Dr. Mark Trozzi

Justice Center for Constitutional Freedoms verdedigt u

De Canadese grondwet en het handvest van rechten en vrijheden tegenover de huidige tirannieke politici van Ontario.

Het Justice Center voor grondwettelijke rechten en vrijheden

Het Justice Center for Constitutional Freedom in Canada, komt op voor de grondwet en onze mensenrechten, tegen "vaccin"-paspoorten.

Helaas beschouwen veel regeringen, waaronder de Canadese federale regering en de provinciale regering van Ontario onder premier Ford, de Grondwet en het Handvest van Rechten en Vrijheden niet als heilige documenten die zij moeten bestuderen en eerbiedigen terwijl zij het publiek dienen, maar eerder als substituten voor toiletpapier wanneer zij hun overbelaste bedrijven bedienen, mensenrechten vertrappen en ons leven en de samenleving vernielen.

Wij steunen of aanvaarden echter niet hun corrupte agenda's, hun onjuiste informatiecampagnes en hun schendingen van alles wat heilig is. Dank God voor het nobele werk van het Justice Center for Constitutional Freedoms. www.jccf.ca

De JCCF is een Canadese juridische organisatie en een federaal geregistreerde liefdadigheidsinstelling die de fundamentele vrijheden van de burgers verdedigt op grond van het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden, door middel van pro Deo juridische vertegenwoordiging, en door Canadezen voor te lichten over onze mensenrechten.

De JCCF is een organisatie die het zeer waard is om gesteund te worden, en is een van de grote hoop voor Canadezen die een einde willen maken aan de dystopische nachtmerrie die wordt ontketend in de naam van covid, een virale ziekte die werd niet ernstiger dan een seizoensgriep.

SARS CoV2, een uitgebreid gepatenteerd virus en zijn verwante producten, zijn gebruikt om een superhoge winstindustrie en autoritaire overname van een groot deel van de wereld te creëren. Nu dwingen de criminele handlangers van de Covid Enterprise in de regering een gevaarlijke injectie af wat geen vaccin isis niet veiligen is niet doeltreffend om de verspreiding van dit beruchte, gepatenteerde, lage sterfte, hoge winst virus te voorkomen.

Vaccinpaspoorten vertegenwoordigen de laatste afdaling door regeringen van elk fatsoen, naar ongebreideld kwaad. Deze zogenaamde injecties veroorzaken veel meer doden dan covid ooit heeft veroorzaakt, en er staat ons helaas nog veel meer te wachten.

Daarom heeft het Justice Center for Constitutional Freedoms deze brief gestuurd aan Ontario's Premier Ford, Minister van Volksgezondheid Elliott, en Dr. Moore met de eis dat ze de wet en de mensenrechten respecteren, en hun nieuwe "Vaccin Paspoort Wetten" intrekken

Hier is de brief: een document gebaseerd op de waarheid en de echte wetten van ons land. Wij zouden allen de JCCF dankbaar moeten zijn en steunen. Overweeg alstublieft een donatie aan hun werk als zij ons verdedigen tegen de tirannen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands