Dr. Mark Trozzi

De wetenschap achter Covid "Vaccins" en waarom ze zo gevaarlijk zijn

Dr. Trozzi geïnterviewd op Take Action Canada

Inleiding

In de VS hebben Covid-"vaccins" in 4 1/2 maand meer doden veroorzaakt dan alle vaccins bij elkaar in de afgelopen 17 jaar. In dit interview zal Dr. Mark Trozzi de wetenschap uitleggen achter wat zijn baanbrekende onderzoek ons heeft laten zien over hoe en waarom deze vaccins mensen verminken en doden. Dr. Trozzi is zowel gemotiveerd als heeft een gevoel van urgentie om deze informatie naar buiten te brengen omdat nu Big Pharma, de WHO, en hun politieke handlangers over de hele wereld de campagne tegen kinderen hebben gekeerd. Ondanks het feit dat het covirus voor kinderen en jonge volwassenen vrijwel geen gevaar oplevert en de injecties zeer gevaarlijk blijken te zijn, worden kinderen nu massaal geïnjecteerd terwijl regeringen hun ouders het recht ontzeggen om bezwaar te maken.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands