Dr. Mark Trozzi

Ethische en eerlijke Canadese ER Dr Rochagné Kilian MD

Articulerende ethische Canadese arts deelt frontlinie ervaring en inzichten

Inleiding

Dank aan WIll Dove en The Strong and Free Broadcast voor dit uitstekende interview, waarin Dr Kilian haar ervaringen deelt op de spoedeisende hulp tijdens het covid-tijdperk. Geconfronteerd met de criminele agenda van de covids, sprak zij de waarheid tegen de macht, en weigerde deel te nemen aan de misdaden van de covids tegen de mensheid, of zich te onderwerpen aan de autoritaire gedachtencontrole die wordt opgelegd aan artsen die zich wel onderwerpen. Haar inzichten zijn diepgaand, en omvatten haar frontlinie observaties van de nep pandemie, gevolgd door de echte catastrofes veroorzaakt door de covid injectie, en de doofpotaffaire. 

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands