOGSTE GERECHTSHOF ZAL HET CONTINENT BEVRIJDEN VAN DE NIEUWE WERELDORDE EN DE CENTRALE BANK

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands