Dr. Mark Trozzi

Een open brief aan de ongevaccineerden

Geautoriseerd door: Angela Durante PhD, Denis Rancourt PhD, Claus Rinner PhD, Laurent Leduc PhD, Donald Welsh PhD, John Zwaagstra PhD, Jan Vrbik PhD, Valentina Capurri PhD

Een open brief aan de ongevaccineerden

U bent niet de enige! Op 28 juli 2021 hebben 29% van de Canadezen geen COVID-19-vaccin gekregen, en nog eens 14% hebben één prik gekregen. In de VS en in de Europese Unie is minder dan de helft van de bevolking volledig gevaccineerd, en zelfs in Israël, volgens Pfizer het "laboratorium van de wereld", blijft een derde van de mensen volledig ongevaccineerd. Politici en media hebben een uniform standpunt ingenomen en de ongevaccineerden als zondebok aangewezen voor de problemen die zijn ontstaan na achttien maanden van angstzaaierij en afsluitingen. Het is tijd om de zaken recht te zetten.

Het is volkomen redelijk en legitiem om zeg "nee" tegen onvoldoende geteste vaccins waarvoor geen betrouwbare wetenschap bestaat. U hebt het recht om de voogdij over uw lichaam op te eisen en medische behandelingen te weigeren als u dat nodig acht. U hebt het recht om "nee" te zeggen tegen een schending van uw waardigheid, uw integriteit en uw lichamelijke autonomie. Het is uw lichaam, en u hebt het recht om te kiezen. U hebt het recht om voor uw kinderen te vechten tegen hun massale vaccinatie op school.

U vraagt zich terecht af of vrije en geïnformeerde toestemming überhaupt mogelijk is onder de huidige omstandigheden. De effecten op lange termijn zijn onbekend. Transgenerationele effecten zijn onbekend. De door het vaccin veroorzaakte deregulering van de natuurlijke immuniteit is onbekend. De potentiële schade is onbekend omdat de rapportage van ongewenste voorvallen vertraagd en onvolledig is en niet consistent tussen de verschillende jurisdicties.

U bent het doelwit van de mainstream media, social engineering-campagnes van de overheid, onrechtvaardige regels en beleidsmaatregelen, meewerkende werkgevers en de sociale-media-maffia.

Er wordt u verteld dat u nu het probleem bent en dat de wereld niet meer normaal kan worden tenzij u zich laat vaccineren.

U wordt op een gemene manier tot zondebok gemaakt door propaganda en onder druk gezet door anderen om u heen. Onthoud: er is niets mis met u.

U wordt er ten onrechte van beschuldigd een fabriek te zijn voor nieuwe SARS-CoV-2-varianten, terwijl volgens vooraanstaande wetenschappers uw natuurlijke immuunsysteem in feite immuniteit genereert tegen meerdere componenten van het virus. Dit bevordert uw bescherming tegen een groot aantal virusvarianten en verhindert verdere verspreiding naar wie dan ook.

U hebt het recht om onafhankelijke, collegiaal getoetste studies te eisen, die niet worden gefinancierd door multinationale farmaceutische bedrijven. Alle collegiaal getoetste studies naar de veiligheid op korte termijn en de werkzaamheid op korte termijn zijn gefinancierd, georganiseerd, gecoördineerd en ondersteund door deze bedrijven met winstoogmerk; en geen van de studiegegevens is openbaar gemaakt of beschikbaar gesteld aan onderzoekers die niet voor deze bedrijven werken.

U heeft gelijk om vraagtekens te zetten bij de voorlopige resultaten van de vaccinatie. De beweerde hoge waarden van relatieve doeltreffendheid berusten op kleine aantallen van twijfelachtig vastgestelde "infecties". De studies waren ook niet blind, zodat de mensen die de injecties gaven wisten of konden afleiden of zij het experimentele vaccin of het placebo inspoten. Dit is geen aanvaardbare wetenschappelijke methodologie voor proeven met vaccins.

U hebt gelijk met uw oproep voor een verscheidenheid aan wetenschappelijke meningen. Net als in de natuur hebben we een polycultuur van informatie en haar interpretaties nodig. En die hebben we nu niet. Door ervoor te kiezen het vaccin niet te nemen, houden we ruimte vrij voor redelijkheid, transparantie en verantwoordelijkheid om te ontstaan. U vraagt zich terecht af: "Wat volgt er als we de macht over ons eigen lichaam weggeven?

Laat u niet intimideren. U geeft blijk van veerkracht, integriteit en doorzettingsvermogen. U komt samen in uw gemeenschappen, maakt plannen om elkaar te helpen en komt op voor wetenschappelijke verantwoording en vrije meningsuiting, die nodig zijn om de samenleving te laten bloeien. Wij zijn met velen die aan uw kant staan.

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands