Dr. Mark Trozzi

The Business of Covid - Episode 2

Waarom zijn covid behandelingen zo duur?

Inleiding

In deze video vertelt Dr. Mark Trozzi het laatste nieuws over waarom het Rode Kruis onder bepaalde omstandigheden geen bloed van gevaccineerden accepteert. (Zie het volledige verhaal op onze aankomende video van Canadian Doctors Speak Out Ep. 2) Dr. Trozzi deelt ook met ons waarom de huidige Covid behandelingen hier in Canada zo duur zijn, soms tot wel $3100 per kuur tegenover $80 van een effectievere kuur van het off label geneesmiddel Ivermectin. U zult ook horen waarom toekomstige behandelingen met een geneesmiddel in ontwikkeling bij Merck veel duurder zullen zijn - tot $800 USD per kuur als gevolg van een deal die de Amerikaanse regering zojuist heeft gesloten met Merck voor 1,2 miljard dollar om hun nieuwe geneesmiddel Molnupiravir aan te schaffen, dat reeds is mislukt in ziekenhuisstudies.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands