Niet opgeven. Verenigt u!

Verzet je tegen het biowapen, overleef medische apartheid, jaag op de roofdieren.

Een bericht van Dr. Trozzi

Beste vrienden. We moeten ons verenigen. Alleen al in Canada zijn er ongeveer acht miljoen mensen, waaronder ongeveer vier miljoen volwassenen, die zich hebben verzet tegen de opgelegde biowapeninjecties. In de wereld zijn er zes miljard mensen die zich tot nu toe niet hebben laten schenden door een naald.

De wereldwijde roofdieren zijn geïnfiltreerd in vele regeringen en instellingen. Op veel plaatsen, waaronder Canada, gebruiken zij hen nu om medische apartheid of "vaxport" op te leggen aan hen die zich niet willen onderwerpen.

Wij mogen ons niet onderwerpen. We moeten altijd onze door God gegeven rechten erkennen.

Hoe moeten we deze nieuwe medische apartheid aanpakken?

Aan de ene kant: weigeren het op te leggen. Schend niet de privacy en lichamelijke soevereiniteit van anderen door te eisen dat ze "hun papieren laten zien" en bewijzen dat ze zich hebben onderworpen aan injectie-predatoren zoals Bill Gates. Zelfs als je voor je werk deze invasieve vragen aan mensen moet stellen, moet je hun recht accepteren om te zeggen: "Nee dank je, ik wil niet bespreken welke medicijnen of experimentele injecties ik heb gehad".

Aan de andere kant: erken dat u uw persoonlijke medische gegevens aan niemand hoeft vrij te geven. ALS uw werkgever, universiteit, restaurant of sportschool u vraagt om uw zogenaamde "vaccinatie"-papieren te zien, weiger dan beleefd. Zeg dat u uw persoonlijke medische geschiedenis niet wenst te bespreken, ook niet of u al dan niet experimentele genetische injecties neemt. Ga dan verder.

Deze man weigerde deel te nemen aan het ondersteunen van de atmosfeer van de massapsychose boven Duitsland in WO2. Bijna 100 jaar later hebben zijn daden nog steeds een blijvende indruk op anderen, met een even grote relevantie nu als toen. Toegeeflijkheid werkt tirannie in de hand. #JUSTSAYNO

Uw handvest van rechten en vrijheden

Erken uw handvest van rechten en vrijheden op uw werk, op uw school of op elke andere normale plaats waar u zich mag begeven. Als iemand u zegt dat u zich niet vrij mag bewegen omdat u uw invoerdocumenten niet hebt overgelegd, vecht dan niet, maar aanvaard of gehoorzaam hem niet. Ga uw gang. Maak gebruik van uw vrijheden en rechten. Wees kalm. Als ze je tegenhouden of duwen, of zelfs iemand in uniform je laten duwen of trekken, vecht dan niet, maar neem het op. Neem deze gebeurtenissen op, of laat een vriend ze opnemen. Indien mogelijk, neem namen op en noteer datum en tijd. Maak duidelijke uitspraken zoals "val me niet aan, stop met aanvallen, je valt me aan, je schendt mijn rechten, stop met het schenden van mijn rechten". In dit scenario is het heel goed mogelijk dat je uiteindelijk vertrekt, maar je vertrekt met het bewijs van de aanranding en de schending van je rechten, dat we later in de rechtszaken zullen gebruiken. 

 

Hoe kunnen we overleven?

Vervolgens moeten we overleven. We zullen waarschijnlijk een aantal magere tijden tegemoet gaan. De manipulatieve wereldwijde roofdieren en hun marionetten in de regering, hebben hard gewerkt om ons te isoleren met hun lockdowns, gedwongen gezichtsbedekkingen, en haatdragende taal tegen de niet-geïnjecteerden; het is de oude "verdeel en heers" methode. Dus, verenigt u! We moeten elkaar helpen om door deze apartheid heen te komen. Het kan betekenen dat we moeten inkrimpen, dat twee of drie gezinnen één huis delen, dat we voedsel, vervoer of onderdak delen. We zullen heel goed moeten worden in met elkaar omgaan, samenwerken, in grotere groepen leven, voedsel, onderdak en andere middelen delen. We moeten elkaar liefhebben.
Velen van ons kunnen binnenkort hun baan verliezen omdat we de biowapeninjecties van Gates en Fauci weigeren. Zij die nog geld kunnen verdienen oude stijl zullen het moeten delen. Maar we kunnen allemaal voor elkaar werken. Zij die geen geld kunnen verdienen, kunnen de verdieners op andere manieren ondersteunen. Bouwen, repareren, schoonmaken, voedsel verbouwen, en elkaar op allerlei manieren helpen of dienen. In sommige opzichten leven we misschien met minder, maar we zullen rijk zijn door de dingen die we voor elkaar doen en verzorgen. Laten we terugkeren naar de grondbeginselen van een goede cultuur, zoals: heb elkaar lief en volg de gulden regel.

Heb elkaar lief, werk voor elkaar, trek de broekriem aan, en steek zoveel mogelijk tijd en energie in maatregelen tegen de roofdieren van de wereld.

Het is tijd om te jagen op de wereldwijde roofdieren

Ja, we moeten jagen op de wereldwijde roofdierenen al hun volgelingen. We kunnen nooit een veilige en vriendelijke wereld hebben zolang deze schurken nog steeds in hun privé-jets rondvliegen en de wereld manipuleren. We hebben een grote opruimklus te klaren! Iedereen heeft een rol te spelen in de wakkere reus, die de mensheid op zijn best is.
We zitten in een crisis. Een oorlog eigenlijk. We zijn allemaal misbruikt en gehersenspoeld. Velen zijn gezwicht en geloven in de hersenspoeling.
Wij die niet zijn bezweken, of die zijn bezweken en daarna ontwaakt zijn, moeten nu zeer creatief en georganiseerd worden. Er zijn mensen die injectieslachtoffers zijn, maar zich bewust zijn van het bedrog en de schending die hen is aangedaan. Zulke slachtoffers onder ons kunnen ook zeer gemotiveerd zijn in de jacht op de daders.

We moeten ons verenigen

We moeten ons verenigenhouden van elkaar, helpen elkaar te overleven, en bundelen hun krachten om op de roofdieren te jagen.

Mensen en organisaties komen samen om deze roofdieren te bestrijden en de vrije en eerlijke samenleving te herstellen. Dus kom samen met gelijkgestemde mensen, en sluit je aan bij gelijkgestemde organisaties. Dergelijke organisaties kunnen hier gevonden worden: https://freedomrising.info/join-the-alliance/

Wij zijn niet alleen. In Canada zijn er ongeveer acht miljoen Canadezen die de lijn hebben vastgehouden en de gevaarlijke gedwongen injecties hebben verworpen. Er zijn er nog veel meer die het slachtoffer zijn van de injecties, die onze hulp nodig hebben en ook bereid zijn te vechten voor gerechtigheid en vrijheid.

Het geneesmiddel voor covid is eenheid, overleven, gerechtigheid en liefde.

-Mark Trozzi, MD

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

1 reactie

  1. Dear Mark
    I will be brief. All your efforts, and dedication, to telling the truth and exposing the widespread deception,malfeasance, and yes malpractice throughout this nightmare of the “pandemic response” in Canada is NOT lost on those of us who always knew and did not forget our Hippocratic responsibilities! May God truly bless you and your family .I will continue to pray for wisdom ,direction and mercies for you and yours.
    Hoogachtend,
    One who has been there and now retired ,
    Philip James,MD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands