Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Interview met Love Speech Stories

Dr. Mark Trozzi - Spoed & Trauma Dokter's Ervaring & Zorgen

Inleiding

Dit is Dr. Mark Trozzi vandaag voor Children's Health Defense Canada. Als u hem nog niet kent, hij is een dokter met bijna 3 decennia ervaring in de Spoedeisende Hulp. Hij hield van zijn positie, maar toen hij de corruptie zag in de begindagen van Covid, koos hij ervoor zich uit te spreken in plaats van zich erbij neer te leggen en te genieten van een luilekker leventje.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands