Dr. Mark Trozzi

Covid "Vaccins"; Hoe gevaarlijk zijn ze?

Een grondig onderzoek naar de wetenschap achter de Covid "vaccins" die in de Westerse wereld worden gebruikt.

Inleiding

Relevante publicaties van Dr. Trozzi

Dit is geen vaccin.

In een vorig artikel en in een video hebben wij vastgesteld dat de injecties die worden aanbevolen en zelfs opgedrongen, geen vaccins zijn

Artsen Verpleegkundigen Ethiek en Recht 🔗

In een eerder artikel en in een video hebben wij vastgesteld dat de injecties die worden gepromoot en zelfs aan mensen worden opgedrongen, geen vaccins zijn.

Betreffende de getallen

Nu deze injecties zijn toegediend aan slachtoffers over de hele wereld, zijn we getuige van verwoestende resultaten. In de VS veroorzaakten Covid-vaccins in 4 1/2 maand meer doden dan alle vaccins samen in de afgelopen 17 jaar. (Zie figuur 1). Zelfs als we alleen al kijken naar het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) gegevens, vinden we dat alleen al de eerste 5 maanden van 2021 5 tot 19 keer zoveel bijwerkingen van vaccins hebben veroorzaakt dan alle voorgaande heel jaar (Zie figuur 2). Hier is de link naar de VAERS-gegevens van de overheid: https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html

Covid Statistieken

Over de hele wereld zijn ziekte en dood gevolgd op het begin van de "vaccin"-injectiecampagnes. Zoals we zullen onderzoeken, lijken veel van de vroege bijwerkingen van de injecties op covid en worden ze gerapporteerd als meer gevallen van covid. Dit is niet verrassend gezien het feit dat de afgelopen anderhalf jaar sterfgevallen door vele oorzaken verkeerd zijn voorgesteld aan het publiek als covid-doden, om de vele facetten van de criminele covid-onderneming, waaronder de injecties, kracht bij te zetten. Hier is een eerdere Trozzi publicatie over dit onderwerp: https://drtrozzi.com/2021/03/how-is-this-a-pandemic/

Overlijdensstatistieken van 42 landen na de verspreiding van injecties

Kinderen injecteren...

Nu hebben Big Pharma, de WHO en hun politieke handlangers over de hele wereld de campagne tegen kinderen gekeerd. Ondanks het feit dat het covirus voor kinderen en jonge volwassenen vrijwel geen gevaar oplevert en dat de injecties zeer gevaarlijk blijken te zijn, worden kinderen nu massaal geïnjecteerd terwijl regeringen hun ouders het recht ontzeggen om bezwaar te maken.
Deskundigen leggen uit waarom vaccins tegen Covid-19 onnodig en gevaarlijk zijn: https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true

Dokters en ouders klagen overheidsinstanties hierover aan: https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/doctors-parents-sue-hhs-over-covid-19-vaccine….

"We hebben nog nooit dit niveau van bijwerkingen voor een vaccin gezien zonder dat de FDA actie ondernam," zei Dr. Angelina Farella, pediatrisch medisch directeur voor America's Frontline Doctors, in een verklaring. "Het Rotavirus vaccin werd teruggetrokken vanwege 15 gevallen van niet-dodelijke bijwerkingen en het Mexicaanse griepvaccin werd teruggetrokken vanwege 25 sterfgevallen. Maar nu, volgens de gegevens van de CDC zelf, zien we een toename van 12.000 procent in het aantal sterfgevallen met deze vaccins en ze praten er nog steeds over om dit aan onze kinderen te geven."

Op een gegeven moment moeten wij normale mensen ons gaan afvragen: "Is dit bedoeld om ons te schaden, en waarom wordt het ons opgedrongen?"
Zeer geloofwaardige wetenschappers, artsen en academici gebruiken termen als "biowapen" om deze injecties te beschrijven. Experts omschrijven de covide campagne met termen als: "genocide, eugenetica, en bevolkingsvermindering. "

Hier hebben vijf zeer gekwalificeerde medische deskundigen een diepgaand gesprek over de geloofwaardigheid van de experimentele injecties als biowapens:

Wereldwijde ontvolking?

De meesten van ons vinden dit moeilijk te bevatten. Zijn er machtige invloedrijke mensen die zo'n duivels plan zouden overwegen of plannen? De lezer die goed thuis is in de geopolitiek en op de hoogte van de Bilderberggroep, vindt dit citaat uit 1981 dat velen toeschrijven aan Bilderberglid Jacques Attali. Attali was van 1981 tot 1991 adviseur van president François Mitterrand en was in 1991 het eerste hoofd van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling.

" De toekomst zal draaien om het vinden van een manier om de bevolking te verminderen. We beginnen met de ouderen, want zodra ze de 60-65 jaar overschrijden, leven mensen langer dan ze produceren en dat komt de samenleving duur te staan. Dan de zwakken, dan de nuttelozen die de samenleving niet helpen omdat er altijd meer van hen zullen zijn, en bovenal, uiteindelijk, de dommeriken. Euthanasie richt zich op deze groepen; Euthanasie zal een essentieel instrument moeten zijn in onze toekomstige samenlevingen, in alle gevallen. Natuurlijk zullen we niet in staat zijn om mensen te executeren of kampen te bouwen. We raken ze kwijt door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. Overbevolking, en meestal nutteloos, is iets dat economisch te duur is. Ook sociaal gezien is het veel beter wanneer de menselijke machine tot tot een abrupte stilstand komt dan wanneer het geleidelijk verslechtert. Noch zullen we in staat zijn om miljoenen en miljoenen mensen te testen op op hun intelligentie, reken maar! We zullen iets vinden of veroorzaken dat een pandemie die bepaalde mensen treft, een echte economische crisis of niet, een virus dat de oude of de dikke treft, het maakt niet uit, de zwakken zullen er aan bezwijken, de angstige en domme zullen er in geloven en behandeling zoeken. behandeling zoeken. We zullen ervoor gezorgd hebben dat de behandeling er is, behandeling die de oplossing zal zijn. De selectie van idioten dan voor zichzelf zorgen: Je gaat zelf naar de slachtbank."

Hier is een lijst van Bilderberg leden waarop Jacques Attali onder Frankrijk voorkomt: https://newmillenniumexplorer.wordpress.com/2010/06/18/bilderberg-group-members-list/

Twee beroemde poppenspelers

Ten eerste heeft Bill Gates een persoonlijke en familiegeschiedenis van eugenetica-filosofie; een streven, ondanks zijn eigen enorme koolstofvoetafdruk, om de wereldwijde uitstoot van koolstofdioxide te verminderen door de wereldbevolking te reduceren, en campagnes over de hele wereld om ons kwaad te berokkenen door middel van vele facetten van de criminele covideeën-onderneming, waaronder de injecties.

Ontmoet Bill Gates: https://www.bitchute.com/video/DSvhPnUgyz8/

Ten tweede is Anthony Fauci beroemd geworden als leider van de officiële reactie van de regering op de ziekte van Creutzfeldt-Jakob in de VS. Hij is arts-wetenschapper en immunoloog en is directeur van het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases en medisch hoofdadviseur van de president. Hij heeft zijn positie gebruikt om te zorgen voor de financiering van onderzoek naar "functievermeerdering". Functieversterkend onderzoek houdt in dat virussen gevaarlijker worden gemaakt.

Hier is een video van Dr. Steve Turley die dit blootlegt: https://www.bitchute.com/video/IM14wkkUoBI/

Hier is een interessant debat tussen Senator Dr. Rand Paul en Anthony Fauci: https://www.bitchute.com/video/OGeusITiZjYT/

Einde van de inleiding. Kunnen dit biowapens zijn?

Na honderden uren van onderzoek naar de covid "vaccins", en vele diepgaande discussies met andere medische deskundigen, wil ik graag meer wetenschap met betrekking tot deze injecties met u delen. Is het redelijk om de vraag te overwegen: "Zijn deze injecties biowapens?" Dat wil zeggen "zijn ze werkelijk bedoeld om ons te schaden of te doden?" Voel je welkom om deze vraag met anderen te bespreken in het commentaarveld hieronder.

Kijkend naar de wetenschap

Na honderden uren van onderzoek naar de covid "vaccins", en vele diepgaande discussies met andere medische deskundigen, wil ik graag meer wetenschap met betrekking tot deze injecties met u delen. Is het redelijk om de vraag te overwegen: "Zijn deze injecties biowapens?" Dat wil zeggen "zijn ze werkelijk bedoeld om ons te schaden of te doden?" Voel je welkom om deze vraag met anderen te bespreken in het commentaarveld hieronder.

Dingen in de injecties

 • Gepatenteerd gemodificeerd viraal genetisch materiaal: boodschapper-RNA of dubbelstrengs-DNA die coderen voor een spike glycoproteïne dat lijkt op het SGP van het coronavirus. Moderna en Pfizer bevatten boodschapper-RNA, terwijl Astrazeneca en Johnson and Johnson DNA bevatten. 
 • a) Moderna en Pfizer: lipide nanodeeltjes die de trojaanse paarden zijn die de gepatenteerde gemodificeerde virale genen als boodschapper-RNA in de cellen van de proefpersonen brengen en er zelfs voor zorgen dat zij de bloed-hersenbarrière passeren en in de hersencellen terechtkomen.
  b) Astezenica en Johnson and Johnson: gebruiken DNA in plaats van mRNA en een ander Trojaans paard dat een adenovirus gemodificeerd om de gepatenteerde gemodificeerde virale genen in de cellen van de proefpersonen af te leveren. (Deze veroorzaken meer bloedstolling dan de injecties van het nanodeeltjestype, althans in het begin).
  c) Novavax: spike glycoproteïne en een eiwit adjuvans. (niet in gebruik en hier slechts minimaal besproken).
 • Polyethyleenglycol. De nanodeeltjes van Moderna en Pfizer bevatten verschillende lipiden, waaronder cholesterol en polyethyleenglycol (een polymeer van ethyleenglycol, dat wordt aangetroffen in antivriesvloeistof voor auto's). Naar verluidt is dit nodig voor het trojaanse effect van de lipidecapsules. Sommige mensen hebben negatieve immuunreacties op PEG-geylateerde nano-biofarmaceutica waarbij anti-PEG-antilichamen betrokken zijn.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32745496/
 • Een vermeend maar niet bevestigd ingrediënt in sommige injecties van Pfizer kan zijn mNeonGreen. Er loopt een rechtszaak waarin Allele Biotechnology and Pharmaceuticals, Inc. Pfizer ervan beschuldigt inbreuk te maken op zijn octrooi op mNeonGreen, een bioluminescente marker die Pfizer volgens hen in hun injecties heeft verwerkt. In hun klacht van oktober 2020 beschuldigen zij Pfizer van het schenden van het Amerikaanse octrooi van Allele op deze specifieke "marker" die wordt gebruikt om het vaccin in het bloed van een patiënt te volgen. https://www.ipwatchdog.com/2021/02/12/pfizer-rejects-accusations-infringed-covid-19-vaccine-assay-technology/id=129974/
 • Mysterie ingrediënten? Wij weten niet wat er in de injecties zit dat ervoor zorgt dat magneten aan de injectieplaatsen van mensen blijven kleven, en zelf een magnetische polariteit vertoont. https://www.bitchute.com/video/ckuA6w9r13zD/
 • Diverse andere eenvoudige chemicaliën en conserveringsmiddelen.  

Wat het lichaam maakt als reactie op de injecties

Boodschapper RNA

In het geval van de "vaccins" van Oxford-Astrazeneca en Johnson and Johnson, die DNA bevatten, moet dit DNA worden opgenomen in de celkernen van de proefpersonen en daar worden getranscribeerd om boodschapper-RNA te produceren. De injecties van Pfizer en Moderna beginnen met het boodschapper-RNA.

Spike Glycoproteïne

Het twee subeenheden tellende gepatenteerde eiwit, een gemodificeerd coronavirus spike glycoproteïne genaamd, wordt geproduceerd en uitgescheiden door de cellen van de proefpersonen, op basis van het gepatenteerde virale DNA en boodschapper-RNA. (Uitzondering is Novovax, dat het spike glycoproteïne rechtstreeks bevat). Dit onnatuurlijke SGP verschijnt in de circulatie van de proefpersonen binnen enkele dagen na de eerste injectie. Timing na mRNA-injecties: beide subeenheden van de spike-glycoproteïnen verschijnen binnen één dag in plasma, bereiken een piek na 5 dagen, en zijn niet meer aantoonbaar in bloed na 14 dagen (maar dat betekent niet dat het afwezig is in veel menselijke weefsels waar het werd geproduceerd).

Antilichamen

Verschillende antilichamen die door het immuunsysteem van de proefpersonen worden aangemaakt als reactie op het gepatenteerde vreemde spike-glycoproteïne, worden geproduceerd door de eigen cellen van de proefpersonen. De antilichamen die als reactie op het SGP worden geproduceerd, nemen binnen 1 tot 2 weken na de injecties toe in de bloedbaan en blijven gedurende ten minste twee maanden aanwezig. Deze onnatuurlijke antilichamen zijn zeer specifiek en werken dus niet tegen zelfs maar enkele subtiele varianten van het gepatenteerde coronavirus SARS CoV2. Vergelijk dat eens met de natuurlijke immuniteit die een breed spectrum van zeer verschillende coronavirussen bestrijkt. Helaas onderdrukt de grote hoeveelheid onnatuurlijke zeer specifieke antilichamen de natuurlijke niet-specifieke antilichamen. Hierdoor blijft de proefpersoon open en onbeschermd tegen vele coronavirussen en subtiele varianten.

Relevante fysiologie

ACE2-receptoren

ACE2-receptoren op menselijke cellen zijn de plaatsen waar de spike-glycoproteïnen zich hechten. In het geval van een intact virus vindt na deze aanhechting fusie plaats, en komt de virale inhoud in de cellen terecht. In het geval van het kunstmatige SGP alleen is de aanhechting aan de receptor veel sterker, en ontstaat er een celsignalering die de cel beïnvloedt. Dit omvat "down-regulering" of vermindering van het aantal ACE2-receptoren. De cellen lijden hieronder omdat ACE2-receptoren over het algemeen belangrijke gezonde functies vervullen.
Hoewel vrijwel alle menselijke weefsels het genetisch materiaal en mRNA voor de ACE2-receptoren bezitten, brengen sommige weefsels deze genen tot expressie en hebben ze aanzienlijke ACE2-receptoren op het oppervlak van hun cellen. Hier is een goed artikel hierover:
Weefseldistributie van ACE2-eiwit, de functionele receptor voor het SARS-coronavirus. Een eerste stap in het begrijpen van de pathogenese van SARS https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15141377/
Hier is een belangrijk uittreksel: "...de lokalisatie van ACE2 proteïne in verschillende menselijke organen (mond- en neusslijmvlies, nasofarynx, long, maag, dunne darm, colon, huid, lymfeklieren, thymus, beenmerg, milt, lever, nier, en hersenen). De meest opmerkelijke bevinding was de oppervlakte-expressie van ACE2-eiwit op long alveolaire epitheelcellen en enterocyten van de dunne darm. Bovendien was ACE2 aanwezig in arteriële en veneuze endotheelcellen en arteriële gladde spiercellen in alle onderzochte organen.
Ook bindt het geïnduceerde gemodificeerde SGP zich tien tot twintig keer zo sterk aan de ACE2-receptoren, vergeleken met het natuurlijke virus SGP. De SGP alleen kan ziekteprocessen veroorzaken in al deze weefsels."

Niet-specifieke natuurlijke antilichamen

Niet-specifieke natuurlijke antilichamen. Zij zorgen voor een brede en gediversifieerde immuniteit tegen vele coronavirussen en varianten daarvan; maar zij worden onderdrukt door de onnatuurlijke zeer specifieke antilichamen die worden geproduceerd als reactie op de mRNA-injectie geïnduceerde spike glycoproteïnen.

Topdeskundige op het gebied van vaccins Dr. Geert Vanden Bossche, DMV, PHD, legt dit gevaar uit in een open brief aan de WHO van 12 maart 2021:

Manieren waarop de injecties schade toebrengen

Onmiddellijke bijwerkingen

 Onmiddellijke bijwerkingen kunnen allergische reacties op een of meer bestanddelen van de injecties zijn. Dit omvatte anafylaxie (ernstige, mogelijk dodelijke, allergische reactie), met een frequentie vijf keer die van de meeste vaccins: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33558825/

Spike Glycoprotein Exert Direct Effects

Spike glycoproteïne oefenen directe effecten uit op verschillende weefsels die ACE2 receptor bevatten: https://www.mdpi.com/2076-393X/9/1/36/html

ACE2-receptoren worden aangetroffen op het oppervlak van cellen van de endotheelbekleding van alle kleine bloedvaten in het lichaam, gladde slagaderspieren in alle slagaders, en weefsels van het mond- en neusslijmvlies, de neuskeelholte, de longen, de maag, de dunne darm, de dikke darm, de huid, de lymfeklieren, de thymus, het beenmerg, de milt, de lever, de nieren en de hersenen.
Het gemodificeerde spike-glycoproteïne bindt aan de ACE2-receptoren tien tot twintig keer sterker dan het natuurlijke SGP van het coronavirus.
Spike glycoproteïne alleen veroorzaakt schade aan longen en bloedvaten:
https://sciencebasedmedicine.org/spike-proteins-covid-19-and-vaccines/
Hamsters die alleen worden blootgesteld aan geïnhaleerd spike-eiwit, zonder virus, ontwikkelen een longziekte. De ontdekking hiervan en het mechanisme worden in dit wetenschappelijk artikel beschreven. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902 (SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE 2)
Hier is een belangrijk uittreksel:
SARS-CoV-2 (severe acute respiratory syndrome coronavirus 2) infectie berust op de binding van S-eiwit (Spike glycoproteïne) aan ACE (angiotensine-converting enzyme) 2 in de gastheercellen. Vasculair endotheel kan geïnfecteerd worden door SARS-CoV-2, wat de productie van mitochondriale reactieve zuurstofspecies en glycolytische verschuiving in gang zet. Paradoxaal genoeg is ACE2 beschermend in het cardiovasculaire systeem, en bevordert het S-eiwit van SARS-CoV-1 longschade door het niveau van ACE2 in de geïnfecteerde longen te verlagen. In de huidige studie tonen we aan dat S-eiwit alleen vasculaire endotheelcellen (ECs) kan beschadigen door ACE2 te downreguleren en bijgevolg de mitochondriale functie te remmen.

Hoe de injecties leiden tot zowel bloedstolling als bloedingen wordt niet volledig begrepen en kan te maken hebben met meerdere factoren, waaronder de directe effecten van de SGP, alsmede de antilichamen.
Een van de oorzakelijke mechanismen is beschadiging van de bekleding van kleine bloedvaten, die kan ontstaan door het virus, of door het spike-glycoproteïne alleen. Het effect van schade aan dit endotheel (de binnenste laag van bloedvaten) is onder meer dat het bloed gaat stollen.
Ook de bloedplaatjes, die essentieel zijn voor de bloedstolling, worden sterk aangetast door de toxische spike-glycoproteïnen.
Een ander mechanisme dat de bloedstollingsstoornissen veroorzaakt, lijkt het gevolg te zijn van interacties tussen de antilichamen die het lichaam als reactie op de injecties produceert, en de bloedplaatjes van de slachtoffers. Dit wordt nog versterkt door EDTA (een ijzer- en calciumbindend of "chelerend" middel) dat in de Astrazenica-injectie wordt aangetroffen. In deze gevallen kan de bloedstolling enorme hoeveelheden bloedplaatjes verbruiken, zodat het slachtoffer tegelijkertijd vaak fatale bloedstolsels krijgt, terwijl hij kwetsbaar is voor bloedingen elders als gevolg van een tekort aan bloedplaatjes. Hoewel de bijwerking van bloedstolling erger lijkt met de Astrazenica-injectie, komt het ook voor met de andere injecties. Bloedstolling kan de onderliggende pathologie zijn in: hartaanvallen; beroertes; dodelijke bloedklonters in de longen evenals microscopische bloedklonters in de longen die een longontsteking kunnen nabootsen en verkeerd gediagnosticeerd kunnen worden als een Covid infectie; veneuze trombose; verwoestende uitgebreide bloedklontering in de grote veneuze sinussen van de hersenen; evenals vele andere symptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid, braken en hematoma-achtige "uitslag" over het lichaam die kunnen wijzen op trombose (bloedklontering) en andere ernstige abnormaliteiten.

Referenties:

https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20210422/scientists-find-how-astrazeneca-vaccine-causes-clots https://www.ema.europa.eu/en/news/astrazenecas-covid-19-vaccine-ema-finds-possible-link-very-rare-cases-unusual-blood-clots-low-blood

Naast bloedstollingsstoornissen hebben veel van de geïnjecteerde proefpersonen bloedingsstoornissen ontwikkeld, waaronder abnormale en postmenopauzale vaginale bloedingen, neusbloedingen en verwoestende bloedingen in de hersenen.
https://govbanknotes.wordpress.com/2021/02/18/young-nurse-suffers-from-hemorrhage-and-brain-swelling-after-second-dose-of-pfizers-covid-19-vaccine/
https://www.foxnews.com/health/woman-in-japan-dies-of-brain-hemorrhage-after-receiving-covid-19-vaccine-no-link-to-jab-determined

Kijk eens naar dit citaat uit het artikel "Experts leggen uit waarom vaccins tegen Covid-19 onnodig en gevaarlijk zijn" van Artsen voor Covid Ethiek: https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true
In tegenstelling tot beweringen dat bloedstoornissen na vaccinatie "zeldzaam" zijn, kunnen veel veel voorkomende bijwerkingen van vaccins (hoofdpijn, misselijkheid, braken en hematoma-achtige "uitslag" over het lichaam) wijzen op trombose en andere ernstige afwijkingen. Bovendien kunnen door vaccinatie veroorzaakte diffuse microtrombose's in de longen pneumonie nabootsen en verkeerd worden gediagnosticeerd als COVID-19. De stollingsverschijnselen die momenteel de media-aandacht krijgen, zijn waarschijnlijk slechts het "topje van een enorme ijsberg" [34] - De vaccins zijn niet veilig.

Abnormale bloedingen in de baarmoeder bij vrouwen kunnen niet alleen te wijten zijn aan de effecten van de SGP en antilichamen op het bloed en de kleine bloedvaten, maar ook aan de effecten op de hormonen en het baarmoederweefsel dat eiwitten bevat, Syncytin-1 genaamd, die enige gelijkenis vertonen met de SGP en daardoor mogelijk beschadigd worden door de onnatuurlijk opgewekte antilichamen (een auto-immuuneffect). Sommigen vrezen dat dit een auto-immuunziekte bij vrouwen kan veroorzaken, zodat zij permanent gesteriliseerd zullen worden. Meer onderzoek is nodig, maar welke verstandige vrouw zou zich vrijwillig voor dit experiment aanmelden?
https://newsrescue.com/doctors-former-pfizer-respiratory-vp-chief-scientific-advisor-file-petition-covid-vaccine-could-be-linked-to-infertility/
ARTSEN, WAARONDER VOORMALIG PFIZER RESPIRATORY VP & CHIEF SCIENTIFIC ADVISOR DIENEN PETITIE IN - COVID-VACCIN KAN IN VERBAND WORDEN GEBRACHT MET ONVRUCHTBAARHEID
https://fromthetrenchesworldreport.com/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/277390

Spike Glycoproteïne Shedding

Spike Glycoproteïne Verspreiding door injectiepatiënten, waardoor anderen ziek worden.
Er hebben zich ook talrijke ziekteverschijnselen, waaronder bloedingen, voorgedaan bij contactpersonen van "gevaccineerden" die zelf de injecties niet hebben gekregen. Dit is vrijwel zeker te wijten aan het feit dat de SGP's van de geïnjecteerde personen worden afgescheiden, vervolgens hun familie of contacten besmetten en treffen die anders in orde zouden zijn. Dit omvatte neusbloedingen bij kinderen van de geïnjecteerden en vaginale bloedingen bij echtgenoten van de geïnjecteerden.
Dit introduceert een andere trieste en verrassende mogelijkheid, namelijk dat mensen die met deze coviene "vaccins" zijn geïnjecteerd, de "nieuwe melaatsen" kunnen zijn en een gezondheidsrisico vormen voor niet-geïnjecteerde gezonde mensen die met hen in contact komen.
COVID-gevaccineerden kunnen spike-eiwitten 'afgeven' en de niet-gevaccineerden schaden
https://christiansfortruth.com/confirmed-covid-vaccinated-people-can-shed-spike-proteins-and-harm-the-unvaccinated/
zie pg 69 van Pfizer's eigen document: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf
https://www.lifesitenews.com/news/americas-frontline-doctors-covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated

https://thenewamerican.com/covid-vaccine-shedding-hurting-unvaxed-dr-lee-merritt-explains/ COVID Vaccinuitzaaiing Schaadt Ongevaccineerden? Dr. Lee Merritt legt uit
In dit interview met The New American magazine Senior Editor Alex Newman, geeft de gevierde voormalige militaire arts en biowapenexpert Dr. Lee Merritt haar mening over recente beweringen dat gevaccineerde personen spike-eiwitten of iets anders zouden "afscheiden" dat schadelijk is voor niet-gevaccineerde mensen - vooral vrouwen.

Auto-Immuunziekte

Auto-immuunziekten zijn ziekten waarbij iemands immuunsysteem sommige van zijn eigen weefsels aanvalt. Klassieke voorbeelden hiervan zijn reumatoïde artritis, waarbij de patiënt antilichamen en een immuunreactie tegen zijn eigen kraakbeen vormt, en Guillain-Barre, een ziekte waarbij het immuunsysteem van de patiënt zijn eigen zenuwen aanvalt. Auto-immuunziekten zijn altijd een risico bij door vaccins geïnduceerde immuunreacties, en Guillain-Barre is een van de meest voorkomende van dergelijke bijwerkingen. De covid-gentherapie vertoont echter een verhoogd niveau en spectrum voor mogelijke auto-immuunziekte. De cellen van de geïnjecteerde personen zijn zelf de producenten van het gemodificeerde virale spike-glycoproteïne waartegen hun lichaam antilichamen produceert. Er bestaat dus een ernstig risico dat de antilichamen zich zullen richten tegen de vele SGP-producerende weefsels van de proefpersonen. Hierdoor ontstaat een nieuw risico op auto-immuunziekten waarbij vele weefsels en organen betrokken zijn. Bovendien bevatten sommige menselijke weefsels cellen die gelijkenis vertonen met het SGP. Hierdoor ontstaat een nog groter risico op auto-immuunziekten. Een voorbeeld hiervan is Syncytin-1, een belangrijk eiwit in voortplantingsweefsel. Dit wordt verderop in dit artikel besproken in verband met het risico op onvruchtbaarheid.

Onderdrukking van natuurlijke niet-specifieke antilichamen

Onderdrukking van natuurlijke niet-specifieke antilichamen die beschermen tegen veel verschillende virussen, waaronder veel coronavirussen. Zoals hierboven reeds vermeld, zijn de door injecties opgewekte antilichamen zeer specifiek en richten zij zich slechts tegen een smal spectrum van coronavirussen. Derhalve wordt voorspeld dat de injecties de proefpersonen hun niet-specifieke antilichamen en robuuste natuurlijke immuniteit tegen een grote verscheidenheid van virale infecties zullen ontnemen. Dit betekent dat de geïnjecteerde proefpersonen kwetsbaarder zijn voor vele coronavirussen en nieuwe varianten daarvan. Zie de open brief van Dr. Geert Vanden Bossche aan de WHO: 

https://fos-sa.org/2021/03/12/open-letter-to-the-who-immediately-halt-all-covid-19-mass-vaccinations-geert-vanden-bossche-dmv-phd/

Antilichaam-afhankelijke versterking van ziekte

COVID-19 vaccins die zijn ontworpen om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen de ontvangers van het vaccin overgevoeliger maken voor ernstiger ziekte dan wanneer zij niet waren gevaccineerd. Denk aan de experimenten uit 2012 met meerdere verschillende experimentele coronavirusvaccins voor SARS C0V1 bij dieren. De vaccins leidden ertoe dat de dieren antilichamen tegen het coronavirus aanmaakten; maar toen zij werden uitgedaagd met het echte coronavirus, ontwikkelden zij een veel ernstiger ziekte en hadden zij veel hogere sterftecijfers dan anders met het over het algemeen niet-dodelijke coronavirus het geval zou zijn geweest.
Immunisatie met SARS-coronavirusvaccins leidt tot pulmonale immunopathologie bij uitdaging met het SARS-virus https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

Laten we nagaan hoe Antilichaam Afhankelijke Versterking, ook wel pathogene priming en diverse andere namen genoemd, werkt. Neutraliserende antilichamen zijn antilichamen die zich moeten binden aan de infectie, in dit geval het coronavirus door zijn SGP, en het virus moeten neutraliseren zodat het geen infectie kan veroorzaken. Het aan het virus gehechte neutraliserende antilichaam bindt zich vervolgens ook aan immuuncellen die het virus moeten opnemen en vervolgens vernietigen en afvoeren. Het probleem is echter dat, zoals bij alle eerder bij dieren geteste vaccins tegen het coronavirus, de antilichamen niet optimaal zijn en het virus niet neutraliseren; in plaats daarvan helpen de antilichamen een levensvatbaar virus in de voor fagocytose verantwoordelijke cellen van het immuunsysteem te brengen, waar het deze infecteert. Naarmate meer cellen worden geïnfecteerd, produceren zij meer van het virus, waardoor meer van deze suboptimale antilichamen worden aangemaakt, die de levensvatbare virussen in meer immuuncellen brengen. Het sneeuwbaleffect wordt erger na elke injectie en infectie.

Dit kan nog worden gecompliceerd door de aanwezigheid van spike-glycoproteïnen op cellen in het hele lichaam die deze hebben geproduceerd als reactie op het mRNA in het "vaccin". De bezorgdheid hier is dat de antilichamen die worden geproduceerd als reactie op de geïnduceerde immuunrespons, of die worden opgewekt door een toekomstige infectie met het coronavirus, zich zullen richten tegen de eigen cellen in het hele lichaam. Hierdoor ontstaat niet alleen een groot risico op auto-immuunziekten, maar het kan ook bijdragen tot diepgaande en diffuse ontsteking in het hele lichaam, waardoor de van antilichamen afhankelijke versterking van de coronavirusinfectie nog wordt versterkt. Dit zal nog veel meer ontsteking in het hele lichaam van het slachtoffer veroorzaken.

De hevige ontsteking in het hele lichaam wordt soms beschreven als een cytokinestorm vanwege alle aanwezige ontstekingschemicaliën. Septische shock en dood kunnen het gevolg zijn.
Toen de dieren in de experimenten met coronavirusvaccins van 2012 werden geconfronteerd met het echte coronavirus, leden zij aan veel ernstiger ziekten en hoge sterftecijfers. Hun autopsies onthulden afwijkingen waaronder diepgaande ontstekingsveranderingen in hun longen, met een hoge aanwezigheid van een type immuuncel dat "eosinofielen" wordt genoemd.

Net als bij de dieren in alle eerdere pogingen om tegen het coronavirus te vaccineren, kunnen de "vaccins" en de antilichamen die zij opwekken, toekomstige coronavirusinfecties veel ernstiger maken dan zij van nature zouden zijn geweest, zelfs fataal.
Artsen voor Covid Ethiek beschrijven dit in hun artikel Experts Verklaren Waarom Vaccins tegen Covid-19 Onnodig en Gevaarlijk zijn:
"Als gevolg van immunologische priming kan worden verwacht dat het risico op stolling, bloeding en andere ongewenste voorvallen toeneemt bij elke herhalingsvaccinatie en elke blootstelling aan het coronavirus die daartussen plaatsvindt. Na verloop van tijd, of het nu maanden of jaren zijn [35], maakt dit zowel vaccinatie als coronavirussen gevaarlijk voor jonge en gezonde leeftijdsgroepen, voor wie COVID-19 zonder vaccinatie geen wezenlijk risico vormt."
https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true

Voor meer Artsen voor Covid Ethisch materiaal: https://doctors4covidethics.org/blog/

Bedenk eens hoe pervers dit scenario is: regeringen, grote farmaceutische bedrijven en de media misleiden mensen om een gevaarlijke experimentele injectie te krijgen voor een in wezen niet-dodelijke verkoudheid; en deze mensen zullen nu ernstige en zelfs fatale ervaringen hebben met toekomstige verkoudheden. Dat is wat er met de proefdieren is gebeurd; en dat is de reden waarom men is gestopt met het vaccineren tegen het coronavirus.

Een soortgelijke antilichaam-afhankelijke versterking van de ziekte is waargenomen bij experimenten met RSV-vaccins bij kinderen, met fatale afloop. https://beforeitsnews.com/agenda-21/2021/01/professor-dolores-cahill-why-people-will-start-dying-a-few-months-after-the-first-mrna-vaccination-2811.html
Wees gewaarschuwd dat dit betekent dat mensen die werden geïnjecteerd, later ernstige en zelfs dodelijke ziekten kunnen krijgen tijdens het volgende koude-seizoen. Het is vooral verontrustend dat dit verkeerd gelabeld kan worden als "covid-19" en nog meer mensen in de richting van de zogenaamde "vaccins" kan drijven, in plaats van ze weg te jagen zoals het zou moeten.
Andere termen voor antilichaam afhankelijke versterking, zijn: "AD Response, pathologische priming, immuun priming, en immuun super-priming."
PROFESSOR DOLORES CAHILL: WAAROM MENSEN EEN PAAR MAANDEN NA DE EERSTE MRNA-VACCINATIE ZULLEN STERVEN https://www.bitchute.com/video/Dxjp6nkwhWn8/

Autopsies zouden een onderscheid kunnen maken tussen virale infectie die resp. infectie veroorzaakt, en immuunreactie op een covid die een diffuse immuunaanval veroorzaakt op weefsels in het hele lichaam van de proefpersoon, aangezien deze het SGP produceert en draagt.
Dit risico van antilichaamafhankelijke versterking wordt niet medegedeeld aan de proefpersonen van de injectie. Dit is nog een andere misdadige schending van de code van Neurenberg die bij deze wereldwijde injectiecampagne betrokken is. De wetenschappers concluderen hier dat de proefpersonen duidelijk had moeten worden verteld dat de injectie toekomstige coronavirusinfecties zou kunnen verergeren in plaats van verbeteren. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/
Hier is een uittreksel van hun conclusies: "Het specifieke en significante COVID-19 risico op ADE had op een prominente en onafhankelijke manier bekend gemaakt moeten worden aan de proefpersonen die op dit moment in de vaccinproeven zitten, alsmede aan de proefpersonen die voor de proeven worden gerekruteerd en aan de toekomstige patiënten na goedkeuring van het vaccin, om te voldoen aan de medisch-ethische norm van begrip van de patiënt voor geïnformeerde toestemming."

Varianten van het virus zijn het gevolg van de "vaccin" campagnes. Antilichaam gemedieerde selectie.

De term "antilichaamafhankelijke versterking" is ook gebruikt om de verschijnselen te beschrijven waarbij de massale toediening van deze injecties de produktie van zeer specifieke antilichamen teweegbrengt; subtiele variatie in het virus ontstaat om hieraan te ontsnappen, en brengt zo de evolutie van virusvarianten op gang. Een nauwkeuriger en specifieker term hiervoor is "antilichaam-gemedieerde selectie". De Nobelprijswinnaar voor virologie Prof. Montagnier beschrijft de "vaccinatie"-campagnes als een "onaanvaardbare vergissing"; en hij legt uit dat "het de vaccinatie is die de varianten VEROORZAAKT".
https://www.sify.com/news/mass-vaccination-during-pandemic-historical-blunder-nobel-laureate-news-national-vfzmOvddfbagj.html

Immunosuppressie

Onderdrukking van het immuunsysteem bij het reageren op vaccins is een veel voorkomend probleem. Vaak horen we dat mensen ziek worden nadat ze bijvoorbeeld een griepprik hebben gekregen. Dit effect kan de vele meldingen verklaren van uitbraken van gordelroos bij proefpersonen na de covid-injecties. Gordelroos is een ernstige en pijnlijke huiduitslag die wordt veroorzaakt door de activering van een eerder sluimerend varicella zoster-virus in de ganglia van de perifere zenuwen van patiënten (een plaats waar zenuwen vanuit de hersenen in verbinding staan met zenuwen naar de huid of andere eindpunten). 

Studie: Sommige COVID-vaccins kunnen gordelroos of herpes zoster doen herleven

https://fox2now.com/news/national/study-some-covid-vaccines-may-reactivate-shingles-or-herpes-zoster/

Verschillende neurologische problemen die vroeg kunnen optreden

Er zijn veel meldingen van een grote verscheidenheid aan neurologische aandoeningen die zich dagen tot weken na de injecties voordoen.
Neem Dr. Charles Hoff uit BC, Canada, die meervoudige neurologische aandoeningen constateerde bij patiënten die de experimentele injecties kregen. Hij gaf uiting aan zijn oprechte bezorgdheid en werd sindsdien vervolgd door de regering van BC en het College of Physicians and Surgeon of British Columbia. Hier spreekt Dr. Hoff zich moedig uit: https://www.bitchute.com/video/ZPCQ28sfOxgi/

Verschillende mechanismen kunnen een rol spelen bij de ontwikkeling van neurologische stoornissen na de covid-injecties. Bloedklonters in kleine bloedvaten, zoals hierboven goed beschreven, zijn waarschijnlijk betrokken bij het veroorzaken van veel van deze beroerte-achtige gebeurtenissen. Omdat de schade en de bloedklontering in vele kleine bloedvaten optreden, kan het zijn dat diagnostische tests zoals CT-scans geen beroerte-patronen aantonen zoals ze zouden doen wanneer er grotere bloedvaten bij betrokken zijn. Bij de microscopische bloedvatstolling wordt de bloedtoevoer naar de hersencellen echter nog steeds afgesneden en is de schade reëel.
Bijdrage van nanodeeltjes aan neurologische schade:
De nanodeeltjes met de mRNA-cocktail kunnen de bloed-hersenbarrière passeren. Dit is ongewoon en zorgwekkend. Wat er gebeurt wanneer in hersencellen viraal genetisch materiaal dat codeert voor spike glycoproteïne actief is, is zeer onvoorspelbaar; maar het zou zeker kunnen helpen bij het verklaren van zoveel aandoeningen van het centrale zenuwstelsel en neurologische aandoeningen die na de injecties zijn gemeld. Ook het effect van de nanodeeltjes zelf in de hersenen is onbekend en kan rechtstreeks bijdragen tot de neurologische stoornissen die door deze injecties worden veroorzaakt.
Nanodeeltjes veroorzaken op zichzelf al neurale toxiciteit, zelfs over de placentabarrière heen bij ongeboren kinderen. Zowel de geïnjecteerden als hun ongeboren kinderen ondervinden schade aan de hersencellen. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29610530/
Ook het nanodeeltjesonderzoek is divers en omvat zelfs nanodeeltjes die elektromagnetische verschijnselen gebruiken om te interageren met neuronen (hersencellen). https://medium.com/the-shadow/nanoparticles-on-my-mind-783403fb17af

https://www.nature.com/articles/s41565-019-0521-z#Abs1 Op afstand bediende chemo-magnetische modulatie van gerichte neurale circuits

Denk eens aan een door DARPA gefinancierd team aan het College of Engineering van de Universiteit van Miami, geleid door professor Sakhrat Khizroev. Zij hebben een manier gevonden om nanodeeltjes te gebruiken om met de hersenen te "praten" zonder draden of implantaten. Zij gebruiken "een nieuwe klasse van ultrafijne eenheden, magneto-elektrische nanodeeltjes (MENP's) genaamd" om door de bloed-hersenbarrière te dringen... "Wanneer de MENP's eenmaal in de hersenen zijn en naast neuronen zijn geplaatst, kunnen we ze stimuleren met een extern magnetisch veld, en zij produceren op hun beurt een elektrisch veld waarmee we kunnen praten, zonder draden te hoeven gebruiken," legde professor Khizroev uit.
DARPA heeft dit gefinancierd als onderdeel van zijn N3-programma (Next Generation Non-surgical Neurotechnology) (ook bekend onder de naam BrianSTORMs), waarvan het doel is "krachtige, bidirectionele hersenmachine-interfaces te ontwikkelen voor valide dienstverleners".
DARPA is de Defense Advanced Research Projects Agency. Het is een onderzoeks- en ontwikkelingsagentschap van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van opkomende technologieën voor gebruik door het leger.
Sommigen vermoeden dat de nanodeeltjes in de covidinjecties het gemakkelijker maken om 5G te gebruiken om de proefpersonen te beïnvloeden of te controleren. Het is op zijn minst interessant dat op veel plaatsen, terwijl de burgers tijdens de eerste lockdowns in hun huizen werden opgesloten, 5G-masten in hun straten werden geïnstalleerd.

Prionziekte

Naast de verschillende neurologische aandoeningen die we nu al zien bij de slachtoffers van deze injecties, bestaat het risico dat zij een andere klasse van langzame en verwoestende neurologische aandoeningen ontwikkelen, die "prionziekten" worden genoemd. Prionen zijn cellulaire eiwitten die veranderd zijn in een ziektetoestand waarbij de misvormde eiwitten dezelfde vervorming in andere eiwitten teweegbrengen. Deze prionziekten tasten over het algemeen de hersenen en andere neurologische weefsels aan. In de loop der jaren zorgt deze kettingreactie ervoor dat de hersenen langzaam achteruitgaan. Onder de microscoop ontstaan er meestal gaten in het hersenweefsel, zodat het lijkt op een spons. Bekende prionziekten zijn de ziekte van Creutzfeldt-Jakob en de gekkekoeienziekte. Prionziekten kennen geen genezing en zijn allemaal langzaam voortschrijdende dodelijke ziekten.

De reden waarom we een mogelijke prionziekte verwachten bij de proefpersonen van de injecties met de nanodeeltjes die de bloed-hersenbarrière overschrijden, is dat genetische sequentiebepaling van het gepatenteerde gemodificeerde boodschapper-RNA van de Pfizer-injectie meerdere genetische sequenties aan het licht brengt die als riskant worden beschouwd voor het veroorzaken van de vouwing van bepaalde RNA- en DNA-transporteiwitten in prionconfiguraties. Het specifiek aangetaste RNA-bindende eiwit is TAR, en de DNA-bindende eiwitten zijn (TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS).
COVID-19 RNA-gebaseerde vaccins en het risico op Prion-ziekte:
https://principia-scientific.com/covid-19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease/

Gezondheid van vrouwen, miskramen en sterilisatie

Menstruatiestoornissen, abnormale bloedingen, bloedingen na de menopauze en miskramen zijn belangrijke gerapporteerde "vaccin"-bijwerkingen. https://www.visiontimes.com/2021/03/08/covid-19-vaccine-miscarriage-stillbirth-concerns-for-mothers.html
Processen die hier waarschijnlijk toe bijdragen zijn onder meer beschadiging van kleine bloedvaten en de effecten die veel bloedings- en stollingsstoornissen veroorzaken, zoals hierboven besproken. Ook bestaat er bezorgdheid over de gevolgen van de injecties voor de hormoonhuishouding en de mogelijkheid van een auto-immuunreactie tegen het Syncytin-1 eiwit, dat essentieel is voor de gezondheid van de placenta en het vermogen om een zwangerschap te ondersteunen. Levenslange onvruchtbaarheid is een mogelijk effect van de injectie met covid. Bovendien zijn de eierstokken een van de organen die de hoogste accumulatie vertonen van de toxische spike-glycoproteïnen die door de eigen cellen van de injectieslachtoffers worden geproduceerd.
https://newsrescue.com/doctors-former-pfizer-respiratory-vp-chief-scientific-advisor-file-petition-covid-vaccine-could-be-linked-to-infertility/ ARTSEN, WAARONDER VOORMALIG PFIZER RESPIRATORY VP & CHIEF SCIENTIFIC ADVISOR DIENEN PETITIE IN - COVID-VACCIN KAN IN VERBAND WORDEN GEBRACHT MET ONVRUCHTBAARHEID

Kwesties in verband met HIV

a. De mRNA-injectiecocktails waarbij het trojaanse paard van het adenovirus wordt gebruikt (Astrazenica, Johnson and Johnson), kunnen proefpersonen vatbaarder maken voor HIV. Dit gebeurde in eerdere HIV mRNA "vaccin" experimenten waarbij hetzelfde adenovirus als het mRNA-afgiftesysteem werd gebruikt. https://nypost.com/2020/10/20/some-covid-19-vaccines-could-increase-hiv-risk-researchers/
Het National Institute of Health stond onder leiding van Dr. Fauci, toen zij het gebruik van deze adenovirusstam in vaccins afraadden.

b. Een in Australië gebruikt covid-"vaccin" veroorzaakte bij de proefpersonen later vals-positieve tests op HIV. https://www.abc.net.au/news/2020-12-11/how-the-uq-covid-19-vaccine-induces-false-positive-hiv-results/12975048

Andere kwesties die nader moeten worden onderzocht

Er zijn nog andere problemen met deze injecties die nader moeten worden onderzocht. Deze omvatten de gemelde aanwezigheid van ongebruikelijke andere genetische sequenties en materialen in de injecties. De auteur zet het onderzoek naar deze en andere punten van zorg voort, maar de noodzaak om de andere informatie in dit artikel te delen is te dringend geworden om nog langer te wachten met de publicatie.

Conclusie

Gezien de grote hoeveelheid ziekte en dood die al is opgetreden na de injecties, en de wetenschap die hierboven is besproken, laat ik het aan u, de lezer, over om de vraag te beantwoorden: "Zijn wetenschappers en doktoren gerechtvaardigd om ze biowapens te noemen?"
Naast alle hierboven besproken bezorgdheid over de injecties, verdient ook het volgende punt serieuze aandacht. Nu veel mensen ziek worden en sterven na de injectie, kan de criminele covid-onderneming, in overeenstemming met haar strategieën tot nu toe, propaganda gebruiken en mensen misleiden zodat zij niet beseffen dat de injecties, en niet de covid, het echte gevaar zijn. In plaats daarvan worden ze voor de gek gehouden door te denken dat er meer covid is, dat covid en niet de injecties het gevaar zijn, en dat er meer gevaarlijke varianten zijn die alle ziekte en dood veroorzaken. De propaganda van de MSM zal prediken dat er "meer ziektegevallen en sterfgevallen" zijn, en dat zal meer nietsvermoedende slachtoffers ertoe brengen naar de injecties te rennen.
Ondertussen zullen de geïnjecteerde mensen, net als alle proefdieren in het verleden, erg ziek worden en een hoog sterftecijfer hebben ten gevolge van coronavirussen, dankzij de antilichaamafhankelijke versterking.
Bedankt voor het overwegen van de informatie in dit artikel. Onderzoek dit onderwerp en laat u niet door angst en misleidende propaganda aanzetten tot het nemen van verschrikkelijke en onomkeerbare beslissingen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

1 reactie

 1. heel erg bedankt. Ik heb deze video met velen gedeeld, met het oog op geïnformeerde toestemming. Ik vroeg me af of je een webpagina hebt (printbaar) van de top/beste video's & artikelen, met datum in aflopende volgorde, zodat de meest recente info bovenaan kan worden geraadpleegd, maar dat oudere artikelen kunnen worden bekeken met de duur en het vroegste begin van bewustwording van info die van belang was. Overweeg dit. Vaak als ik informatie deel, is een reactie: "Dit is maar één site/één dokter/één artikel... enz. Dat is natuurlijk makkelijk af te schuiven, maar een uitgebreide lijst zou effectief, informatief en onweerlegbaar zijn. Dank u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands