Een open brief aan de politie over de hele wereld; bescherm ons!

De injecties zijn biowapens. PCR is bedrog. De hele "pandemie" is compleet en absoluut bedrog, misbruik, en "medisch" geweld tegen de onschuldige mensen van de wereld.

Naar de politie,

In de afgelopen anderhalf jaar hebben we gezien hoe onze politie werd gebruikt als instrument om onschuldige mensen te misbruiken en te onderdrukken, voor een valse pandemie en ongegronde, onwetenschappelijke en onrechtmatige volksgezondheidsmandaten. Moet dit verhaal nog meer ellende veroorzaken?

We ontvangen elke dag droevig nieuws, zoals dit recente verhaal uit Israël:

"...droevig nieuws een van de actieve vrijheidsstrijders in Israël die deelnam aan vreedzame demonstraties met een megafoon, werd in elkaar geslagen door de politie, getaserd, botten gebroken. in "covid" eenheid gestopt waar hij blijkbaar ziek werd, en hij stierf - gisteren vermoord. Zijn naam was Hai Shaulian"

Dit is een smeekbede aan onze politie om wakker te worden! Gebruik uw kritisch redeneren. Laat je niet hersenspoelen en volg niet de bevelen op van tirannieke roofdieren. Als dit schip blijft zinken, gaan we allemaal samen ten onder. Jullie moeten nu onze helden zijn. Anders zullen we in wanhoop blijven toekijken hoe de vrije samenleving vergaat. Alstublieft, arresteer de criminelen, bescherm de onschuldigen; wat er ook gebeurt! Moge de volgende bladzijde van het verhaal van de mensheid er een zijn van het overwinnen van het kwaad en terugkeren naar liefde en vreugde.

Verdedig alstublieft onschuldige mensen tegen de covid-criminelen. Handhaaf de essentiële beginselen van de wet. Als jullie de onschuldigen niet willen verdedigen, wie dan wel? Stop met het buigen van uw hoofd in gehoorzaamheid aan de globale roofdieren; stop met het afdwingen van planetaire genocide. Kies ervoor om aan de goede kant van de geschiedenis te staan.

Ethische politieagenten: Geef je niet over. Verenig je!

Ja, er is een Canadese afdeling van Politie voor Vrijheid die elke dag sterker wordt. Hulp komt in vele vormen, waaronder echte politie die zich herinnert waarom ze hun eed aflegden. Geef je niet over; het is jouw lichaam, en jouw keuze. Je werkgever kan je ontslaan; je school of universiteit kan je uitsluiten; maar gerechtigheid komt, en zij zullen boeten. Weiger gedwongen injecties en andere schendingen van je rechten.

De echte politie staat op om ons te verdedigen, om jacht te maken op de criminelen, om gedwongen injecties te stoppen, en om een einde te maken aan de ongebreidelde schendingen van de mensenrechten.

~The Trozzi Team

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands