Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Paul Alexander die kinderen redt

"Stop deze "vaccins" nooit in de armen van uw kinderen"

Inleiding

Dr. Paul E. Alexander was Trump Administration HHS Expert, World Health Organization en Pan American Health Organization peer-reviewed uitgever van vroege behandeling COVID behandeling en sluit zich aan bij Stew om de push voor de jab te bespreken, inclusief Trump's standpunt dat iedereen "het vaccin zou moeten krijgen".

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands