Dr. Mark Trozzi

De delta-variant is het nieuwste instrument voor angstzaaierij dat wordt gebruikt om de criminele injectiecampagnes te helpen rechtvaardigen.

Mede geschreven door Dr. Paul Alexander, PHD en Dr. Mark Trozzi, MD

Inleiding

Veel politici en pratende hoofden hebben het over de deltavariant van het SARS CoV2-virus. Ze beweren dat het besmettelijker en gevaarlijker is. In dit artikel bekijken we gegevens uit Israël en het Verenigd Koninkrijk, om wat waarheid over de delta-variant te onthullen.

Voordat we naar deze gegevens kijken, moeten we bedenken dat de term "zaak" verkeerd wordt gebruikt. Dit gaat niet over gevallen. Een echt geval vereist dat iemand ziek is met symptomen, en misschien behandeld moet worden. Deze zogenaamde covid-"gevallen" worden geteld aan de hand van de gebrekkige en gecorrumpeerde nep-RT-PCT-test met een cyclusdrempel van 45. De media, politici, grote farmaceuten en andere elementen van de CCE (Criminal Covid Enterprise) gebruiken de term "geval" om u in verwarring te brengen. Wat zij een "geval" noemen is gewoon een positieve PCR test; het zijn meestal vals positieve testen. Bijna niemand is ziek.

Uit de gegevens in de volgende grafieken en tabellen blijkt hoe niet-letaal de deltavariant is. Het aantal gevallen neemt toe, maar het aantal doden niet. Het is de zwakste van alle andere varianten in termen van dodelijkheid. Het standpunt van de auteurs is dat we het moeten omarmen, er onschadelijk en natuurlijk mee besmet raken. Ondertussen hebben we voor elke zeer zeldzame persoon die er ziek van wordt, effectieve protocollen voor vroegtijdige behandeling, waaronder ivermectine.

Grafiek 1

Grafiek 1: PCR-"gevallen" en sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk in de tijd. Het aantal sterfgevallen stijgt met het aantal "gevallen" in de vorige twee "golven", maar nu niet (juni, juli 2021 "Delta variant golf"). De gevallen gaan omhoog, maar er is geen stijging van het aantal sterfgevallen. De "delta golf" is zeer mild; het veroorzaakt zeer weinig ziekte. Het is waarschijnlijk de normale virale evolutionaire eigenschap om op te gaan in de biome en goedaardig te worden; vandaar het oude gezegde: "het koude seizoen is voorbij".

Grafiek 2

Grafiek 2. Vergelijkbare grafiek voor Israël, vroeger in de curve maar met vergelijkbaar patroon begin gevallen omhoog, overlijden niet.
Gelukkig en vooralsnog is deze delta-variant waarschijnlijk niet het product van Antibody Mediated Selection. AMS is een proces waarbij de slachtoffers van injecties gastheren worden waarin varianten evolueren en groeien. De kans is bijzonder groot dat deze varianten bij hen en bij andere geïnjecteerde personen ziekte veroorzaken. De Antilichaam Gemedieerde Selectie-varianten zullen naar verwachting groeien in de injectieslachtoffers, door lichte genetische mutaties die het virus rond de nauw actieve onnatuurlijke antilichamen in de slachtoffers krijgen. De suboptimale en smal actieve antilichamen worden geproduceerd als reactie op de gentherapie geïnduceerde spike glycoproteïnen. Wij voorspellen dat deze varianten vooral ziekte kunnen veroorzaken bij de slachtoffers van de injectie wegens hun verzwakte immuniteit, vooral ten aanzien van coronavirussen. Wij denken dat dit de echte zorg is met betrekking tot de varianten.

Natuurlijke immuniteit is breed en werkt in verschillende varianten, dus de niet-geïnjecteerde mensen zouden in dit opzicht in orde moeten zijn.

We moeten ons dus niet laten misleiden door de schuld te geven aan de mensen die niet zijn geïnjecteerd. Wanneer en indien er gevaarlijke varianten opduiken, voorspellen wij dat het een verzwakte immuniteit tegen het coronavirus zal zijn als gevolg van de injecties die ook de varianten kweken in de slachtoffers van de injecties.

Wij mogen de slachtoffers van injecties ook niet in de steek laten; wij onderzoeken veeleer manieren om de complexe golven en de verscheidenheid aan ernstige bijwerkingen van deze injecties te behandelen, alsook om onmiddellijk een einde te maken aan alle verplichte of gedwongen injecties en andere schendingen van de mensenrechten!

Vervolgens zien we in grafiek 3 hieronder dat in het Verenigd Koninkrijk, toen de deltavariant opkwam, de door gensequencing bevestigde "gevallen" van de deltavariant stegen (het paarse gebied onder de curve), maar de ziekenhuisopnames (groene lijn) daalden en bleven dalen. Ook gezien het feit dat ICU en sterfgevallen over het algemeen 2-3 weken achterlopen op "gevallen", daalt de zwarte lijn voor deze uitkomsten ook in deze zogenaamde "delta-golf".

Grafiek 3

Grafiek 3. Opnieuw zien we dat de deltavariant waarschijnlijk deel uitmaakt van de natuurlijke ontwikkeling van een virus tot een goedaardige aanwezigheid in de biome. Met andere woorden, "dat koude seizoen ligt nu achter ons". De goedaardige deltavariant verspreidt zich onschadelijk door de gemeenschap, kan een brede immuniteit tegen het coronavirus geven aan de weinigen die het nog nodig hebben, terwijl het weinig tot geen ziekte veroorzaakt. Inderdaad, we "omarmen het". Zoals Dr. Hodkinson ons heeft aangemoedigd: "ga terug naar het leven BC (voor covid)."

In tabel 1 hieronder worden de statistieken voor verschillende covid 19-varianten weergegeven, en de "case"-dodaliteitspercentages worden voor elke variant berekend. De deltavariant heeft verreweg de laagste letaliteit met 0,1%. Recentere gegevens laten hetzelfde model zien, waarbij de letaliteit van de deltavariant zeer veel lager is. 

Tabel 1

Tabel 1: De delta-variant is verreweg de minst dodelijke. Zij is ongeveer 1/20e dodelijker dan de oorspronkelijke alfa-variant van covid 19, die zelf een dodelijkheidsgraad had die de traditionele definitie van een "pandemie" eigenlijk niet rechtvaardigde.

Grafiek 4

Grafiek 4: In de "tweede golf" gaan "gevallen" en "sterfgevallen" samen omhoog. In de zogenaamde "derde golf" of "deltagolf" stijgen de "gevallen", maar de sterfte niet. Dit toont opnieuw aan dat de deltavariant zeer zwak is in termen van ziekte; het is een virus dat afneemt als oorzaak van ziekte; een koudeperiode is voorbij. De mensen moeten hun normale leven weer oppakken, gerechtigheid zoeken en deze misstand nooit meer laten gebeuren.


Intussen moeten wij het hoofd bieden aan een zeer reële en ernstige gezondheidscrisis: de nieuwe vloedgolf van iatrogene ziekten en sterfgevallen onder de slachtoffers van de illegale injectiecampagnes.

 

In dat opzicht moeten we nu toch wel beseffen dat de CCE consequente leugenaars zijn. We moeten een nieuwe laag van bedrog vermijden. We moeten hier de juiste keten van oorzaak en gevolg zien, en ons niet voor de gek laten houden. De injecties zijn de oorzaak van veel van de ernstige ziekten die hier zijn en komen. Dit omvat eerste korte termijn: spike eiwitvergiftiging (bloedstolling en ziekten in al een lange lijst van ACE2-receptor dragende organen); tweede, middellange termijn: het begin van antilichaam afhankelijke verbetering; en derde, lange termijn: auto-immuunziekten, onvruchtbaarheid, neurodegeneratieve aandoeningen, en meer.

 

Tenslotte wordt in tabel 2 hieronder de incidentie van delta covid 19 PCR-test positiviteit in Israël vergeleken tussen geïnjecteerde en niet-geïnjecteerde personen.

Tabel 2

Tabel 2: Hieruit blijkt dat in Israël, voor alle leeftijden behalve de extremen van tachtig jaar en ouder, de injectieslachtoffers vaker "delta-golfgevallen" zijn, dan mensen die niet zijn geïnjecteerd.

Samenvatting

Hoewel wij ons zorgen maken over door antilichamen gemedieerde geselecteerde varianten die het gevolg zijn van de injecties, en die specifiek gevaarlijk zijn voor de slachtoffers van de injecties, is de delta-variant dat niet.

De delta-variant is de mildste van alle varianten en is slechts 5 % zo dodelijk als de alfa-variant van covid-19, die zelf een traditionele mathematische definitie van een "pandemie" niet rechtvaardigde.

De deltavariant is geen reden om meer slachtoffers in de injectiecampagnes te duwen. Het is juist het tegenovergestelde.

Noch de delta-variant, noch de zogenaamde "covid-19 pandemie" is de "schuld" van de gezegende, gelukkige en/of wijze mensen, die erin geslaagd zijn te ontsnappen aan het bereik van de gevaarlijke gedwongen injectiecampagnes.

De injectiecampagnes moeten onmiddellijk worden stopgezet; en de misdaden van de covidabedrijven moeten volledig worden vervolgd.

Bronnen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands