Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Brian Peckford, legende uit het Handvest van Rechten en Vrijheden, veroordeelt de vaccinatieplicht

The Fifth Doctor Episode 4

"Sam Dubé is absoluut een van de belangrijkste Canadese journalisten van onze tijd. Ik raad je aan om je te abonneren op zijn kanaal."

Dr. Trozzi

Inleiding

In dit baanbrekende en historische interview komt de LAATSTE OVERLEVENDE ARCHITECT van het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden, de Edelachtbare Brian Peckford, P.C., op het toneel met zijn onvoorwaardelijke veroordeling van de reactie van de Canadese regering op de "pandemie", en dientengevolge de flagrante schending van het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden.

De voormalige premier van Newfoundland bespreekt met Sam Dubé, M.D., Ph.D., het flagrante gebrek aan respect voor de fundamentele principes en wetten waarop Canada en zijn provincies zijn gestoeld, zoals vastgelegd in het Handvest, het abjecte falen en de globalistische agenda van de huidige liberale premier Justin Trudeau, het ondemocratische beleid van de drie grootste partijen en de radicale herstructurering die moet plaatsvinden, de komende federale verkiezingen en zijn steun voor Max Bernier en de Volkspartij van Canada (P.P.C.), en wat we allemaal kunnen doen om ons dringend te verzetten tegen het verraderlijke, en nu snelle verlies van vrijheid en democratie.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands