Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Zelenko spreekt met Israëlische ambtenaren over covid-injectiecampagne

Een intense en verhelderende presentatie

Inleiding

Dr Zelenko uit New York was een van de eerste artsen die patiënten behandelde met hydroxychloroquine, zink en azithromycine. Zijn resultaten waren uitzonderlijk. Hij redde duizenden levens en baande de weg voor anderen. Als zijn aanwijzingen waren opgevolgd, zouden er levens zijn gered, en zou het hele covidenschandaal snel zijn afgelopen. 
 
Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren vooral Joodse mensen het slachtoffer van de afschuwelijke "medische experimenten" van de nazi's. Na WO 2 werd de Code van Neurenberg voor medische experimenten in het leven geroepen om te voorkomen dat dit ooit nog zou gebeuren. Zoals we hebben besproken in onze publicatie Artsen Verpleegkundigen Ethiek & Recht de experimentele covidinjectiecampagnes zijn volkomen misdadig en schenden elk aspect van de Code van Neurenberg. Het is dus een grote perversie dat Israël momenteel het meest misbruik makende land ter wereld is, dat zijn burgers deze dodelijke injecties opdringt. Canada staat op de tweede plaats. 

Hier spreekt Dr. Zelenko met Israëlische functionarissen, waaronder de minister van Volksgezondheid. Hij is zeer goed geïnformeerd, laat er geen gras over groeien en bespreekt alles wat covid is, van medische wetenschap tot geschiedenis en spiritualiteit. 

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands