Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Ethische en eerlijke Canadese ER Dr Rochagné Kilian MD

Articulerende ethische Canadese arts deelt frontlinie ervaring en inzichten

Inleiding

Dank aan WIll Dove en The Strong and Free Broadcast voor dit uitstekende interview, waarin Dr Kilian haar ervaringen deelt op de spoedeisende hulp tijdens het covid-tijdperk. Geconfronteerd met de criminele agenda van de covids, sprak zij de waarheid tegen de macht, en weigerde deel te nemen aan de misdaden van de covids tegen de mensheid, of zich te onderwerpen aan de autoritaire gedachtencontrole die wordt opgelegd aan artsen die zich wel onderwerpen. Haar inzichten zijn diepgaand, en omvatten haar frontlinie observaties van de nep pandemie, gevolgd door de echte catastrofes veroorzaakt door de covid injectie, en de doofpotaffaire. 

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands