Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

De Vijfde Doctor - Episode 1

Het Delta Misleiding Ontmaskeren met Drs. Dubé, Trozzi, & Hodkinson

Inleiding

In deze één uur durende video interviewt Dr. Sam Dubé spoedarts en reanimatie-instructeur Dr. Mark Trozzi, en eminent patholoog Dr. Roger Hodkinson. Het onderwerp - het ontkrachten van de flagrant verkeerde informatie van het officiële verhaal over de Delta variant, en nog veel meer.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands