Dr. Mark Trozzi

Dr Trozzi spreekt zich uit over CPSO klachten tegen hem

Interview met Take Action Canada

Inleiding

Didi Vergados van Take Action Canada interviewt Dr. Trozzi over de onderzoeken van het CPSO tegen hem. Ondanks het feit dat hij zijn carrière als arts op de spoedeisende hulp heeft opgeschort voordat hij zich ging richten op zijn nieuwe taak als onderzoeker, voorlichter en activist, voelde de CPSO zich gerechtvaardigd in hun acties door een tweet met valse informatie, van iemand die hij nooit heeft ontmoet of behandeld. Desondanks is Dr. Trozzi dapper vastbesloten om zijn werk als advocaat voort te zetten, omdat hij gelooft in hogere wetten en het welzijn van zijn land belangrijker vindt dan persoonlijk comfort.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands