Dr. Mark Trozzi

Canadese artsen spreken zich uit over "Take Action Canada

Canadese artsen aangevallen om waarheid, maar komen toch op voor onze kinderen

Inleiding

In deze video hebben we de laatste updates behandeld over hoe en waarom het CPSO (College of Physicians & Surgeons) onderzoeken start naar Artsen die vraagtekens zetten bij het regeringsbeleid over onderwerpen als; de schade veroorzaakt door lockdowns, vragen over de veiligheid en werkzaamheid van het vaccin, masker mandaten en schoolsluitingen, terwijl ze tegelijkertijd proberen wetgeving aan te nemen zodat ze geen onderzoek hoeven te doen naar de high profile artsen die verantwoordelijk zijn voor de creatie van het Covid beleid.

U zult ook horen over de ongelooflijke schade die het vaccin aan kinderen toebrengt en waarom deze artsen en clinici zich zullen blijven uitspreken, ongeacht de persoonlijke kosten die dit voor hen met zich meebrengt, ten behoeve van de gezondheid en de veiligheid van onze kinderen en de samenleving in het algemeen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands