Massapsychose

Hoe gaan we nu verder?

Het is waanzin...

De wetenschap met betrekking tot covid is zeer duidelijk. Wij, die volharden in kritisch denken en resistent zijn tegen Pavloviaanse conditionering, zien duidelijk dat de covid-agenda nergens op slaat. De nep pandemie, de bedrieglijke PCR "test", sociaal isolement, fysieke afstand, het muilkorven van gezichten, gesloten bedrijven, gesloten kerken, moskeeën, synagogen en concertzalen, gevaarlijke snode injecties, en medische apartheid in de vorm van "vaccin" paspoorten; alles laat ons afvragen "hoe kan dit echt gebeuren? Het is waanzin!"

Het is "dystopische waanzin" zoals Dr Francis Christian ons herinnert. Dr. Christian is niet alleen een bekwaam en ethisch chirurg, maar ook een student van de sovjetgeschiedenis. De sovjetdictators creëerden een dystopische autoritaire wereld, zoals we die vandaag in Canada zien ontstaan.

Hoe manipuleren autoritairen hele landen tot perverse, krankzinnige en onderdanige toestanden? Misschien gebruiken hedendaagse autoritairen patronen van massale psychologische manipulatie die in het verleden goed zijn uitgedacht, beschreven en uitgevoerd. Als dat zo is, zal het begrijpen van deze processen ons misschien helpen het proces om te keren en weer een gezonde, gelukkige, logische en vrije samenleving te krijgen.

Als er bekende methoden zijn om mensen te misbruiken en autoritaire staten te creëren; zijn er dan ook bekende methoden om het tij te keren? Met deze gedachten in het achterhoofd, beveel ik deze twintig minuten durende artistieke en intelligente presentatie aan:

MASS PSYCHOSIS - Hoe een hele populatie mentaal gestoord wordt door After Skool

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands