Dr. Zelenko spreekt met Israëlische ambtenaren over covid-injectiecampagne

Een intense en verhelderende presentatie

Inleiding

Dr Zelenko uit New York was een van de eerste artsen die patiënten behandelde met hydroxychloroquine, zink en azithromycine. Zijn resultaten waren uitzonderlijk. Hij redde duizenden levens en baande de weg voor anderen. Als zijn aanwijzingen waren opgevolgd, zouden er levens zijn gered, en zou het hele covidenschandaal snel zijn afgelopen. 
 
Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren vooral Joodse mensen het slachtoffer van de afschuwelijke "medische experimenten" van de nazi's. Na WO 2 werd de Code van Neurenberg voor medische experimenten in het leven geroepen om te voorkomen dat dit ooit nog zou gebeuren. Zoals we hebben besproken in onze publicatie Artsen Verpleegkundigen Ethiek & Recht de experimentele covidinjectiecampagnes zijn volkomen misdadig en schenden elk aspect van de Code van Neurenberg. Het is dus een grote perversie dat Israël momenteel het meest misbruik makende land ter wereld is, dat zijn burgers deze dodelijke injecties opdringt. Canada staat op de tweede plaats. 

Hier spreekt Dr. Zelenko met Israëlische functionarissen, waaronder de minister van Volksgezondheid. Hij is zeer goed geïnformeerd, laat er geen gras over groeien en bespreekt alles wat covid is, van medische wetenschap tot geschiedenis en spiritualiteit. 
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands