Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

The Business of Covid - Episode 5

Het Detla bedrog ontmaskeren met Dr. Dubé, Dr. Trozzi, en Dr. Hodkinson

Inleiding

In deze 20 minuten durende video, opgenomen op 12 augustus 2021, spreekt Dr. Sam Dubé met spoedarts Dr. Mark Trozzi, en eminent patholoog Dr. Roger Hodkinson. Dit op bewijzen gebaseerde interview ontmaskert de misleidende informatie en leugens van het brekend nieuws betreffende de Delta-variant, gepresenteerd door de mainstream media, vele politici, en volksgezondheidsautoriteiten.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands