Canadese verpleegster onthult de laatste Covid zwendel

De Criminele Covid Onderneming's nieuwste manier om de injectie verwondingen te verdoezelen en de "unvaxxed" te demoniseren.

Geïnjecteerd, maar niet "gevaccineerd"... Nog niet.

Het mag geen verrassing zijn dat de criminele covid-onderneming een nieuwe laag heeft toegevoegd aan hun misleidingscampagne. Zij verdoezelen tegelijkertijd de dood en ziekte veroorzaakt door de injecties, terwijl zij de leugen ondersteunen dat wij een pandemie hebben veroorzaakt door de zogenaamde "niet gevaccineerden".

Laten we, voordat we deze nieuwe leugen onder de loep nemen, even snel enkele van hun voorgaande leugens in herinnering brengen:

  1. Er is een pandemie die in 2020 is begonnen. Vals zie https://drtrozzi.org/2021/03/24/how-is-this-a-pandemic/
  2. De PCR bewijst covid. Vals zie https://drtrozzi.org/2021/02/18/polymerase-chain-reaction/
  3. Dat de injecties vaccins zijn. Vals zie https://drtrozzi.org/2021/01/23/this-is-not-a-vaccine/
  4. Dat de injecties veilig zijn. Vals zien https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/
  5. Dat de injecties werken om covid te voorkomen. Vals zie https://drtrozzi.org/2021/09/08/the-covid-19-injection-is-not-a-vaccine/
  6. Dat de delta variant gevaarlijk is en veroorzaakt wordt door de "un-vaxxed". Vals zie https://drtrozzi.org/2021/08/31/examining-the-delta-variant/
  7. Dat de ingrediënten in de injecties alleen zijn wat ze beweerden tegen de FDA en andere overheidsinstanties. Vals zie https://drtrozzi.org/2021/09/01/nanotechnological-investigations-on-covid-19-injections/

Wanneer zullen Gates, Fauci, andere coviene roofdieren en hun vele volgelingen ophouden met liegen? Wanneer zij, zoals het internationaal recht voorschrijft wegens schending van het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten uit 1966, worden opgehangen. 

Dus, wat is hun nieuwste misleidingsstrategie? Zij willen de verwondingen en doden als gevolg van hun gedwongen injecties verdoezelen, en zij willen diegenen onder ons demoniseren, die ondanks hun medische apartheid, nog steeds weigeren om geïnjecteerd te worden. Zij gebruiken hun oude standaardtruc: het verzinnen van definities. Verslagen uit de VS, Canada en andere landen vertellen ons dit verhaal. De criminele covid-onderneming heeft haar handlangers in de hele gezondheidszorg die mensen tot weken na hun tweede injectie als "ongevaccineerd" bestempelen. Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer iemand drie dagen na de injectie een hartaanval krijgt, dit "geen ongewenst voorval" is omdat ze "niet gevaccineerd" zijn. Het betekent ook dat wanneer iemand binnenkomt met microstolling in zijn longen door de toxische spike-eiwitten, wat kan lijken op ernstige covid, ze het een geval van "covid" kunnen noemen bij een "niet-gevaccineerde" patiënt. Dit ondersteunt de leugen dat covid nu een ziekte is van de "niet gevaccineerden".

Wij stellen deze getuigenis, die ons werd toegezonden, zeer op prijs. Het vertelt de zeer recente ervaring van een Canadese verpleegster. De analyse van de auteur is volkomen correct! We houden de identiteit van de schrijver en de verpleegster anoniem om hen te beschermen. Hier is het: 

"Zo, ik heb hier al meerdere keren vermeld dat mijn vrouw verpleegster is in een ziekenhuis. Gisteravond heeft ze een extra dienst gedraaid op de Spoedeisende Hulp (niet haar vaste afdeling).

Ze ontdekte hoe "ze" wegkomen met de bewering dat er een "pandemie van de ongevaccineerden" is.

Toen ik een patiënt behandelde die symptomen van myocarditis vertoonde, vertelde een verpleegster van de spoedeisende hulp mijn vrouw wat interessante informatie. Blijkbaar wordt aan alle patiënten gevraagd of zij al dan niet de #CV19-vacc hebben gekregen, ongeacht de oorzaak van hun bezoek aan de eerste hulp.

Als de patiënt de vaccinatie minder dan 14 dagen daarvoor heeft gekregen, wordt hij geregistreerd als "Niet gevaccineerd". Het verhaal dat de verpleegkundigen te horen krijgen, is dat dit gebeurt omdat het 14 dagen duurt voordat de vaccinatie begint te werken. De SEH-verpleegster waarmee mijn vrouw gisteravond sprak, heeft een andere theorie: zij heeft geconstateerd dat de meeste patiënten die binnenkomen met wat lijkt op vaccinatieverwondingen, binnen 72 uur na de inenting binnenkomen. Door deze patiënten te registreren als "Un-Vaxxed" kunnen ze een paar dingen doen:

  • een, ze kunnen beweren dat die vax verwondingen een resultaat zijn van Covid en niet van de prik.
  • twee, ze kunnen de vaccinatie schade begraven.
  • drie, mogen ze beweren dat er een "pandemie van de ongevaccineerden" is. Het blijkt ook dat verpleegsters geheimhoudingsverklaringen moeten ondertekenen, waarin ze beloven niet in het openbaar te praten over procedures die te maken hebben met #CV19.

Mijn vrouw weigerde deze overeenkomst te tekenen, en ze wacht op een mogelijke vergeldingsreactie van het hogere management. Verpleegkundigen in het hele land moeten hier openlijk over praten, want ik weet zeker dat ons ziekenhuisje niet de enige plek is waar dit gebeurt."

-Anonieme Schrijver

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands