Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

"Vaccin" paspoorten zouden een einde maken aan de menselijke vrijheid

Centrale bankiers, in bed met big pharma, big tech, en corrupte politici: Catherine Austin Fitts onthult de schurken achter de Scamdemic

Beschrijving

In dit interview legt financieel expert Fitts uit hoe de centrale banken de covid "pandemie", de lockdowns, vaccinpaspoorten en andere misbruiken gebruiken om nog meer rijkdom en absolute macht te stelen en te consolideren. 

De corruptie zit diep. De federale regering van de VS weigert sinds 1998 gecontroleerde financiële verslagen, ondanks dat deze wettelijk verplicht zijn. Eenentwintig biljoen dollar ontbreekt! Zij hebben enorme hoeveelheden fiatvaluta gecreëerd, die zij en hun bondgenoten hebben gebruikt om omvangrijke reële activa zoals onroerend goed op te kopen. Ondertussen hebben ze het financiële systeem bankroet gemaakt. Het zal instorten, maar ze hebben nog steeds alle bezittingen die ze gekocht hebben met het slecht verkregen nepgeld. 

Tijdens de lockdowns en andere ongerechtvaardigde onderdrukkingsmaatregelen werden kleine bedrijven verpletterd, maar de bedrijven van de centraal verbonden miljardairs bloeiden op. Zij namen de marktaandelen van de kleine bedrijven over. Zoals Fitts het zegt "het magische virus spaarde" Cosco en Walmart, terwijl het alle kleine bedrijven verpletterde. Ook ontvingen ze allemaal hun deel van de 21 biljoen ontbrekende dollars. De kleine bedrijven die vernietigd worden, moeten hun activa verkopen; zij worden goedkoop opgekocht door deze oneerlijk verrijkte en machtige centraal verbonden multinationale ondernemingen.

Spoedig zal het oude US dollar systeem ineenstorten. De miljardairs met centrale connecties zullen nog steeds de uitgebreide activa bezitten die zij gekocht hebben van de rest van ons, die in dit plan tot armoede werden gedwongen. Het is een massale diefstal van echte rijkdom van de meerderheid van de hard werkende mensen in deze wereld. Dit is vergelijkbaar met de zwendelpraktijken van de centrale financiën in het verleden, d.w.z. de grote depressie. Elke keer blijft het gewone volk achter met meer schulden en meer belastingen, maar met minder rijkdom en bezittingen. Ondertussen nemen deze zeer weinige meedogenloze uberrijken nog meer van de laatste restjes rijkdom van de wereld over. Ze dragen niets echt bij, en stelen alles door hun bedrieglijke regelingen en achterkamer deals. 
 

Austin Fitts legt uit hoe door gebruik te maken van alle elementen van de criminele covid-onderneming, de centrale banken, big tech, big pharma en hun regeringsagenten over de hele wereld, deze economische-collaps-en-activa-diefstal formule naar een geheel nieuw gruwelijk niveau tillen. "Vaccin" paspoorten en digitale valuta van de centrale bank zijn daar de ultieme manifestatie van. Als ze slagen, zal het ons allen 99,9999% van gewone mensen in volledige slavernij brengen. 

Wat is de oplossing? Austin Fitts raadt aan te stoppen met het "vaccin" paspoort, en onze zaken terug te trekken van deze schurken. Boycot Cosco, Walmart, en de grote banken. Geef je zaken aan echte mensen met kleine bedrijven; het verrijkt je eigen gemeenschap. Trek je terug uit de grote banken en maak in plaats daarvan gebruik van kleinere ethische financiële instellingen zoals kredietunies. 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands