Dr. Mark Trozzi

Isolatiekampen, gerechtigheid, bewijs, en helden

Er is veel te melden, dus laten we het kort houden

  1. Isolatiekampen: Een beetje meer terreur van het Trudeau regime: Canada's "vrijwillige" isolatiekampen.  Wij vragen ons af of ze even vrijwillig zullen zijn als de maskers, de afsluitingen, de neusswabs en de injecties? 
  2. JustitieDr. Peter McCullough geeft strenge waarschuwing aan ALLE "Experts" die misdaden tegen de mensheid hebben gepleegd [VIDEO] "Het is tijd om op de jagers te jagen".  Voor Dr. McCullough's indrukwekkende geloofsbrieven klik hier.
  1. BewijsmateriaalReiner Fuelmich Corona Onderzoekscommissie Zitting 72 "De koelvloeistof kookt!". Dit is een geladen vijf uur durende sessie, maar hier zijn enkele top hoogtepunten onderwerpen: Rechter klaagt aan: Misdaden tegen de menselijkheid gepleegd door een pedofiele elite!; Situatie in Israël; Spaanse griep - welke rol speelde vaccinatie toen?; De "Delta Variant" is de vaccinatie zelf!; Over gescripte BBC interviews; Schadelijkheid van het spike-eiwit; en het kritisch beoordelen van het idee van kudde-immuniteit door middel van inenting van onschadelijke delen van de bevolking.
  2. Helden: Zo ziet een sterke en ethische rechter eruit: wij betuigen groot respect aan rechter Dr. Rul da Fonseca y Castro uit Portugal. Hier nam hij een eersterangs positie in voor mensenrechten en de regel van rechtvaardige wetten. 

Rechter Dr. Rul da Fonseca y Castro neemt het op tegen de politie

Dr. Patrick Phillips MD, CA

Vandaag, een andere belangrijke held die we enthousiast begroeten en steunen is de Canadese arts Dr. Patrick Phillips. Sinds het begin van de Covid-criminele onderneming heeft Dr. Phillips zich niet aan de corruptie overgegeven, noch is hij afgeweken van eerlijke wetenschap en meelevende ethische zorg voor zijn patiënten. Zijn studie en het delen van de covid-wetenschap is uitgebreid en nauwgezet geweest, en is een bron van informatie geweest voor andere deskundigen. Ontario's medisch establishment is dystopisch geworden: dokters muilkorven, levensreddende behandelingen onderdrukken, misleidingscampagnes voeren met de dinosaurus media, extreem gevaarlijke injecties opdringen, injectie gerelateerde sterfgevallen en verwondingen in de doofpot stoppen, en nog veel meer. Dr. Phillips heeft voet bij stuk gehouden, en zij hebben hem meedogenloos aangevallen. In hun laatste stap heeft het College van Artsen en Chirurgen onder leiding van Dr Nancy Whitmore zojuist zijn vergunning geschorst voor het voorschrijven van ivermectine, het beoordelen van covidepatiënten, en het invullen van medische vrijstellingen voor mensen die niet onder dwang geïnjecteerd en beschadigd willen worden, in ruil voor kleine druppels van hun mensenrechten. Om de duivelse praktijken van Dr. Nancy Whitmore's CPSO verder te onthullen, "verwittigden" zij hem via een e-mail aan zijn advocaat één minuut voor middernacht, terwijl zij samenspanden met hun mede-vlees-puppets in de dinosaurus-media en de volgende ochtend hun verrassingsaanval tegen hem lanceerden. Hun methoden waren zo geniepig dat Dr. Phillips voor het eerst te weten kwam wat er tegen hem was gedaan rond dezelfde tijd als ieder ander, via het zogenaamde "nieuws". Laten we Dr. Patrick Phillips verheffen met dankbaarheid, respect, gebed, en donaties om zijn verdediging tegen de tirannen te ondersteunen.

Update 2021-10-17

Nadat de inzamelingsactie voor de juridische verdediging van Dr. Patrick Phillips binnen een paar dagen ongeveer $40,000 had bereikt, dankzij geweldige supporters over de hele wereld en gulle leden van ons eigen publiek, heeft GoFundMe zijn campagne verwijderd. Wij zullen dit verder onderzoeken en u op de hoogte houden van deze schandalige discriminatie.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands